Kategori: Videoblogg

VIDEOBLOGG: SMINKØH

03.01.2013 @ 19:31 i Videoblogg 8 kommentarer

Heeer har dere sminkevideoen miin! Enjoy :-D

Hva syns dere?

 

VIDEOBLOGG

08.12.2012 @ 00:24 i Videoblogg 1 kommentar

Hahah, denne videoen er var bare noe jeg lagde i farta. Ikke noe spesielt "tema" for å si det sånn. Sitter egentlig bare å snakker bullshitt, ganske kjedelig egentlig, haha. 

 

Skru tannhjulet i høyre hjørnet til 480p, så blir kvaliteten litt bedre

SMINKEVIDEO

11.11.2012 @ 20:18 i Videoblogg 2 kommentarer

Her har dere sminkevideoen jeg lovet dere. Nesten litt for flaut til å legge ut så det kan hende jeg sletter den etterhvert, haha. Men uansett, enjoy! :) Hva syns dere om videoen?


VIDEOBLOGG: MALIN OG MEG

16.09.2012 @ 21:08 i Videoblogg 1 kommentar

Hey, sap in tha house tonight?

Vet jeg er verdens dårligste til å holde det jeg lover når det gjelder bloggen. Skulle liksom begynne og blogge ordentlig, uten pause etter bare en ukes tid. Men gjett hvem som tok pause? hahaha, jeeg! Er også verdens dårligste til slike "nå er jeg tilbake fra bloggpausen"-innlegg, så jeg bare gjør det på denne måten her.

Fikk besøk av beste >Malin< for noen timer siden, og vi har hatt det veldig koselig! Vi lagde også en rå video av oss to, hahaha blir aldri lei av å se den♥

 

haters gonna hate, er det ikke det de sier? hahaha, love you snuppa♥♥♥

Hva syns dere om videobloggen? Hva gjør du i kveld?

PAKKER UT (VIDEO)

30.07.2012 @ 17:33 i Videoblogg 3 kommentarer

Hejhej! Nå (eller nå nettopp) driver jeg og pakker ut. Jeg hadde seriøst med meg halve klesskapet på ferie også kjøpte jeg masse klær i tillegg, så det er en del å pakke ut. Bestemte meg i samme slengen for å rydde i klesskapet og kaste\gi bort ting jeg ikke bruker lenger. Så nå er rommet mitt blitt til et fjell. Jeg hater å pakke, verste med å dra på ferie, haha.. Skal forresten på sleepover hos Maja i kveld, så jeg burde egentlig fortsette med ryddinga så jeg blir ferdig. haha, jeg som er så laat må rydde opp alt dette her.......

 

 

(gadd verken redigere eller filme så ordentlig, det er grunnen til  at videoen er ganske dårlig..)

Har du det ryddig på rommet ditt?

 


VIDEOBLOGG: EG HAR DET ARTIG

10.07.2012 @ 23:59 i Videoblogg 5 kommentarer

Idag har jeg vært i byen med mamma, Carmen, Susanne & Sarah. Vi kjørte til ferga, som vi satt på i 12 minutter, til vi kom frem på andre siden og tok bussen inn til Gøteborg. Der var vi på et digert kjøpesenter som het Femman eller noe sånt. Det var somsagt digert, rotet meg nesten bort inni der. Vi var i byen fra halv to til halv til halv åtte, 5-6 timer faktisk! Ikke rart jeg ble sliten i føttene, hahaha. Jeg fikk kjøpt meg en jumpsuit, to smykker, ei digg t-skjorte og noen sykt nice sko! Innkjøpet får dere se imorgen, tror jeg. Fant forreste premie til konkurransen også, flink hæ? Snart tar jeg kvelden, har ingen bra bilder å dele med dere nå. Dere får nøye med denne "dødsråe" videoen jeg spilte inn og redigerte for et par timer siden. hahah

 

 

Husk å delta i konkurransen min! Hva har dere gjort idag?

 


VI SNAKKES!

25.06.2012 @ 13:44 i Videoblogg 1 kommentar

Hei og god "morgen!"
Jeg bare spilte inn en kjapp video, fordi vi skal reise snart, så jeg gadd ikke skrive en lang tekst. Tar forresten med meg PCen på ferie, mamma har bestilt et slags abbonnement ellernoe sånt, så vi får nett. 

 
Informasjon om den sommerkonkurransen kommer senere! :-) Hejdåå! ♥ Hvor skal du i sommer?

KLASSETUR TIL BØRGEFJELL + VIDEOBLOGG: MÅ-GJØRE!

11.06.2012 @ 07:55 i Videoblogg 3 kommentarer

Hei-Hå! Om en halvtimes tid går bussen som klassen skal ta til Børgefjell, så nå har jeg ikke så god tid på å lage matpakke og ordne meg. Derfor slenger jeg bare inn en videoblogg som jeg og Maja spilte inn på lørdag. Jeg tar med kameraet på Børgefjell, så det blir nok mange (!!!) bilder. Vi snakkes på fredag, om en uke! ♥


 

 

Husk å lese & kommentere selv om jeg ikke er her før om en uke! Blogges!!

 

 

VIDEOBLOGG: JEG ER TILBAKE IGJEN!

26.04.2012 @ 21:50 i Videoblogg 7 kommentarer

Hei dere 4 trofaste leserne mine! Nå er jeg endelig tilbake etter en .. 2 ukers(?) lang bloggpause! Orker ikke skrive så mye nå, så jeg spilte heller inn en video med webkameraet. Kanskje litt dårilg kvalitet, jeg er enig. Håper dere hører hva jeg sier, men jeg babler egentlig mere, haha. Hadde forresten så vidt på litt maskara og hestehalen min var helt hemma, så jeg vet jeg ikke så så veldig fin ut. Jaja! ♥ ÅGAD, SER UT SOM JEG PILLER I NESA PÅ STARTBILDE I VIDEOEN, HAHAHA!

 

 

 

Vil dere se bilder (og noen videoer) fra de to siste uken jeg har hatt bloggpause? :-)

 


VIDEOBLOGG IMORGEN!

10.04.2012 @ 23:29 i Videoblogg 1 kommentar

Hei! Imorgen har vi kort dag, så skolen varer bare til 11, det er såå herlig da! Marit skal bli med meg hjem etter skolen, også måå jeg få spilt inn video med svarene fra spørsmålsrunden! Siste sjanse til å spørre om det er noe du lurer på, bare trykk >HER<. Vær så snill ♥ Tar kvelden snart, skal bare drikke opp teen min og skype litt med Larsi ;-) 

 

 

VIDEOBLOGG

02.04.2012 @ 15:24 i Videoblogg 1 kommentar

Nå har jeg besøk av Charlotte, vi drar ut så snart jeg har postet dette innlegget. Her er en liten video jeg tok igår, så det jeg sier i videoen stemmer ikke helt idag. Bortseett fra det jeg sa om Simone. Vi dro ikke til dem igår fordi det ble for sent, så de kommer heller hit idag  :-) 

 

 

Hva syns dere om videoen?

VIDEO FRA HELGA

27.03.2012 @ 14:26 i Videoblogg 0 kommentarer

På fredag lå jeg over hos hedda, og det var veldig koselig! Vi var først litt ute med Jonas, Marit og Mathias, og da akte vi også ble det litt lekeslåssing, hehe. Etter at marit og jonas dro hjem, så dro vi tre inn til hedda og så på film og koste oss ♥<33♥<3 Ja, også spiste vi en heerlig smoothie, beste jeg har smakt tror jeg!

Tok bare noen kjappe videoer da vi sto opp på lørdag og satte de sammen, brukte nesten ikke kameraet da jeg var der .. :( Hva syns dere om videoen og hva gjorde dere i helga?

VIDEOBLOGG: BURSDAGEN MIN

18.03.2012 @ 15:01 i Videoblogg 3 kommentarer

Her er en video fra fredag, da jeg feirer bursdagen min :) Kjempekoselig bursdag, og det var familiebursdagen igår også! ♥ Hva syns dere?

SPØRSMÅLSRUNDE!

12.03.2012 @ 21:19 i Videoblogg 4 kommentarer

God kveld dere! Beklager for elendig blogging både idag og de siste dagene\ukene. Har bare så sykt dårlig blogglyst og null inspirasjon for tiden.Så gjør jeg heller ikke noe spesielt i hverdagen, og det blir jo fryktelig kjedelig å lese samme kjedelige hverdagsinleggene hver dag.. 

haha, se så rare armene mine ble i jakka til Aurora


Over til overskriften: Siden denne bloggen er ganske så ny, og jeg ikke har skrevet så veldig mye om meg, tenkte jeg derfor å ha en spørsmålsruunde! Jeg svarer på spørsmålene i løpet av uka, kanskje i helga. Får jeg mange nok spørsmål, kan det hende jeg svarer på videoblogg :)

Dere kan egentlig spørre om hva som helst, tror de fleste vet hvor grensen for overdrevne eller for personlige spørsmål går :-) Spør i vei!

VIDEOBLOGG: RYDDE, RYDDE, RYDDE

02.03.2012 @ 20:06 i Videoblogg 4 kommentarer

Her er en video før og etter at vi rydda rommet mitt. Frida gjorde egentlig mesteparten av jobben, men vi sier at jeg gjorde like mye, haha ♥. 

 

 

Hva syns dere?

JEG VANT, JEG VANT

18.01.2012 @ 17:19 i Videoblogg 4 kommentarer

Innlegget skulle vært postet for mange timer siden

Vant konkurransen på jenteredaksjonen.blogg.no, og premiene er fra wowandmeblog.com og lipsmackernorge.blogspot.com

Kosedress + meg = chill <3<3<3<3<3 

DANSEVIDEO

14.01.2012 @ 13:16 i Videoblogg 2 kommentarer

Dansevideoen fra Karoline sin bursdag, sammen med Fride, Helle, Katrine og Tiril. Flinkeee!

Hva syns dere?

glfojhnblkgnbkgfl

INNKJØP 05. JANUAR 2012

11.01.2012 @ 12:01 i Videoblogg 0 kommentarer

Igår var jeg og Karoline hos Helle, og da tvang jeg dem til å filme innkjøpet fra onsdagen, da jeg var i byen.  Snart skal jeg, Frida og Marit gå og lage oss nudler, også skal vi ut og ha fotoshoot. Også, i firetiden kommer Aurora, og da blir det enda mer bilder! wihi :D

Hva syns dere om innkjøpet? Hva skal dere idag?

glfojhnblkgnbkgfl


hits