Kategori: wishlist, wants

UPDATE!

01.07.2012 @ 00:53 i Hverdag 0 kommentarer

Hei dere! Akkurat nå ligger jeg i senga i campingvogna, mens mormor sover i den andre senga i andre enden av vogna. Mamma, susanne og sarah er ute, vet ikke helt hvor på campingen, den er så svær hahaha. Vi er på en camping en plass i Sverige, noen få mil utenfor Henån. Vet ikke helt hva campingen heter.. Mamma hadde visst ikke bestilt det der abbonnementet, men vi fikk en sånn nettverkskode her på campingen så vi fikk nett. Imorgen i tre-tida reiser vi nedover til Henån. 

Men nå tvinger susanne og sarah med  til å gi dem pcen før dem klikker, så jeg kan skrive innlegget ferdig senere! 

VI SNAKKES!

25.06.2012 @ 13:44 i Videoblogg 1 kommentar

Hei og god "morgen!"
Jeg bare spilte inn en kjapp video, fordi vi skal reise snart, så jeg gadd ikke skrive en lang tekst. Tar forresten med meg PCen på ferie, mamma har bestilt et slags abbonnement ellernoe sånt, så vi får nett. 

 
Informasjon om den sommerkonkurransen kommer senere! :-) Hejdåå! ♥ Hvor skal du i sommer?

SANKTHANSAFTEN PÅ STRANDA!

23.06.2012 @ 22:41 i Hverdag 2 kommentarer

Hei-hå! Kom hjem fra stranda for en stund siden, og nå sitter jeg bare og chiller med godteri og snakker med folk på skype og facebook, som vanlig.. Fikk ikke tid til å blogge før jeg dro på stranda, fordi jeg pakket til vi skal reise på ferie. På stranda var det sikkert hundre folk der! Kjempefullt, også var det dèt svære bålet da, og ikke minst kjempenydelig vær og god temperatur! Den stygge engangsgrillen vår ble ødelagt, men mormor var så flink og greide å fikse den! Så vi grillet pølse, tok bilder, jeg vasset i det kalde vannet osv. Ja, vi rett og slett koste oss! En fin måte og feire St. Hansaften på, hvertfall! 

 

Var forresten en tur innom Maja og hentet  kameraet idag, så her er noen bilder fra kvelden:

 

haha, stygge grilln.. :(


lille bålet.. not 

 

sjekk himmelen og havet, ser nesten ut som et maleri! sterk varme, sa du?


skyfri himmel!! ahaha


elsk!!!!en venn av mormor: Svanhild og puddelen hennes, Toia♥

feeeeerdig brent!
haha, litt søt?


Nå skal jeg ut og ta bilde av den nydelige solnedgangen, lyseste dagen i året, u know! ;) Hvordan har DIN St. Hansaften vært?

 


SPØRSMÅL & SVAR

23.06.2012 @ 15:10 i Spørsmål & svar 0 kommentarer

 

Hva vil du ha i bryllupsgave?
haha, det vet jeg faktisk ikke enda..

 

Syns om meg? (Helle)


 

Helle er en utrolig søt og snill jente, som jeg er veldig glad i. Gir kjempegode klemmer og kan begynne og le av de rareste ting! Husker en gang du skulle spille inn en innkjøpsvideo, også fikk du latterkrampe av noe, husker ikke hva, men så måtte vi starte hele videoen på nytt. haha, du er søt♥


Beste bloggen?
Vanskelig og velge, er så mange bra blogger!

Hvilke blogger leser du?
Auroramohn, l0ve, FHalvorsen, CarolineMaria,  GinaSteinrem, TCMNAurorameg, AndreeassSchei, StinaHelleHauknes og sikkert noen flere (trykk på navnene for å komme til bloggen).

Beste bloggen i Rana?


Det er mange bra bloggere i Rana, så det er litt vanskelig å velge en.. men kanskje mne.blogg.no

Syns om meg? (Gina)
Gina er ei utrolig nydelig jente, som jeg er veldig glad i! Har jo ikke møtt deg så veldig mange ganger, med tanke på at vi bor så langt unna hverandre. Tror sist gang må være.. nei, jeg husker ikke! Men uansett, du er utrolig søt og snill, har verdens søteste stemme og latter! Skulle ønske vi kunne treffes litt oftere, det er så koselig å være sammen med deg!♥

Hva må en blogg ha for at du vil lese den? 
Det er egentlig ikke så veldig mye som må til: Fint og ryddig design, (helst ganske lyst), at man er flink og ordlegge deg og ikke har så mange skrivefeil, ikke skrive for mye\for lite, videoblogger, men ikke for mange,  fine bilder med god kvalitet, som burde passe til det du skrives i innleggene.( feks. om du skriver om at du har vært på kino, så har du bare et helt random bilde av en tomat ellernoe er ikke så lurt, haha) og til slutt så er jo konkurranser noe som tiltrekker lesere, hinthint :-) haha, ble visst ganske mye som må til for at jeg vil kunne lese en blogg...

Noe dere lurer på until next time? Bare spør i kommentarfeltet! :-)

 

THE LAST FEW DAYS

23.06.2012 @ 11:33 i Hverdag 1 kommentar

Gomorn! Våknet for en times tid siden, har bare sittet her i senga med Lucky og chillet med musikk & facebook. Sorry - igjen - for dårlig(elendig) blogging. Har uansett glemt kameraet mitt hos maja, som jeg var sammen med på torsdag. Vi gikk rundt i byen i kanskje 8 timer ellerno, føltes nesten som beina mine skulle falle av.. haha, men jeg fikk shoppet litt også da, siden det var nattåpent med salg og sånt.  Så med tanke på at jeg ikke har noe å ta bilder med, så blir det i grunnen kjedelig å lese hva jeg har gjort.. Men kan jo prøve, hahah: Igår var jeg sammen med Sander, som har syklet hele veien fra Båsmo bare for å møte meg!♥

\\fra søndag

Vi dro ned på stranda, i strålende sol og kanskje litt alt for varmt med å gå med dongeri og svart hettegenser.. haha. Uansett, der møtte vi Silje, som slo seg sammen med oss en stund. Vi dro opp på statoil og drakk vann siden det var så varmt på stranda, haha. Senere dro Silje hjem, og da gikk bare jeg og Sander rundt og snakket, lo og klemte osv. Koselig! 

Da Sander også dro hjem, så gikk jeg hjem og spiste middag med familieflokken på terrassen, det var digg! Etterpå dro jeg på banen med Frida. Det var også ganske digg! Vi syklet nedover i shorts og t-skjorte, med is i hånda. Jeg og Frida har det bestandig digg når vi er sammen: vi ler, tuller, snakker om gutter, været, ferien, klær, kjærlighet osv. Er det noen jeg kan snakke med om ALT, så er det henne. Super jente som er lett og bli glad i. I loveu, Frida♥


 
Må slutte og skrive nå, før dette innlegget blir så alt for langt og ingen gidder å lese, hahaha. Er ikke det ikke DIGG med sommer og ferie?

 

 

HAPPY HOLIDAY!

21.06.2012 @ 13:22 i Hverdag 2 kommentarer

Ah, goooood sommer alle sammen! Endelig er det sommerferie for oss nordlendinger også! Herregud det er herlig! Ferdig på barneskola og greier, så til høsten begynner jeg på ungdomsskola. Litt rart å tenke på, men gleder meg til å møte klassen min som jeg ikke har sett siden omvisninga på ungdomskola for noen uker siden♥ På skolen idag spiste vi godteri og koste oss, også hadde vi den siste fotballkampen i turneringa, hvor syvende spilte mot lærerne. Jeg har jo betennelse i tåa, så jeg kunne ikke spille. Mamma ordnet noe på tåa igår, så jeg tror faktisk at betennelsen begynner å forsvinne! Herlig, trenger ikke bekymre meg om tåa i ferien da!

 
Alle i klassen fin en CD av lærerne, med en video fra en skolekonsert vi hadde for en stund siden og en annen CD med faktisk 547 bilder! haha, gleder meg til å se filmen og bildene! :D Idag er det nattåpent i byen, så jeg og Maja skal dit idag. Nå driver jeg bare og pakker litt til ferien, også kommer maja i to-tida. Når fikk du sommerferie?

 


BILDER (OG ORD) FRA STENNESET

20.06.2012 @ 23:15 i Hverdag 4 kommentarer

Der er bare noen bilder fra avslutninga på mandag, da vi var på Stenneset. Det ble ikke tatt så veldig mange bilder, mest av blomster. Kanskje 100 eller 200 bilder av blomster, hahaha. Digger å ta bilder av blomsteer♥  Vi fikk deilig taco & pasta og spise, og all maten (til og med krydderet!) var laget fra bunnen av, av to dødskule kokker! Husker ikke hva de het, men maten var kjempegod!

 

her sang vi ;)

 

Frida :)

 

 

 

Sorry for dårlig blogging i det siste forresten, har bare vært så sliten og trøtt, but I dont know why. Idag har jeg pakket til ferien og for litt over en time siden kom jeg hjem fra Malin sin bursdag! Derble det heller ikke tatt så mange bilder, de fleste ble uklare og sånn.. Men jeg kan jo kanskje legge ut de fleste da, de brukbare. Nå skal jeg bare drikke opp teen, skype litt med Sander♥ også tar jeg kvelden. Imorgen er det siste skoledag før sommereferien, åh det er så herlig å tenke på! Ferdig på barneskolen og greier, haha...


Hva har dere gjort idag? Har dere tatt sommerferie? 

 


SKOLEBILDENE

18.06.2012 @ 14:59 i Fotografi 0 kommentarerHallå!
Idag fikk klassen gå to timer før tiden, fordi vi skal på Stenneset 17.30 og ha avslutning for oss i syvende. Før vi fikk dra hjem, måtte vi øve på en sang vi skal framføre der + at vi fikk tilbake klassebildet og portrettbildene. De var sykt mislykka, rett og slett stygge. Klassebildet ble greit, men de tre portrettbildene ble bare ekegfihsto. Åhh, det verste er jo at jeg har gått og gledet meg i mange uker på å få dem og 469,- bortkastede penger. Mange fra klassen sa også at de ikke likte bildene deres, og det var jo ikke rart, for den "fotografen" som hun kalte seg kunne jo ikke ta ordentlige bilder. Jeg kunne tatt faktiak bedre, UTEN blitz. 

 

 Håper jeg blir vant med dem ikke syns de er så stygge etter hvert, da blir jeg nok å legge ut de ordentlige bildene, ikke bare bilder av dem. Hva syns dere om bildene?

 

PHOTOS: SUMMER

17.06.2012 @ 13:10 i Fotografi 2 kommentarer

Åh, jeg bare elsker denne tiden av året! Sol, sommer, is, shorts, brus, melon, kake, jordbær, blomster, bier, blå himmel, sommerkjoler, bading, stranda osv. Alt er herlig med sommeren, bortsett fra mygg, knott og veps. Ble vekket idag av at en veps hadde fløyet inn på rommet mitt og ikke fant veien ut. Jeg sprang inn på badet og låste døra før jeg engang hadde åpnet øynene, hahaha.

Disse bildene tok jeg forresten da jeg, Sarah og Susanne var på en liten fotosafari i gata vår igår. Nå har alle tre akkurat samme speilrefleks, Sarah fikk Canon EOS 1100D i bursdagsgave av mamma og mormor. Pappa kom også innom på besøk med bursdagsgave, og jeg fikk litt også noe: feriepenger, ei sykt nice klokke og en liten, søt smokk som skal høre til et smykke ellernoe, i ekte gull!! Senere dro alle vi (meg, sarah, susanne, pappa, mamma, mormor) inn på China Kro og spiste kinamat, ahh ♥ 
 

 

 

 

 


 

Nå skal jeg kanskje ta meg en kjapp tur i dusjen, finne fram litt klær også drar jeg til Maja. Hva syns dere om bildene? Hva er det beste med sommeren, syns du?

 


MOBILBLOGG

16.06.2012 @ 18:19 i Hverdag 0 kommentarer

Heia! Snart drar jeg og hele familieflokken + pappa inn til China Kro for aa feire Sarah sin bursdag. Er paa mobilen naa, btw.

Nu drar vi! ropte mormor nettopp. Snx<3

 

 

 

HJEM, KJÆRE HJEM!

15.06.2012 @ 17:58 i Hverdag 0 kommentarer

Heey! I tolvtida idag satt vi på bussen fra Børgefjell, og ca. halv tre var bussen framme ved skolen. Der var Susanne(bigsis) som hjalp meg å bære bagasjen hjem, 15 meter altså, ahaha. Etter det tok jeg bare livet heelt med ro, etter en lang, men koselig uke hvor vi har blitt vekket syv hver morgen, fjelltur nesten hver dag, 45 gærne unger, deilig middag, diskotek, bading i bekken med minusgrader osv. Forresten så blir Sarah(lilsis) 12 år imorgen også hadde mamma bursdag igår, så idag skal vi feire bursdagen deres, det blir kjempekoselig! Kanskje litt slitsomt siden jeg er sliten, men så fort jeg får i meg kake og brus med masse sukker så blir jeg nok som en villhingst igjen! :D 

idag


tirsdag

 

 

mandag


Jeg (og Oliver, som maste 24/7 om å få låne kameraet) har tatt masse bilder og videoer, og jeg tenkte jeg skulle redigere alt (det brukbare) til en stor film som jeg legger ut en gang i tida. Nå skal jeg bare finne fram litt partyklær, lade kameraet også blir det bursdag! Gratulerer med overstått, mamma♥ 

 

KLASSETUR TIL BØRGEFJELL + VIDEOBLOGG: MÅ-GJØRE!

11.06.2012 @ 07:55 i Videoblogg 3 kommentarer

Hei-Hå! Om en halvtimes tid går bussen som klassen skal ta til Børgefjell, så nå har jeg ikke så god tid på å lage matpakke og ordne meg. Derfor slenger jeg bare inn en videoblogg som jeg og Maja spilte inn på lørdag. Jeg tar med kameraet på Børgefjell, så det blir nok mange (!!!) bilder. Vi snakkes på fredag, om en uke! ♥


 

 

Husk å lese & kommentere selv om jeg ikke er her før om en uke! Blogges!!

 

 

BILDESERIE: VI SETTER OPP TRAMPOLINA

Hei-Hei! For kanskje en time våknet jeg og Maja, og nå sitter vi (jeg, siden maja sovnet av) og ser på Hotel Cæsar. Det er ganske fint vær idag, så jeg tror vi kommer til å være mye ute idag!
Til overskrifta: Igår da jeg og Maja var ute sammen med Aurora, så skulle vi prøve å sette opp trampolina til Maja. Vi greide det faktisk helt uten hjelp fra noen voksne! Haha, vi er så sykt flinke, må vurdere å skifte navn til Sofie Flink! Måtte jo selvfølgelig ta noen par hundre bilder, og de ble jo egentlig ganske brukbare så hvorfor ikke lage bildeserie? :D btw, alle bildene er uredigrte fordi jeg ikke gadd å redigere dem.

 

1. vi fant fram alle delene

 

 

2. vi satt sammen alle stengene

 

 

3. vi koblet på alle fjærene og den svarte teppegreia

 

 

 

4. vi festet på det blå rundt trampolina

 

 
5. FERDIG: HOPP, HOPP, HOPP!


 

Har dere satt opp trampolina deres i år? Hva syns dere om bildeserien?

 

 

SLEEPOVER IN MAJA'S PLACE

09.06.2012 @ 01:25 i Hverdag 1 kommentar

Hello! Nå sitter jeg på sleepover hos Maja og vi chiller max, det er sykt deilig! Etter en lang, kjedelig skoledag kom gående helt fra Sagbakken og til meg, og det er en gåtur på kanskje 2 eller 3 timer! Skjønner ikke at hun gadd det, hahaha. Hvertfall, etter en stund dro vi inn til byen siden mamma skulle se etter noen sko jeg skulle bruke på klasseturen på mandag. Vi endt opp med noen sykt nice, svarte støvler, fjellsko, 5 par søte sokker og ei digg, oransje t-skjorte. Haha, digg! Kan vise dere imorgen eller noe, ble så sykt fornøyd! Og alt på kanskje bare 30 min! 
Etterpå dro jeg og Maja inn til selve "sentrum" hvor vi kjøpte litt snop og noe å drikke, for så å møte Benjamin. Hahah, kulere kar finnes ikke! Da jeg og Maja dro hjem til henne da byen stengte, så lagde bestilte vi pizza på Papa Pia og kjøpte oss jordbær som vi dyppet i sjokolade. Ble sykt kvalm etter bare noen få minutter, haha. Også dro vi ut med Aurora hvor satte opp trampolina til Maja, og etter det dro vi hjem til Aurora og så på film. Ble så sykt trøtt under filmen, jeg tror faktisk Maja sover nå, haha. 

 

 

frokost imorgen!
 

orker ikke redigere og legge ut flere bilder nå, legger kanskje ut flere senere. GONATT!♥ 

 

 

PAKKER

07.06.2012 @ 21:38 i Hverdag 2 kommentarer

Heia! Akkurat nå (nettopp) driver jeg å pakker til Børgefjell, hele klassen skal dit på klassetur på mandag. Både gleder og gruer meg, vet ikke helt om det kommer til å bli særlig skøy, siden det er bare vår skole som skal dra dit. Også skal vi dra på en 8 timers tur i ødemarka, haha vet jeg kommer til å dø etter èn time! Uansett, i dag har vi bare ryddet i skuffene våre og hatt mange sånne fotballturneringer på skolen. Men siden jeg har betennelse i tåa og ikke kan spille, og da måtte jeg og de andre som ikke gadd å spille, stå på sidelinja og heie. Og siden det er dødskjedelig, så endte vi opp med å pusse opp noen gamle, stygge benker, hahahahaha!

 

 

 

 

 

Jeg og mamma hadde en avtale, og den gikk ut på at om jeg klarte å pakke ferdig i kveld, så fikk jeg overnatte hos Maja i morgen. Jeg klarte faktisk å pakke ferdig i kveld, så imorgen blir det sleepover in Maja's place! ;) Hva gjør dere i kveld?

 


TANNLEGEBESØK

05.06.2012 @ 12:01 i Hverdag 3 kommentarer

Hei-hei! Kom hjem for en liten stund siden, dro til tannlegen klokka 10 og var faktisk der inne i 3 kvarter! Wow, tida flyr, trodde jeg hadde sittet der i kanskje 15 minutter eller noe, haha. Jeg hadde faktisk ett hull, noe som ikke var særlig overraskende siden det verker i tennene hver gang jeg spiser noe surt eller sjokolade, hahaha. Også skulle tannpleieren pusse\borre eller noe sånt, også kom hun borti tannkjøttet mitt! Jeg har fått et lite sår og er rød der nå, buhuu..

 

 

Også fikk jeg med meg en sånn der tanntråd greie og flux med sitronsmak, hurra! Senere idag kommer Hedda på overnattingsbesøk, også drar vi kanskje ut med Markus i kveld! :D ♥

 

 

NOEN NICE SANGER!

04.06.2012 @ 22:39 i Tips & anbefalinger 0 kommentarer

Hadde ikke så mye å blogge om akkurat, så tenkte bare å slenge ut en tre-fire sanger som er ganske så nice! Noen gamle og noen nye. Har forresten vært ute sammen med Fredrik og Oliver, spilt litt fotball med dem + Petter, Adrian og Adrian Jr. (Daniel, broren til Adrian). Nå sitter jeg med føttene godt planta i fotbadet, nystekt toast og chiller ;) Imorgen har vi fortsatt streik, men jeg må uansett stå opp tidlig, siden jeg skal til tannlegen klokka 10. Har så sykt gangsperre eller noe sånt, så det frister ikke særlig å må stå opp tidlig og sitte på en stol i en halvtime mens tannlegen graver rundt i munnen din med farlige verktøy.. eheheh 

 


Man In The Mirror - Michael Jackson ♥♥♥

 

 

One Thing - One Direction ♥
 

 

Good Life - OneRepublic ♥

  

 

Come On Get Higher - Matt Nathanson ♥

  

 

Zaleilah - Mandinga ♥

 

Hva syns dere om sangene? Hva har dere gjort idag?

 

GJETT HVEM SOM ER TILBAKE!

04.06.2012 @ 19:48 i Hverdag 3 kommentarer

Åh, my lord som jeg hater slike "I'm back" innlegg.. Det er nok det verste med å ta seg bloggpauser, hahah. Men ja, jeg er tilbake etter en heftig bloggpause, haha. Jeg vet den har vart kjempelenge, eller, lenge nok hvertfall. Må nok sette meg ned og redigere en hel masse bilder og videoe, hvis jeg gidder. Men ut på bloggen skal de hvertfall! 
De siste 24 timene har jeg vært sammen med hedda, sovet over hos maja to netter på rad, vært på bøgdadagen i dalselv hvor jeg fikk solgt èn mobilsokk på 4 timer, hahaha. Nå skal jeg bare fikse meg litt så stikker jeg ut en tur med Freedrik ;))  Vi snakkes!

 

 

åhhh så sinna!

 jeg og maja hadde det litt skøy på bunnpris på fredag, hahahah. Hva har dere gjort mens jeg har vært borte?

 

 

hits