Kategori: wishlist, wants

BITCH GOES TO BED NOW

26.11.2012 @ 00:40 i Hverdag 2 kommentarer

Hahhahaha heej! 

Har ikke gjort en dritt idag, jeg. Sto opp halv tre, spiste frokost, sminket meg og satt på PCen. Senere spiste jeg middag, sminket meg enda mer og så har jeg tatt en del bilder. Mer enn det har jeg ikke gjort dag.. Men sånn er det jo på søndager, not a shitt to do! 

BTW: som dere ser på bildene under, tok litt for mye sol igåååår, not good.................

me and mah little sistah Sarah!♥
(Håper dere skjønner at dette her er køøødd! Har ikke tatt sol, jeg bare digger å gjøre random shitt (som å sminke seg som dette) på en kjedelig søndag) 

GOD NATT♥♥♥♥♥

 

DAY 2: WRITE 9 THINGS YOU WOULD LIKE TO DO IN YOUR LIFE

22.11.2012 @ 19:40 i 10 days challenge 0 kommentarer

Jeg orket ikke skrive, så jeg fant bare bilder inne på >beforeidie.tumblr.com<. Ble forresten 10 ting, ikke 9.. Her er hvertfall 10 ting jeg ønsker å gjøre i livet!Fortell meg minst 3 ting du vil gjøre i livet!

DAY 1: WRITE 10 THINGS ABOUT YOURSELF

18.11.2012 @ 19:19 i 10 days challenge 0 kommentarer- Hvis vennene mine skulle beskrevet meg med 1 ord, må det nok bli random. Har ikke telling på hvor mange som har kalt meg det, hahah

- Når det kommer til klesstil, så går jeg sjelden i typiske "jenteklær." Trives bedre i store hettegensere eller store t-skjorter (gjerne kjøpt på gutteavdelinga.. haha)

- Jeg elsker nudler og te! Standar hverdagskost

-  Jeg er faktisk ganske lav, tror jeg er rundt 1.57 

- Jeg vil ha brune øyne, det er såå fint! Misunner de brunøyde på det groveste!!

 

- Jeg elsker Zayn Malik! En gang jeg så en video av han på youtube begynte jeg å gråte siden han er så kjekk, haha

- Jeg takler ikke å sove med sokker på, hiver dem av meg med en gang!

- Jeg kan bli utrolig fort betatt av en gutt, bare han er seg selv, sier de rette tingene og smiler masse. Det er nesten grumt hvor mange jeg har vært forelsket i bare i år..

- Jeg har aldri vært hos frisøren, aldri aldri aldri. Har heller ikke stripet\farget håret. 100% naturlig!

- Jeg vasker hendene hele tiden! Før jeg spiser, etter jeg har spist, før jeg legger meg, med en gang jeg våkner, før jeg går ut, med en gang jeg kommer inn, sikkert 5-6 ganger (eller mer)  iløpet av skoledagen osvosv. Jeg takler bare ikke å være skitten på hendene.

Fortell med 3 ting om deg selv! 

STARTER MED 10 DAYS CHALLENGE

17.11.2012 @ 16:42 i 10 days challenge 1 kommentar

Har tenkt å starte med "10 days challenge", men jeg starter ikke med day 1 før imorgen. Siden jeg ikke har så mye å blogge om for tiden og dårlig motivasjon, så tenkte jeg det passet bra å starte med det. Day 1: Write 10 things about yourself

Day 2: Write 9 things you would like to do in your life

Day 3: Write 8 things or hobbies you're interested in

Day 4: Write 7 things you are scared of

Day 5: Write 6 things your dream about

Day 6: Write 5 things you do every day

Day 7: Write 4 memories you will never forget

Day 8: Write 3 things that annoys you

Day 9: Write 2 things you wish you could do

Day 10: Write about 1 person that means a lot to you

Har dere en eller annen "days challenge" eller noe lignende?

KLOKE ORD

17.11.2012 @ 00:27 i Inspirasjon 0 kommentarerBildet forklarer egentlig alt... Nå tar jeg kvelden, sov godt♥

MIN FAVORITTBLOGG(ER)

12.11.2012 @ 21:19 i Andre blogger 5 kommentarer
(trykk på bildet for å komme til bloggen)

Jeg leser jo en god del blogger og har flere favorittbloggere, men hun jenta her må være den beste! Madeleine Pedersen heter hun, eller "Madde" som er kallenavnet hennes. Jeg har ikke lest bloggen hennes så lenge, men lenge nok til at hun har blitt av mine favorittbloggere! Hun er seg selv fullt og helt, har verdens kuleste klesstil og er bare helt sykt skjønn. Hun er flink og blogge, tar bra bilder og man må bare elske videobloggene hennes! 
Hadde ikke hatt noe imot å ha klesskapet hennes (og kroppen, selvfølgelig!)


look at that body, just gotta love it!


Madde og kjæresten hennes, Didrik. De er så søte sammen♥Har du vært innom bloggen til Madde før? Hvem er favorittbloggeren din?

SMINKEVIDEO

11.11.2012 @ 20:18 i Videoblogg 2 kommentarer

Her har dere sminkevideoen jeg lovet dere. Nesten litt for flaut til å legge ut så det kan hende jeg sletter den etterhvert, haha. Men uansett, enjoy! :) Hva syns dere om videoen?


NYDUSJA

11.11.2012 @ 16:31 i Hverdag 1 kommentar

Heeeeeej søtinger♥

Nå sitter jeg her nydusja med mitt våte hår. Da jeg kom ut av dusjen idag trodde jeg det var tidlig på morgenen, men da jeg fant ut at klokka faktisk var 4 ble jeg ganske skuffet. Jeg hadde tenkt å dra ut med noen venner idag og ha det skikkelig gøy! Åhh, jeg bare hater når jeg står opp seint og ikke får en dritt ut av dagen!
Nå syns jeg det ble litt mye klaging her, derfor kommer jeg med en gladnyhet! Igår redigerte jeg ferdig en sminkevideo som jeg spilte inn for noen dager siden. Selv syns jeg jeg så helt grusom ut på begynnelsen, men jeg legger den ut uansett bare for å ha noe å blogge om. Men jeg kommer sikkkert til å slette den etterhvert, haha. 

Var forresten på 7. plass på kommunetopplista igår, og jeg vil bare si tuusen takk! Jeg blir så utrolig glad når jeg ser sånt♥

Har dere noen planer for dagen?

BURSDAG NEXT

09.11.2012 @ 18:30 i Hverdag 3 kommentarer

Heej! Skal i bursdag til Aurora litt senere, men drar litt før fordi jeg skal hjelpe henne med å ordne til bursdagen. Har dårlig tid, snakkes senere puuusar♥
 
 

ME AND BESTFRIEND AT SCHOOL

09.11.2012 @ 10:00 i Hverdag 1 kommentar

Heej!
Disse bildene er fra skolen igår, da vi hadde gym. Jeg hadde ikke gym fordi jeg ikke hadde med gymtøy, så da tok heller bilder sammen med Hedda siden hun heller ikke hadde gym. Dette innlegget skrev jeg forresten igår, nå sitter jeg sikkert i musikktimen om jeg ikke tar helt feil. Elsker at blogg.no publiserer innleggene for deg når man vil!


snuppaa♥hahahah

søøta♥silje♥
Skrev forresten dette innlegget igår, nå sitter jeg i musikktimen om jeg ikke tar helt feil. Elsker at blogg.no publiserer innleggene for deg! Hva gjør du nå?

HEADLINE LIZZZZZZZZM

07.11.2012 @ 23:26 i Hverdag 1 kommentar

Hejhej♥

Beklager for lite blogging, har vært hos Hedda nesten hele dagen. Gjorde forresten ferdig all matteleksa, I'm so proud, haha! Og så har engelskprøve imorgen, så skulle egentlig ha øvd til den nå.. Har planer om å få en 6'er nemlig! 
En ting tiil! Spilte inn sminkevideo imorges, kan hende jeg legger den ut imorgen om den ikke er aalt for stygg! hahah, gonatt♥ vaskemaskin1


fin på håret og sånt!


vildepusi♥


luckyyelsker deg, gullet mitt!
kveldsmaat! for de som ikke ser det, så er det toast (ikke bare en klump med ost, haha)


haater matte! brukte sikkert 2 timer på bare 4 oppgaver...  Hva har dere gjort idag ?

THINGS WE ALL DO

05.11.2012 @ 22:20 i Quotes 0 kommentarer

Ble visst sein blogging idag, men jeg har ikke gjort så mye idag uansett. Ble med Elisasnupp hjem etter skolen, tok bussen hjem til middag og siden det har jeg bare slappet av på nypcen miin! TOSHIBA, loveeit♥ Har ingen bilder fra dagen, så jeg bare slenger med et par-tjue "thingswealldo" bilder:Hahahah, noen som kjente seg igjen? 

Æ E I LIVE!

04.11.2012 @ 23:04 i Hverdag 2 kommentarer

Hahahaha, jeg bare ler! Jeg sier så ofte at jeg skal prøve å blogge bedre og oftere, men så tar jeg bloggpause igjen med èn gang. hahahah. Jeg har hvertfall bestemt meg for en ting, og det er å blogge når jeg har tid! Er så ofte jeg tvinger meg selv til å blogge, når jeg egentlig har andre ting å gjøre, isteden for å blogge når jeg ikke har noe jeg må gjøre. Idiotisk, I know haha....

Her er noen supersexy bilder av meg fra de siste dagene, enjoy! ^^

 

at school, lizzzzzzzzm

hahahah

fake a smile:D

flink å sminke mejNå tar jeg kvelden, gonatt!

hits