Kategori: wishlist, wants

DAGENS FROKOST

14.05.2012 @ 00:13 i Hverdag 6 kommentarer

Konfirmasjonen til Susanne igår var helt suuuper, kunne så og si ikke vært bedre! Men været var jo ikke helt på topp da, var litt overskyet og kaldt som vanlig her i nord. Det var så sinnsykt mye mat og brus og kaker, fikk jo ikke smakt på alt! Vi (mamma) brukte flere uker på planlegging og på å forberede konfirmasjonen, og alt det hardte arbeidet var verdt det! Det er ikke lett å lage en konfirmasjon, jeg ble dødsliten bare etter en dag i byen på leting etter kjole, hahaha.

 

Alle gjestene var supre, var så herlig å se igjen mange jeg ikke har sett på lenge! Noen kom til og med med fly helt fra fra øst(?)landet og de reiste ikke før idag etter en koselig felleslunsj og en kosestund med kaffe og kake. 

Dagens frokost (lunsj):
 

Jeg legger ut bilder fra konfirmasjonen senere, god natt! PS: digger slekta mi! 

 

KONFIRMASJON

12.05.2012 @ 09:39 i Blogg 4 kommentarer

(Klokka var 08 da jeg skrev innlegget)


Hei og god morgen! Idag sto vekkeklokka (mobilen) på klokka 6, på en lørdag!! Så jeg våknet da og vurderte om jeg skulle sove videre, men det gadd jeg ikke så jeg har sittet på PCen helt til nå. Skulle kanskje ha sovet litt, er dødstrøtt nå og vi skal feire konfirmasjonen til Susanne (bigsis) idag. Halv ti skal vi dra innover til kirka også drar vi hjemover hit igjen etterpå for å ferie med masse mat, kaker, herlige gjester og (forhåpentligvis) fint vær og godt humør! Det er litt overskyet nå, håper virkelig det blir litt opphold slik at vi kan være ute idag.

 

Igår hadde jeg verken tid eller orket å blogge, for vi måtte ordne siste rest til idag. Jeg måtte prøve kjoler, finne sko, støvsuge og rydde rommet, støvsuge badet, gjesterommet og gangen, sette inn i oppvasken osv. 

 

Forresten så fant mamma fram flagget og heiste det opp nå nettopp! 

 

 

Nå kjører vi innover til kirka, cya ! Har du vært i konfirmasjon i år?

ALLE DERE SOM BRUKTE PICNIK.COM

10.05.2012 @ 23:01 i Tips & anbefalinger 2 kommentarer

 

Før var jeg en av de som brukte picnik.com til å redigere bilder, men dessverre ble picnik lagt ned i april. Noen dager før picnik ble lagt ned, leste jeg på en blogg (husker ikke hvilken) om noen som hadde tipset om et lignende redigeringsprogram: nemlig picmonkey! Det er ganske likt picnik, men noe jeg liker bedre med picmonkey er at det ikke er sånn der premiumsgreie (ikke som jeg har sett hvertfall), som vil si at man kan bruke alle funksjonene(?), hurra! Det er helt gratis å bruke picmonkey, det trengs ikke å lastes ned eller noe sånt! Anbefaler redigeringsprogrammet for alle som liker å redigere bilder, sånn som meg.

 

Her er er par bilder jeg har redigert i picmonkey idag:

 

 

 

Har du prøvd ut picmonkey?

 


BAMSE IN MY HEART

09.05.2012 @ 21:15 i Hverdag 2 kommentarer

Som vanlig på onsdager har  vi kortdag, som vil si at skolen slutter 11, så idag ble hedda med meg hjem en liten stund. Vi hadde latterkrampe hele tiden, vi drev å kastet dopapir rundt i huset og bare tullet. haha elsker å være litt barnslig ♥ Senere dro jeg og mamma til byen for å se etter festbunad som jeg kan bruke i Susanne sin konfirmasjon på lørdag. Vi var bare på coop obs, så det var ingen bunader som var store nok til meg, bare noen til småunger. Det andre opp med at jeg fant meg noen stilige sportsboxere, digger dem! Har ingen nye bilder idag, så jeg legger med en digg sang og noen kjappe webcam-bilder jeg tok med bamse nå nettopp♥

 

 Whistle - Flo Rida 

 

Nå skal jeg, som vanlig, lage meg litt tea og vente til paradise begynner, hvem heier dere på?


HYPER DAG HOS FRIDA

08.05.2012 @ 21:48 i Hverdag 1 kommentar

haha, lover jeg skal bli mye bedre å blogge fremover!


I hele dag har jeg vært hos frida og vi har hatt det so great! Vi dro på butikken etter skolen, og der møtte vi mommi. Hun skulle kjøpe oransje paprika , hahaha random. Jeg og frida kjøpte oss muffins, snacks og energidrikke. Jeg har funnet ut av sukker ikke er bra for meg, jeg blir så hyyyper, hahaha. Nå sitter jeg her nydusjet med vått hår og ser på paradise, christian og vida er så rå, haha. Nå som det er pause skal jeg gå og lage meg litt tea og nudler om vi har. 

 

 

 

Hva har dere gjort idag?

 


BURSDAG TIL EMILIE

07.05.2012 @ 23:54 i Partyyyy 3 kommentarer

Heia! Idag har jeg vært i bursdag og sammen med marit. Etter skolen ble hun med meg hjem, også ble vi hentet av faren hennes og dro ut och spiste middag, ah det var godt! Etterpå dro vi hjem til henne og der fikset marit meg til bursdagen. 
I bursdagen spiste vi deilig taco, men jeg ble mett etter halve tacoen siden vi hadde spist så godt kjøtt på kroa. Etter det åpnet vi gaver, så på film og spiste godteri. Vi så en spennende, men ganske ekkel film som handlet om kannibaler, uusj. Når jeg ser sånne filmer så må jeg bare ha en pute\teppe i nærheten, ellers døør jeg, haha♥ Vi dro også litt ut etterhvert for å ha det litt skøy, men siden det regnet og jeg har betennelse i tåa så dro vi inn med en gang. Seriøst, jeg ser ut som en en nyfødt ponni(?) med 3 bein når jeg prøver å løpe, det er så vondt haha!

 

 

tacoo

 

 

hedda emilie og tiril


 

aww, melis og fride! redigerte bare sånn kjapt, så skjelvinga ble kanskje litt stygg..

 

 

hedda emilie og bursdagsbarnet emilie♥

 

 

emilie og tiril

 

 

en liten snutt av kannibalfilmen, den var mye verre en som så, haha. Hva syns dere om bildene og videoen? :-)BILDER FRA SILJE OG FRIDA SIN BURSDAG!

06.05.2012 @ 22:37 i Partyyyy 1 kommentar

Heia!
Sorry for at jeg ikke har blogget idag. Jeg har hatt besøk av Malin, også sov jo over hos Aurora etter bursdagen igår. Vi sovnet nesten med en gang vi hadde spist kveldsmat fordi vi var ganske slitne etter bursdagen. Idag gikk vi på geo catch eller noe sånt, bare google det om du lurer på hva det er, jeg klarer ikke forklare. Jeg fikk hvertfall med meg en dødskul blyant og verdens søteste lille notisblokk, haha♥
Bursdagen igår var bare helt best, selv om det ble litt drama i slutten! Er litt kleint å stå der med triste folk rundt seg og man selv ikke klarer å presse ut en eneste tåre.. Jeg er ikke sånn at jeg gråter så lett, men det gikk heldigvis bra med det de gjaldt til slutt da!♥ Utenom det  så var det hvertfall masse dansing, godteri, drinker, kosing♥, latter, musikk også ble jeg kjent med noen av de jeg ikke kjente fra før av der, veldig søte folk! Tok ikke så mange bilder selv i bursdagen så jeg slenger med noen av de som ligger på facebook allerede, hehe.

 

 

marit og hedda ♥

matilde og helle ♥ //helle sitt bilde 

 

martin, andreas og thomas, kulee //helle sitt bilde

 johannes♥

 matilde, marte, martin & et av bursdagsbarna frida ♥ //frida sitt bilde

 matilde, helle, oliver og johannes, søte folk!

 

marte, aurora, mejj, matilde og helle, flere søte folk!

 

Nå tar jeg kvelden, blogges imorgen! ♥ Hva syns dere?


MARIT - BURSDAG - OVERNATTING!

05.05.2012 @ 17:28 i Hverdag 0 kommentarer

Heia! Nå er Charlotte på besøk, vi har ikke gjort så mye egentlig. Klokka 7 idag skal jeg i bursdag,  åh jeg gleder meg! Det er Silje og Frida sin bursdag, og den starter om et par timer. Når bursdagen er ferdig så sitter jeg på med Aurora hjem til henne, også blir det overnatting der! Det blir nok koselig! Nå skal jeg bare ta meg en kjapp dusj også stikker jeg bort til Marit for å fikse oss og finne klær. Tar med kameraet i bursdagen, så det blir sikkert masse bilder! :-)

 

 
 

haha, snakkes! Hva skal dere gjøre idag?

 

UT PÅ TUR, ALDRI SUR!

03.05.2012 @ 22:40 i Hverdag 3 kommentarer

Noe av det jeg hater aller mest med blogging er at når man ikke har blogget på en stund må man bestandig må skrive et langt (når jeg skriver noe blir det bestandig en roman) innlegg om det. Hvor vi har vært, hva vi har gjort, hvem vi har vært sammen med også må man jo slenge ut en million bilder. Så derfor pleier jeg bare å lage video hver gang jeg har vært borte lenge. Det gjorde jeg igår, og gjett hvem som var så flink å slette den videoen + alle de andre minnefulle vidoene! Ikke meg hvertfall, hehehe... Så jeg bare legger ut noen bilder jeg tok igår. Idag har jeg forresten hatt besøk av søteste hedda også fikk jeg en 6er på matteprøven, jesss!! ♥ Skulle forresten på tivoli idag, men jeg dro jo ut med hedda og da hadde vi sånn latterkrampe og glemte av tida så jeg ble ikke noe tivoli. Men jeg ropte og lo sikkert like mye  sammen med hedda som jeg hadde gjort på tivoliet uansett, haha!

 

 

hestehoooov♥

 

 

 

 

ut på tur, aldri sinna

 
 

en gutt

 

Fra da jeg sist blogga, for akkurat en uke sist fredag da jeg lå over hos silje, lå jeg der fra fredag til lørdag til søndag.Vi hadde det så rått, vi drakk brus og spiste godis så vi var skikkelig hypre og hadde latterkrampe heele tida! haha, loveu Silje! 
Da jeg dro hjem på søndag hadde jeg 30 min på å spise + pakke til hyttetur! Jeg skulle nemlig bli med Aurora og familien hennes til deres hytte. Jeg klarte å pakke ferdig til de kom, men jeg tenkte jo ikke på at det enda var vår og snøen ikke var smelta på fjellet, så jeg hadde pakket med shorts og kanskje 6-7 kjempetynne topper! Mamma spurte heldigvis om jeg hadde med masse varme gensere, så jeg fikk pakket det på et halvt minutt, haha.
Så jeg var på hytta deres fra søndag til tirsdag, og det var så koselig! På søndag var jeg og aurora ute og akte sammen med lillebroren og lillesøsteren hennes, også spilte jeg og aurora brettspill sammen med foreldrene og to av onklene hennes om kvelden. Hun har så sinnsykt kule onkler, de er så snille og kule og har så bra humor og man får så godt humør av dem! På mandag regnet det så alle var inne og spilte kort og brettspill hele dagen, bortsett fra de gangene vi måtte på do, haha. På tirsdag ryddet vi mest i hytta, etter at vi hadde kost oss med grillmat, marshmallow og kortspill selvfølgelig! 
Tok ikke så mye bilder der oppe siden kameraet mitt ble ladet ut og aurora vil ikke ta bilder med sitt kamera uten søte meg :-) 

 

Jeg sa jo at når jeg først begynner å skrive noe så blir detbestandig langt.. takk til dere som lest helt ned hit uansett, dere er kule ♥ Hva har dere gjort siden den tiden jeg har vært borte? Gonatt!

 


hits