Kategori: Partyyyy

BURSDAG TIL EMILIE

07.05.2012 @ 23:54 i Partyyyy 3 kommentarer

Heia! Idag har jeg vært i bursdag og sammen med marit. Etter skolen ble hun med meg hjem, også ble vi hentet av faren hennes og dro ut och spiste middag, ah det var godt! Etterpå dro vi hjem til henne og der fikset marit meg til bursdagen. 
I bursdagen spiste vi deilig taco, men jeg ble mett etter halve tacoen siden vi hadde spist så godt kjøtt på kroa. Etter det åpnet vi gaver, så på film og spiste godteri. Vi så en spennende, men ganske ekkel film som handlet om kannibaler, uusj. Når jeg ser sånne filmer så må jeg bare ha en pute\teppe i nærheten, ellers døør jeg, haha♥ Vi dro også litt ut etterhvert for å ha det litt skøy, men siden det regnet og jeg har betennelse i tåa så dro vi inn med en gang. Seriøst, jeg ser ut som en en nyfødt ponni(?) med 3 bein når jeg prøver å løpe, det er så vondt haha!

 

 

tacoo

 

 

hedda emilie og tiril


 

aww, melis og fride! redigerte bare sånn kjapt, så skjelvinga ble kanskje litt stygg..

 

 

hedda emilie og bursdagsbarnet emilie♥

 

 

emilie og tiril

 

 

en liten snutt av kannibalfilmen, den var mye verre en som så, haha. Hva syns dere om bildene og videoen? :-)BILDER FRA SILJE OG FRIDA SIN BURSDAG!

06.05.2012 @ 22:37 i Partyyyy 1 kommentar

Heia!
Sorry for at jeg ikke har blogget idag. Jeg har hatt besøk av Malin, også sov jo over hos Aurora etter bursdagen igår. Vi sovnet nesten med en gang vi hadde spist kveldsmat fordi vi var ganske slitne etter bursdagen. Idag gikk vi på geo catch eller noe sånt, bare google det om du lurer på hva det er, jeg klarer ikke forklare. Jeg fikk hvertfall med meg en dødskul blyant og verdens søteste lille notisblokk, haha♥
Bursdagen igår var bare helt best, selv om det ble litt drama i slutten! Er litt kleint å stå der med triste folk rundt seg og man selv ikke klarer å presse ut en eneste tåre.. Jeg er ikke sånn at jeg gråter så lett, men det gikk heldigvis bra med det de gjaldt til slutt da!♥ Utenom det  så var det hvertfall masse dansing, godteri, drinker, kosing♥, latter, musikk også ble jeg kjent med noen av de jeg ikke kjente fra før av der, veldig søte folk! Tok ikke så mange bilder selv i bursdagen så jeg slenger med noen av de som ligger på facebook allerede, hehe.

 

 

marit og hedda ♥

matilde og helle ♥ //helle sitt bilde 

 

martin, andreas og thomas, kulee //helle sitt bilde

 johannes♥

 matilde, marte, martin & et av bursdagsbarna frida ♥ //frida sitt bilde

 matilde, helle, oliver og johannes, søte folk!

 

marte, aurora, mejj, matilde og helle, flere søte folk!

 

Nå tar jeg kvelden, blogges imorgen! ♥ Hva syns dere?


13 ÅR SIDEN

17.03.2012 @ 16:00 i Partyyyy 6 kommentarer

Idag har jeg bursdag, endelig 13 år! Igår feiret jeg jo bursdagen min sammen med masse søte jenter! Vi hadde det skikkelig koselig, også fikk jeg så masse fint! Viser dere hva jeg fikk senere idag, eller i morgen.

Da jeg våknet idag lagde mamma frokost, så da satt vi og koste oss med pizza mens vi så på hjemmevideoer fra da jeg og Susanne var små og søte, hehe. Sarah var enda ikke født, for jeg var jo nesten nyfødt. Elsker å se på gamle videoer av oss, vi gjorde så mye rart, hahaha. Idag skal vi forresten feire familiebursdag, så gjestene kommer i sekstiden. Gleder meg :-)

 

Her ser dere bilder som er fra da jeg var nyfødt, til bare noen par år og til jeg er 12-13 år. Jeg har vel forandret meg litt? :-)

PARTY IN THA HOUSE!

16.03.2012 @ 21:06 i Partyyyy 2 kommentarer

Hei dere! Beklager for lite blogging i det siste, men det skyldes at jeg har ordnet litt med bursdagen min og sånt. Akkurat nå feirer vi faktisk bursdagen min, den startet klokka 6, så vi har holdt på en stund. Nå driver vi og fikser oss også hopper vi rundt med masse musikk, haha! 

 

 

 

Vi blogges senere, vi skal feste videre!

FREDAGEN...

22.01.2012 @ 14:21 i Partyyyy 2 kommentarer

...var det nyttårsball, og det var så sykt koselig! Vi fikk taco og spise, det var loddsalg (og gjett hvem som ikke vant, haha) og selvfølgelig var det masse dansing. Alle danset i par til den rolige og søte musikken, men da partymusikken kom på hoppet alle sammen rundt som gærninger og sang med, haha! Etterpå ble kongen og dronningen kåret, og det ble Eline og Jonas. Selvfølgelig skulle de danse sammen, og da ropte alle sammen: "kyss, kyss, kyss!", haha.

Etterpå kom kongen bort til meg og spurte om jeg ville danse. Det var så søtt, spesielt da han plasserte kronen sin på hodet mitt mens vi danset. haha, tnå ♥

Ballet sluttet 11, og da skulle jeg og Hedda sove over til Marit. Vi tok oss litt snop og brus, også så vi på film like før vi la oss til å sove. Filmen het Aurore, og den var ganske trist, men også ganske fin. I slutten var den litt skummel, og derfor fikk vi nesten ikke sove. Vi trodde at stemoren til Aurore skulle komme og ta oss mens vi sov, så vi lå og hylte og gjemte oss under teppet, haha. Vi er så kule, elsker dere! <333

Hva har dere gjort i helgen?

BURSDAG TIL SØTESTE KALINE

13.01.2012 @ 23:59 i Partyyyy 3 kommentarer

Selveste fredag den 13. og Karoline har blitt tenåring! Litt sprøtt å tenke på at hun har bursdag akkurat idag, men heldigvis gikk ingenting galt (som jeg vet om) i bursdagen. Kom hjem halv ni fra en herlig bursdag med masse søte folk! Og nå skal jeg sette meg ned og laste ned bilder, for så å redigere dem.. 

Men det er jo et slit å ha med seg kamera, og folk legger merke til at du har det med deg, for da maser de i 2497287 km/t når du er kommet hjem, om du snart er ferdig med å redigere bildene, så de kan få.. bruke dem?

Bitch please sier jeg bare, om dere kopierer mine bilder uten å si hvem som tok bildene. Gidder ikke bruke tid og krefter på å sette copyright på alle bildene, så bare skriv at det er mine bilder, også linker dere til min blogg ;) Deal? Alright!

Kaline, my teenager ♥

søte! Helle og Ingeborg

moah! ah, så herlig jeg er! smuss

haha, dritgøy 

søt! Malin


helle så skikkelig sjokkert ut, måtte bare.. hahahaha
søte Julie! Sniktitt på dansevideo, som kommer imorgen! (Har brukt nesten en time på å redigere + laste ned, og nå har jeg klart å ødelegge alt..)

Nå har jeg sittet\suttet her i ca. 4 timer og redigert bilder og lastet opp og blablabla, så nå syns jeg at jeg fortjener å krype til sengs med en god kopp med varm tea (om den ikke er blitt kald) og et herlig dunteppe!! Må selvfølgelig ikke glemme verdens beste pus, Lucky ♥♥

God natt!

glfojhnblkgnbkgfl

 

hits