Kategori: wishlist, wants

FØRSTE SKOLEDAG OVERSTÅTT

20.08.2012 @ 23:28 i Hverdag 2 kommentarer

 

Heeeeeeeej!

Idag var første skoledag på ungdomsskolen overstått! Grudde meg egentlig veldig mye til idag, blant annet fordi jeg ikke visste hvor klasserommet vårt eller noenting var, og ville jo ikke se ut som en bortkommen idiot. Egentlig gikk skoledagen veldig fint, eller faktisk helt suuuuuuuupert! som jeg fortalte mormor og mamma, hahaha. Det er så digg å begynne på ungdomsskolen, mere frihet også er ting liksom så mye bedre enn på barneskolen! 

img0107 
Fikk også meg noen nye venner idag, blant annet >Elisa< som har flyttet hit fra Herøy. Stakkars, kjente jo ingen her, så må ha vært enda skumlere for henne.. Men vi ble nå gode venner, kaller oss søstre allerede, ahaha. På skolen fikk vi egentlig mest informasjon om ditt og datt også ble vi kjent med lærerne og litt sånn. Ganske chill egentlig, også sluttet vi 12 i tillegg! Så i 12-tiden dro jeg og Elisa til byen sammen med Rikke, jeg kjøpte egentlig ikke noe mere enn en herlig BigBite, nomnomnom. Senere dro vi hjem til henne og drakk tea og chillet.Hvordan var din første skoledag? Går du på ungdomsskolen? 

DAGEN IDAG: HOS SIMONE

19.08.2012 @ 20:32 i Hverdag 2 kommentarer

Heei! Idag dro jo susanne, sarah, mamma og jeg til >Simone!< Der var veldig koselig, den jenta er bare helt strålende! Hun hadde besøk av Lisa, og senere fikk hun besøk av June, kjæresten til Lisa og sin egen kjæreste. Vi gikk mye rundt og snakket også gikk vi en tur til butikken. Jeg tror det var rundt 27 grader, så det var utrolig varmt å gå rundt så mye! Derfor fant vi fram vannsprederen etter at vi hadde kommet hjem fra butikken, og det var så herlig! Litt kaldt i begynnelsen men etter hvert sprang vi rundt på gresset som gærninger, hahaha!

Tok ikke så mange bilder idag, dere får nøye dere med disse:

martin, simone, meg, susanne og sarah

norges søteste kjærestepar :D♥

SUNN OG GOD FROKOST: BJØRNEKAKE!

19.08.2012 @ 13:20 i Hverdag 0 kommentarer

Fikk så sykt blogglyst sånn plutselig, et skikkelig bloggkick!


Det er helt rart å tenke på at imorgen(!!) er det skole, hvor er sommeren blitt av liksom? Endelig har vi fått fint vær i Nord, også begynner skolen.. Men har jo litt å glede meg til: å begynne på ungdomsskolen med nye klassekamerater, dødskule lærere og mere frihet (på en måte). Har snakket med noen av de jeg skal begynne i klasse med på facebook, og kjenner jeg gleder meg veldig til å treffe dem! :D

Akkurat nå sitter jeg og spiser verdens beste frokost: BJØRNEKAKE! loveit♥ Snart skal vi dra til snuppa mi, >Simone!< gleder meg skikkelig, har ikke sett henne på hele sommern! 

 

Har dere smakt bjørnekake?

 

MINNER OM KONKURRANSEN: VINN SMYKKE

Sola er endelig kommet til kjære Mo, og da vil jeg tibringe mest mulig tid ute i sola mens faktisk er fint vær, og det betyr mindre blogging.

Men jeg tenkte bare å slenge inn en påminnelse om konkurransen min der du kan vinne et kjempefint smykke fra Glitter! For å komme til konkurransen, trykk >HER!< Fristen for å delta er egentlig imorgen, men jeg forlenger den til 20. AUGUST! Håper flere melder seg på :-)

img0072

Skal du melde deg på?

 

SMOOTHIE-TIPS!

07.08.2012 @ 13:21 i Tips & anbefalinger 5 kommentarer

Heej! Mormor og jeg drar til byen snart, så tenkte bare å dele noen kjekke smoothie-tips med dere før vi drar! Fant forresten tipsene på frukt.no, du kan gjerne lese tipsene der også om du vil. Link til siden >her<
 

 

Smoothietips

\\foto av meg

 

 • Smoothie

  Har du godt modnet frukt du ikke rekker å spise opp? Vask, rens og evt. skrell, del opp i mindre biter og legg det i fryseren til en senere smoothiesanledning.

 • Smoothie

  Det lønner seg å skylle ut blenderen med en gang etter å ha tilberedt smoothie - det gjør den enklere å vaske i etterkant

 • Smoothie

  Frys ned smoothie i ispinneformer, så har du en herlig frisk og sunn ispinne

 • Smoothie

  Har du banan eller eple i en smoothie, ha i noen dråper med lime eller sitron så blir ikke fruktkjøttet mørkt

 • Smoothie

  Kiwi bør ikke kjøres i blender for lenge. Steinene kan da bli slått i stykker og smake som pepper

 • Smoothie

  Visste du at du kan fryse isbiter av juice eller saft fra forskjellige frukter? Fint å bruke i smoothie

 • Smoothie

  Bruk godt moden frukt - det gir mer smak og en bedre konsistens

 • Smoothie

  Ønsker du tykkere konsistens på smoothien? Tilsett en banan for å få den mer kremet.

 • Smoothie

  Ønsker du tynnere konsistens på smoothien? Tilsett litt juice eller melk.

INNKJØP - 06.08.2012

06.08.2012 @ 22:22 i Innkjøp 2 kommentarer

Hej!
Idag har jeg og mormor vært i byen, nesten hele dagen! Vi gikk til byporten, som er et lite stykke å gå, og der kjøpte jeg meg bare en deo på H&M mens mormor kjøpte seg en topp og et skjørt på Kappahl. Etterpå gikk vi på kafèen\cafèen og drakk tea og kaffe også delte vi en vaffel. Koselig!♥
Da vi var ferdige der gikk vi til Fjordsenteret, og jeg kjøpte meg bare noen småting. Og da vi var ferdige deer gikk vi til jernbanen og under der til vi kom til busstoppen. Deilig å ta buss hjem igjen, vi var helt ferdige begge to etter all gåinga, hahaha. Vi skal faktisk en ny tur til byen imorgen fordi vi ikke fikk tid til å dra innom selve "byen" idag, men da tror jeg vi heller tar bussen!!

 

 

håndkrem fra europris og deodorant fra H&M

bokpapir og maleramme fra europris

Image and video hosting by TinyPic

Ikke så mye akkurat, men var jo nødvendige ting og den ramma var jo bare så søt! Skal ta oss en ny tur imorgen, blir nok mer shopping da! Nå har mormor besøk, så tenker det blir litt kake eller is på meg! Ha en fin kveld♥

 

MASSE BILDER FRA GÅRDAGEN

06.08.2012 @ 14:24 i Hverdag 3 kommentarer

Hey! Beklager for at det ikke ble blogging fra meg igår, orket bare ikke... Hadde en superkoselig dag igår! Startet med at jeg ble vekt av mormor halv 12. Var faktisk helt uthvilt, det var deilig da! Før jeg gikk og ordnet meg, fikk jeg plutselig sånn bilde-kick og tok masse randome bilder av både meg og alt mulig annet. haha, uten sminke da, herlig! Deretter spiste vi en suupergod frokost, beste på lenge! Resten av dagen satt jeg for det meste på PC-en, men mormor fikk besøk av en venninne og da koste vi oss litt med kake, is, brus og masse godt!
På senere på dagen hadde vi tenkt å gå til byen på tivoli, men da vi endelig hadde kommet oss dit så var det reist.. Derfor bestemte vi oss for å dra på kafè (skrives det sånn??) og drikke kakao! Kjempegod kakao, men så at han brukte en vanlig Freia Regia pose med kakao, hahaha! Etter at vi hadde kost oss og drukket opp kakaoen gikk vi på den lille matbutikken og kjøpte melon som vi koste oss med da vi kom hjem! 

uten sminkee ;D 

det er så herlig å gå uten sminke.. helt ærlig syns jeg ikke jeg er så verst uten sminke, hahah


sarah, susanne og meg! søte eller hva? hahah♥


img0029

mormor lager verdens beste eggerøre, den er så syyykt god!!

img0031

eggerøre og ørret er det beste man kan ha på brødskiva, ahh nam!

img0032

tea med sitron er også kjempegodt!

img0036

img0037

img0050

img0053

mormor er så sykt søt, bare best! loveu♥
Idag har vi spist frokost også har mormor hatt noen vaskedamer her, så vi måtte sitte på "terrassen" til de ble ferdige. Nå er nok mormor lei av å vente på at jeg skal bli ferdig, så nå drar vi en tur til byen! Åh, elsker at mormor bor så nært byen! Kommer forresten et innlegg smoothie-tips i løpet av dagen, hoho. Jaja, vi snakkes senere idag, cya! 

 

 

PHOTOSHOOT FROM WEDNESDAY: AURORA & ME

Akkurat nå sitter jeg i senga til mormor mens hun leser avisen. Jeg våknet i ett-tiden idag, deilig å sove lenge! Mamma vekket meg og ga beskjed at jeg skulle til mormor og at jeg hadde en time på å pakke. Jeg skal være her i 3 dager mens resten av familieflokken (+ Liv, en venninne av lilsis) er på hytta. Det er ikke en dritt å gjøre på hytta, eller jo.. det er jo det, men hadde heller lyst å være hos mormor. 

Her er bildene fra den lille fotoshooten jeg og >Aurora< hadde da jeg overnattet hos henne. Har vurdert skifte profilbilde på facebook, hvilket bilde syns dere jeg burde velge? (Dere kan bare velge mellom de jeg har satt tall på, altså de bildene av meg..)

loveu snuppa♥


1. sjekk skillen min da! ;o var jo en snømann før, hahaha

2.

3.

4. orket ikke snu det... lat.com

5.

6.


img0032 

7. fint armbånd... ;D

img0040

img0034 

8.

Det var det! Hva syns dere? Og hvilket syns dere jeg burde ha som profilbilde på facebook?

FOTOKONKURRANSE - VINN SMYKKE!

Heej! Sitter og hører på Justin Bieber nå, musikk i mine ører♥ Tenkte at det var på tide med den konkurransen dere har ventet på, så here we go!FOTOKONKURRANSE!

Siden det er så mange utrolig flinke fotografer her i verden, så tenkte jeg å arrangere en fotokonkurranse til dere lesere! Alt dere trenger å gjøre, er å like dette innlegget (det fins en facebook like-knapp under innlegget) og skrive ett innlegg på bloggen din om konkurransen, samtidig legge ved bidraget ditt til konkurransen + bildet over. Har du ikke blogg kan du dele innlegget (+ like innlegget) på facebook også sender du bidraget ditt til sofieosmo_kontakt@hotmail.com. Fristen for å delta er 15.august 2012! Husk til slutt å kommentere at du har gjort det, samtidig legge ved hva du heter på facebook, e-posten din (så jeg kan kontakte deg om du vinner) og link til innlegget på bloggen din.

REGLER:

Du kan delta med maks. 2 bilder!

Redigering er lov, men bildet skal se naturlig ut.

Du må delta innen 15.august 2012.

Bildene må være tatt av DEG!

Trenger egentlig ikke nevne det, men juksing er selvfølgelig ikke lov!

TEMA: Sommer

Her er noe eksempler på bilder med temaet sommer, tatt av meg:

 

Premien er et smykke fra Glitter (bilde av smykke kommer imorgen!), men det er kjempefint! :D

Lykke til!


BILDER FRA FJELLTUR

03.08.2012 @ 19:58 i Hverdag 2 kommentarer

Hei-hå! Har akkurat spist en deilig middag og nå sitter jeg bare her og chiller og drikker kald kakao. Har lest at sjokolademelk er det beste man kan drikke etter trening, og det passer jo bra siden jeg har vært på fjelltur!
Fjellturen gikk egentlig ikke så bra som jeg trodde.. Både Luna og Lucky ble med og jeg måtte stoppe og vente på de hele tiden, Lucky mjauet som en gærning og begge var slitne og tørste. Stakkars...  Men da vi endelig kom til en bekk med deilig fjellvann, så ville de ikke ha. Jeg drakk selv og prøvde å tvinge det i dem, men de bare vred seg unna. Derfor ble ikke turen så lang, men lang nok for dem, hehe. Jeg var livredd for at det skulle komme noen med en hund, men det gjorde det heldigvis ikke! Nå er vi hjemme igjen, og lucky koser seg som vanlig i senga mi, han er så søt♥ 

iphone13883651344014820328

biee

iphone13883651344014634357

sommerfugl

middag

iphone13883651344014798472iphone13883651344014767979

iphone13883651344014766444iphone13883651344014727264

lucky♥

iphone13883651344014690661iphone13883651344014658894

luna♥

 

iphone13883651344014667038

luna og meg

iphone13883651344014606777

iphone13883651344014597952

iphone13883651344014563336

iphone13883651344014574171

sykt fin utsikt! ;o

sveett

iphone13883651344014585707

Tror jeg skal ta meg en dusj nå, også skal jeg se litt på Desperate Housewives. Har dere vært på fjelltur i sommer?

FILMTIPS?

03.08.2012 @ 15:00 i Hverdag 4 kommentarer


God morgen! eller kanskje "God formiddag!" høres bedre ut, haha.Våknet ca. halv to, og ble litt småskuffet at ingen vekte meg slik at jeg kunne fått litt mere ut av dagen. Jaja, får sikkert gjort noen av planene jeg har. Har spist frokost, også fikk jeg litt lyst til å dra på fjelltur! Tenkte kanskje Lucky kunne være med, men jeg er ikke helt sikker i tilfelle noen går tur med hund der oppe.. Uansett, med eller uten Lucky drar jeg på fjelltur, og når jeg kommer hjem tar jeg meg en herlig dusj også ser jeg nok på en film eller noe til middag.. Noen som har tips til enten komedier, drama eller søte, romantiske filmer? hehe.. Etter middag har jeg ingen planer, men den konkurransen kommer forresten i løpet av dagen. 


 

Noen som har filmtips?

BILDER FRA KVELDEN

03.08.2012 @ 01:01 i Hverdag 5 kommentarer

God kveld!

Kom hjem fra mormor for noen timer siden, vi hadde det kjempekoselig! Mormor lagde de hjemmelagde, herlige kjøttkakene sine, elsker dem!! Spiste sikkert 7-8 stykk ellerno, jeg kunne spist flere men jeg måtte spare litt plass til desserten, haha. Nå sitter jeg egentlig bare og kjeder meg, får ikke sove.. prøver heller ikke, sitter og skyper med Truls, >Pernille< og Per Jørgen. Truls har det litt artig med å redigere det jeg og pernille skriver... hahaha

.....Mmmm

mormor ble uklar.. mange som sier jeg ligner på mormor, hva syns dere?

elsker deg, du betyr såå mye! ♥♥

 

Konkurransen kommer imorgen, fikk ikke tid idag (igår). Tror det blir en fotokonkurranse, men dere har enda muligheten til å komme med forslag på hvilken konkurranse jeg skal ha. Kommenter innlegget >her< Nå snart tar jeg kvelden, skal skype ferdig med raringene... Gonatt!

 

JEG ER FORELSKET!

02.08.2012 @ 16:44 i Hverdag 4 kommentarer

Heeej! Har kommet hjem fra Aurora, vi har hatt det så sykt koselig sammen! Vi tok litt bilder før de kjørte meg hjem, og de bildene får dere se senere. Da jeg kom hjem og gikk inn på kjøkkenet ble jeg så forelsket, kjærlighet ved første blikk! For der sto nemlig.. en blender!!!♥♥♥♥ Åh, herregud, jeg ble så glad! Vi fikk den av Carmen (søskenbarnet til mamma) fordi hun hadde to. Mamma har allerede laget både banansmoothie og ferskensmoothie. De ble ganske gode, men gleder meg til vi får kjøpt jordbær til jordbærsmoothie, naam! 

Idag har forresten mormor bursdag, hipp hipp hurra! Snart skal vi innover til henne for å feire, gleder meg! Elsker å være hos mormor, er så koselig der! Har ikke kjøpt gave til henne enda, så det må jeg få gjort en gang.  banansmoothien 
mormor og mamma

Konkurransen jeg snakket om kommer senere idag eller i kveld, so stay tuned! Nå kjører vi innover til mormor, ha en fortsatt fin dag :-) Liker dere smoothie? Kjenner du noen som har bursdag idag?

 

KONKURRANSE?

Jeg har bestemt meg for en ting, og det er å avslutte hele >drittkonkurransen< som jeg arrangerte for noen uker siden. En av grunnene er at bare to stk deltok.. alt for dårlig! Trodde jeg skulle få litt flere enn bare to deltakere.. Men så har jeg jo ikke så kjempemange lesere heller da, og reglene var kanskje litt for.. vet ikke helt, for mange? Selve konkurransen var i grunnen ganske kjedelig, egentlig. MEN! Jeg har tenkt arrangere en ny konkurranse, tenkte spesielt på en fotokonkurranse! Det er jo så mange flinke og gode fotografer der ute og det eneste man egentlig trenger for å være med i konkurransen er jo bare et greit kamera og noe bra å ta bilde av. 


Så om dere har lyst på en konkurranse, så bare kommenter hva slags dere har lyst på og om dere faktisk ville deltatt på den. Etterhvert når jeg har fått tilbakemeldinger, så finner jeg en dag å ha konkurransen på. Orker nemlig ikke lage en konkurransen som ingen deltar på, det er bare bortkastet tid og penger. 

SLEEPOVER AT AURORA'S PLACE

02.08.2012 @ 00:52 i Hverdag 3 kommentarer

Er forresten på sleepover hos >Aurora< atm. Vi har nettopp sett The Last Song, elsker den filmen! Har sett den en gang før, gråt kanskje litt mer den gangen, hehe. Nå skal vi bare ut og lufte hunden hennes, Luna, også fikser vi oss for kvelden. Under ser dere traileren til filmen, anbefaler den på det sterkeste! Favorittfilmen♥♥

 Ha en fin kveld og gonatt! :)

 

 

FØRSTE AUGUST

01.08.2012 @ 14:51 i Hverdag 12 kommentarer

Heey! Tenk at det er første august, siste sommermåneden. Tida går sykt fort, syns Juli kunne vært litt lengre, haha. Igår ble det ikke noe blogging som dere ser, orket bare ikke blogge..  Jeg sov over hos Maja fra mandag til tirsdag, så dro vi til byen da etter at vi hadde spist frokost. Ble litt shopping, også dro vi på tivoli da vi hadde shoppet en stund. Der tok vi saksa, den var skummel men sykt morsom, haha. Da jeg kom hjem til redet mitt så skulle jeg spille inn innkjøpsvideo, men jeg sleit med å finne plassering.. Da jeg endelig fant en god nok plassering og spilte inn, så fant jeg ut at jeg så ut som en rosin da jeg så på videoen etterpå.. hahaha. Så idag skal kanskje Frida sove over hos meg og hun skulle hjelpe meg å spille inn innkjøpsvideoen. Må få meg kamerastativ snart... :-)
Har ingen nye bilder, må nok ta det snart... Blitt sykt dårlig med bilder i det siste + at linsa til kameraet mitt er ganske ødelagt.. Nå sitter jeg bare og kjeder meg og ser på TV, tror jeg stikker ut en tur snart.. Senere idag kommer det en liten overraskelse til dere lesere, stay tuned!!

 

hits