Kategori: wishlist, wants

THANK GOD IT'S FRIDAY!

27.04.2012 @ 22:49 i Hverdag 5 kommentarer

Heia søtinger! Idag er det endelig fredag, og helg! Vi har fri helt til onsdag, det er såå deilig å tenke på at vi har langhelg! I kveld sover jeg over hos Silje, har vært her nesten i hele dag. Vi har spist pizza og godis og nå er jeg så varm at jeg holder på å koke ihjel, haha. I morgen skal vi bake brownies også skal vi kanskje ha fotoshoot :-) 

  

ahh♥


 

loveu♥♥ Hva gjør dere i kveld?


100 THINGS I LOVE - TE

27.04.2012 @ 08:09 i 100 things I love 1 kommentar

Åh, jeg bare elsker te! Bare igår da vi var hos carmen et par timer drakk jeg 4-6 kopper! Blåbær-te, earl-grey-te, grønn-te, promille-te, lemon-te, jordbær-te, all slags te! Det er såå godt å sette seg ned om kvelden med en god kopp te, eller våkne opp med te på senga! Også får man jo ganske god ånde av å drikke te ♥

 


Liker dere te?


VIDEOBLOGG: JEG ER TILBAKE IGJEN!

26.04.2012 @ 21:50 i Videoblogg 7 kommentarer

Hei dere 4 trofaste leserne mine! Nå er jeg endelig tilbake etter en .. 2 ukers(?) lang bloggpause! Orker ikke skrive så mye nå, så jeg spilte heller inn en video med webkameraet. Kanskje litt dårilg kvalitet, jeg er enig. Håper dere hører hva jeg sier, men jeg babler egentlig mere, haha. Hadde forresten så vidt på litt maskara og hestehalen min var helt hemma, så jeg vet jeg ikke så så veldig fin ut. Jaja! ♥ ÅGAD, SER UT SOM JEG PILLER I NESA PÅ STARTBILDE I VIDEOEN, HAHAHA!

 

 

 

Vil dere se bilder (og noen videoer) fra de to siste uken jeg har hatt bloggpause? :-)

 


FREDAG DEN 13.

13.04.2012 @ 20:11 i Hverdag 10 kommentarer

Idag har jeg ikke gjort stort. Hentet mobilen min etter skolen, sovnet av, spist middag og nå sitter jeg og ser på TV og venter på at mamma skal bli ferdig med teen min. Tenkte jeg skulle ringe Aurora om overnatting, fikk så sinnsykt lyst til å sove hos henne nåå♥ Om det ikke passer for henne blir jeg enten hjemme og rydder ferdig rommet eller så sover jeg hos mormor. Senere idag\kveld kommer første del av 100 things I love 


sofie sine bilda 336 lll

//arkivet 

 

Hva gjør dere i kveld? 


100 THINGS I LOVE

12.04.2012 @ 23:49 i 100 things I love 3 kommentarer

Heia! Nå sitter jeg og nyter en god kopp te og litt mat, skal snart ta kvelden, men tilbake til overskriften. Siden den 40-dagers utfordringen jeg hadde her på bloggen for en god stund siden ikke gikk så bra, så tenkte jeg å heller starte med noe annet. Jeg så at Caroline Maria hadde det på sin blogg, det kalles "100 things I love". Hadde jo vært lurt å prøve det ut og se hvordan det er, tror faktisk dette faller i smak!

 

 

100 things I love går ut på at man skal ta bilder og skrive litt om en ting du liker godt, hver dag i 100 dager. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det hver eneste dag, men skal prøve så godt jeg kan! :-) Har dere tenkt å prøve ut 100 things I love?


VIDEOBLOGG: KJEDER MEG

12.04.2012 @ 16:23 i Hverdag 4 kommentarer

Heia! På skolen idag tok læreren mobilen. Herregud, så teit, må snart dra å hente den.. Har jeg ingen spesielle planer for dagen idag, skal hvertfall rydde rommet mitt, ble ikke helt ferdig igår kveld. Ahh, kjeder meeg!!

 

 

Hva skal dere idag?


MESS

11.04.2012 @ 21:40 i Hverdag 3 kommentarer

 

Mamma ble litt sinna idag fordi jeg ikke hadde rydda på rommet på 2-3 uker, så nå har jeg fått det gamle rommet mitt tilbake! Det er helt forferdelig, klarer ikke leve her på det knøttlille rommet! Også forventer hun at jeg skal rydde hele rommet på èn kveld! Høres kanskje ut som jeg overdriver og er sinnsykt lat, men sjekk her!:

Kanskje det er en god idè å begynne nå med en gang om jeg ikke skal sove på gulvet inatt. Blogges imorgen, hvis jeg fortsatt lever! :-) Har du det ryddig på rommet?

 

VIDEOBLOGG IMORGEN!

10.04.2012 @ 23:29 i Videoblogg 1 kommentar

Hei! Imorgen har vi kort dag, så skolen varer bare til 11, det er såå herlig da! Marit skal bli med meg hjem etter skolen, også måå jeg få spilt inn video med svarene fra spørsmålsrunden! Siste sjanse til å spørre om det er noe du lurer på, bare trykk >HER<. Vær så snill ♥ Tar kvelden snart, skal bare drikke opp teen min og skype litt med Larsi ;-) 

 

 

INNKJØP 10.04.2012

10.04.2012 @ 18:37 i Innkjøp 5 kommentarer

 

Bok: Libris, Deo: Lindex

 

 

Skjørt: H&M 

 

 

Basic: H&M

 

 

Basic (samme som forrige): H&M

 Topp: Bikbok

 

Hva syns dere? :-)

 

 

SISTE DAGEN I FERIEN

10.04.2012 @ 11:14 i Hverdag 3 kommentarerGod morgen people! Idag våknet jeg 8 av deet snøskredet utenfor vinduet! Man skulle jo nesten tro det var vulkanutbrudd, verste på lenge! Men jeg var nesten egentlig uthvilt uansett så det går bja. Idag skal jeg prøve å få spilt inn noen videoblogger til dere, også må jeg vel kanskje begynne å rydde rommet mitt, hehe ser ikke ut her inne. Mulig jeg blir med inn til byen om et par timer samtidig som Susanne skal til reguleringstannlegen. Hva skal dere idag?


2. PÅSKEDAG

09.04.2012 @ 16:20 i Hverdag 6 kommentarer

Tusen takk for mange fine kommentarer i forrige innlegg, slike kommentarer varmer virkelig og jeg blir helt happy innvendig♥♥

Atter en gang sitter jeg hos Hans, og her har vi vært siden to-tida. Jeg tok med noen brødrester vi hadde på hytta som jeg la på fuglebrettet til Hans, og det tiltrakk seg mange nydelige fugler! Fikk tatt både bilder og videoer, kan vise dere de senere :-) Mamma kommer nok snart innom her og henter oss, også tar vi kursen nedover til Mo. Blir nok godt å komme hjem, har savnet det lille gullet mitt sånn (Lucky) ♥

Inatt sovnet jeg 12 og våknet klokka 4, jeg var så sykt sulten! Jeg ville ikke gå opp og lage meg mat slik at jeg kanskje vekket mamma, så jeg lå og sultet i 2-3 timer. Heldigvis klarte jeg å sovne da klokka var rundt seks, også våknet jeg helt uthvilt litt før ti. 

(BILDER KOMMER SENERE, NÅR VI ER HJEMME!)

BILDEDRYSS: PÅSKEN 2012

08.04.2012 @ 22:17 i Hverdag 4 kommentarer

Hei! Nå sitter jeg hos Hans sammen med Susanne og Sarah (bigsis og lilsis). Vi har vært her hver dag denne uka, og idag tror jeg vi har vært her i  han bor jo bare 5 minutter unna hytta vår også er det jo så koselig å være her! Jeg og hans har prøvd å ta masse forskjellige bilder, blant annet av alle fuglene som kommer på besøk utenfor vinduet hans. Idag fikk jeg faktisk mange bra bilder av dem, de er så pene!
Igår var det jo påskeaften, og da var vi hos Eva & Charlotte nesten hele dagen. Vi fikk servert kake og boller også spilte vi masse på nintendo. Litt utpå kvelden så satt faktisk alle sammen og strikket.  "Vi kan jo lag oss en egen strekkeklubb!" sa Eva, haha. Kjempekoselig feiring!

 ah, dette her var såå deilig! Eva er mesterkokk, Charlotte pleier å kalle henne for "Mesterkokken Eva!" hahah

 

 

 

 

 

made by susi


 

påskestemning? :-)

 Laks.

 

 

Fett hår og sminkefri. Hytteliv kalles det!

 

Granmeisen utenfor vinduet til Hans, ble så glad da jeg fikk tatt noen brukbare bilder av den!!

 Dompappen!


Imorgen reiser vi nedover til Mo og i kveld (eller imorgen) skal jeg kanskje spille inn spørsmålsrunden, kan hende Sarah blir med hvis hun har lyst :-) Mest sannsynlig blir jeg å legge den ut på tirsdag. Hva syns dere om bildene? Hva har dere gjort i påska?LANGFREDAG

06.04.2012 @ 14:49 i Hverdag 4 kommentarer

Heia!  Da vi hadde kommet opp på hytta på onsdagskvelden, så hadde Hans vært og varmet opp hytta vår.  Så den var varm og god, veldig snilt gjort! :-) Jeg var ikke på internett igår, og jeg må vel ha gått glipp av en god del, for plutselig har blogg blitt helt sånn annerledes. Først trodde jeg at jeg hadde logget inn på en annen blogg, men så forsto jeg det. Kjempestilig, elsker det nye designet deres! ♥

Uansett, idag ble jeg vekt av at Susanne angrep meg, haha.  Etterpå lagde jeg meg eggerøre, mmm!

 

 

Jeg har ikke jogget noe de dagene jeg har vært her oppe, så idag må jeg kanskje jogge en god del mere.. Shame on me, håper jeg ikke blir like støl som sist gang, har enda ikke blitt helt ustøl (?). Skal også få prøvd å svart på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Flink pike svarer på video :-)

 Hva gjør dere i påskeferien?

SYKT STØL + PAKKER TIL HYTTA

04.04.2012 @ 17:54 i Hverdag 2 kommentarer

Hei dere! Idag har jeg bare tatt det helt rolig, er så sykt støl etter igår! Det er litt fælt å tenke på at jeg ble støl av første dagen med jogging, også har jeg 79 dager igjen.. Haha, tror beina mine kommer til å falle av til sommeren, men jeg gleder meg hvertfall til å komme litt i form! 


Snart skal jeg begynne å pakke, for vi reiser nemlig på hytta idag. Vi har ikke nett på hytta vår, så vi må gå til Hans, den koselige hyttenaboen vår, hver gang vi skal sitte på internett. Litt slitsomt, men koselig! 

 

 


 

Forresten, jeg tror kanskje øyekatarren har kommet tilbake, for øyet mitt her heelt rødt! Vet ikke om det er øyekatarr eller om det bare er en infeksjon, men hør her: Først var bare den ene øyet rødt, også ble det røde endelig borte, men da hadde det andre øyet blitt rødt!
Kan derfor ikke bruke sminke før øyet er blitt normalt igjen. (eller jo, jeg kan jo sminke meg, men hva er vitsen med å sminke seg når man ikke kan bruke mascara?)

Hva gjør dere i påskeferien?

GÅRDAGENS INNKJØP

04.04.2012 @ 13:48 i Innkjøp 3 kommentarer

Her er innkjøpet fra igår. Ikke så mye, men jeg skulle jo egentlig bare på biblioteket å levere noen bøker da, så fikk jo bare sånn 10 minutter på å se etter noe i byen før mamma kom å henta meg. Sokkene er til sønnen til naboen forresten, jeg bruker ikke så små sokker, haha. Hva syns dere?


 

Genser: b.young, sorbet

 

 

Sokker: nille

 

 

JOGGING

03.04.2012 @ 19:43 i Hverdag 1 kommentar

Har akkurat satt meg ned for å spise pølse i brød og tea sammen med Lucky etter en lang, deilig dusj. Har vært ute og jogget en time idag, og det var ganske godt.  Jeg hadde en sånn statusting på facebook, så jeg må jogge en time hver dag helt fram til sommerferien.. 

 

Idag tidlig dro jeg en tur i byen sammen med mamma, måtte levere noen bøker på biblioteket som jeg hadde fått purring på, haha. Lånte meg 10-12 nye bøker, gleder meg til å lese de ♥ Kjøpte meg også en genser på b.young og en liten gave til naboen, show u later  :-)

  

chillemodus


gulle mitt ♥


KONKURRANSE: VINN LOMMEBOK!

03.04.2012 @ 14:42 i Konkurranser og lignende 1 kommentar

Hei. Nå er jeg med i en konkurranse på denne bloggen, hvor man kan vinne en superfin lommebok fra Gran Canaria. Den har plass til kort, sedler, kvitteringer og til og med mobilen din, det er jo fantastisk! Vinneren blir kåret om en uke, altså innen neste Tirsdag. 

 

 Stilig lommebok, sant? Du finner konkurransen her, bli med da vel! :-)

 

 

DA TAR JEG KVELDEN

03.04.2012 @ 00:12 i Kos 1 kommentar

Heihei! Nå sitter jeg med Lucky i armkroken og hører på digg musikk og drikker tea. Ah, livet er så herlig atm ♥ Har hatt besøk av både Simone og Charlotte idag, to supre jenter! Vi har hatt så sinnsyk latterkrampe idag, tror ikke jeg har ledd så mye på så kort tid på leenge! 

 

 

simone <3

 

 

 

Nå skal jeg gå og pusse tennene, så tar jeg kvelden. Sov godt og drøm søtt ♥

FOTOSHOOT: I LOVE MY PUSSYCAT

02.04.2012 @ 20:16 i Fotografi 1 kommentar

Her er bildene fra den lille fotoshooten jeg hadde sammen med Lucky og mamma igår ♥ Hva syns dere?


img1403 ll

VIDEOBLOGG

02.04.2012 @ 15:24 i Videoblogg 1 kommentar

Nå har jeg besøk av Charlotte, vi drar ut så snart jeg har postet dette innlegget. Her er en liten video jeg tok igår, så det jeg sier i videoen stemmer ikke helt idag. Bortseett fra det jeg sa om Simone. Vi dro ikke til dem igår fordi det ble for sent, så de kommer heller hit idag  :-) 

 

 

Hva syns dere om videoen?

UPDATE

01.04.2012 @ 23:36 i Hverdag 0 kommentarer

Hei!  Idag har jeg, som mange andre også har skrevet om på facebook, ikke kommet meg inn på blogg.no, før nå.

Jeg spilte inn en video til dere i ettermiddag, så den skal jeg bare redigere imorgen så legger jeg den ut :-)
Idag har jeg bare slappet av og narret familien litt, hehe. Har også hatt en veldig kjapp fotoshoot ute sammen med mamma og katten min, Lucky ? Det har snødd noe sinnsykt de siste par dagene, når skal det egentlig bli vår her i nord??

 

Sniktitt på fotoshooten:

 

 

herregud, ser dere at øyekatarren kanskje begynner å komme tilbake, igjen? KRISE!!!

 

 

Lucky ♥

 

Hva har dere gjort på aprilsnarr dagen?

hits