Kategori: wishlist, wants

EARTH HOUR 2012

31.03.2012 @ 20:17 i Hverdag 1 kommentar

Hei igjen! Om en halv time starter Earth Hour, og jeg gleder meg! Man slukker alle lys, også kan man sitte sammen med stearinlys rundt seg og spille kort eller andre ting, kanskje strikke? Earth Hour, eller Jordas Time som det heter på norsk, går ut på at man skal slukke alle lysene i huset fra 20.30 til 21.30. Denne lille timen uten lys betyr ganske mye for jorda, og familien vår har holdt på med det i to år.Første året vi gjorde det, så husker jeg at jeg hadde skrevet litt om Earth Hour på før skolen startet en gang, også hadde mamma kopiert opp slik at jeg kunne dele ut et ark hver til hele klassen. Vet ikke hvor mange som faktisk skrudde av lyset, men jeg tror hvertfall mange begynte å tenke litt på det :-)

Skal du delta på Earth Hour?

DE SISTE 24 TIMENE

31.03.2012 @ 19:57 i Hverdag 1 kommentar

Innlegget skulle vært postet for mange timer siden, men blogg.no klikka..

Heiia! Nå er jeg veldig trøtt og sliten, vet ikke hva det kommer av. Skal ta meg en liten powernap og senere blir det middag, også drar jeg kanskje en tur til Frida. Igår sov jeg over til beste Aurora, og vi hadde det så sinnsykt koselig! Må skje igjen snart, elsker deg snuppa ♥♥

 

 

Igår kveld var vi ute og syklet og jeg hadde sinnsykt sommerfølelse! Men idag tidlig snødde det, og da kom vinterfølelsen tilbake med en gang :-(

 

 

Atlas ♥

 

 

Vi koste oss og så film med hele familien til Aurora. Den het Tintin, veldig bra animasjonsfilm, anbefaler alle å se den :-)

 

 

breakfast

 Vi tok litt bilder, nytt profilbilde på facebook :-)

 Aurora falt på isen (egentlig la hun seg med vilje ned så det skulle se ut som hun falt, haha)

 Vi så på frustrerte fruer, loveit!

 

 

Stilig neglelakk?

Hva har dere gjort idag?

PÅSKEFERIE

30.03.2012 @ 15:02 i Hverdag 1 kommentar

Ahhh, endelig er det ferie! Det er såå deilig! Vi hadde avslutning idag på skolen, både for studentene vi har hatt noen uker og for at Mats skal flytte til Tromsø, det er litt trist. Studentene hadde bakt muffins + saft til oss, deilig! God start på ferien ;) 
 

 Snøen har begynt å smelte, så endelig kan man faktisk røre på seg uten å skli på isen og brekke alle beina i kroppen, haha.  Vi har hoppet masse tau på skolen idag, og 1. april tenkte jeg faktisk at jeg skulle beygnne å trene! Eller, hvertfall komme litt i form til sommeren. Det er faktisk ikke noe aprilsnarr, haha. Det er jo ikke såå lenge til sommeren da.
 

 

Nå skal jeg ut og hoppe på trampolina og ta bilder, hejdå ♥ Har dere fått påskeferie? 

YESTERDAY

29.03.2012 @ 15:52 i Hverdag 0 kommentarer

Heia! Vet det er flere som har plagdes med blogg, jeg prøvde sikkert 20 gang å logge inn på blogg.no uten hell.
 

Igår hadde vi kortdag på skolen, så vi sluttet 11. Emilie ble med meg hjem, og vi gjorde ikke så mye egentlig. Senere var det konsert på skolen, så Emilie dro hjem noen timer før den startet. Jeg var litt seint ute da vi skulle møte opp, så jeg hoppet inn i klovneklærne og løp den lille veien bort til skolen, også kjappet Ranja seg å sminke meg. Det ble skikkelig bra, så nesten litt ut som en ond klovn, hehe. Noen som vil se? 
Igår:

 


titt-tei!
 tøustEmilie :)
På skolen idag hadde vi framføring i geografi, vi har jobbet med et prosjekt om Brasil. Det gikk ganske bra, selv om jeg var litt nervøs og surret litt i starten. Hadde vi fått karakterer tror jeg at Sander og jeg hadde fått rundt 5 :-)
Ellers idag har jeg gjort litt lekser, må øve til matteprøven imorgen. Snart drar jeg bortover til Helle, tipper vi blir å ta noen bilder i det fine været! Den stygge snøen er nesten borte, og vi hadde faktisk sol på skolen idag!! ♥

Hva gjør dere idag?

BILDEDRYSS: KUNSTFORESTILLING

27.03.2012 @ 22:02 i Fotografi 3 kommentarer

img0804 l

flere bilder kommer imorgen, har mange på lager, haha. Tar kvelden nå, cya ♥

EGGERØRE MED SALAT!

27.03.2012 @ 15:45 i Hverdag 0 kommentarer

Hallo, nå er jeg skikkelig stolt!  I stad var jeg skikkelig sulten, og hadde sinnsykt lyst på eggerøre! Tenkte jeg skulle prøve ut en ny type eggrøre, så jeg bare skjærte opp litt salat som jeg blandet sammen med eggene og bittelitt melk, også rett til steiking. Omg, det ble såå godt! Anbefaler alle å prøve det (om du ikke er allegisk), det er både sunt, godt og du blir mett! ikke spør hvorfor jeg ser ut som en klovn... vi hadde forestilling på skolen idag, og samme forestillinga skal vi ha idag 5  klokka og i morgen (forresten sarah du er pro fotograf♥ )naaam! dere ser kanskje ikke salaten?

Har dere smakt egg med salat og melk før?

JUSTIN'S NYE LÅT!

27.03.2012 @ 14:57 i Hverdag 1 kommentar

Hei, har dere hørt den nye sangen til Justin Bieber - Boyfriend? Jeg visste ikke at han hadde gitt ut enda en låt før jeg så det på en blogg for en liten stund siden. Jeg liker teksten veldig godt, men sangen er litt kjedelig, men samtidig kul. haha. På videoen under er stemmen hans skikkelig annerledes, men det er sikkert bare fordi han.. ja, har fått mørkere stemme, haha. 

 

 

Hva syns dere om Justin's nye låt?

VIDEO FRA HELGA

27.03.2012 @ 14:26 i Videoblogg 0 kommentarer

På fredag lå jeg over hos hedda, og det var veldig koselig! Vi var først litt ute med Jonas, Marit og Mathias, og da akte vi også ble det litt lekeslåssing, hehe. Etter at marit og jonas dro hjem, så dro vi tre inn til hedda og så på film og koste oss ♥<33♥<3 Ja, også spiste vi en heerlig smoothie, beste jeg har smakt tror jeg!

Tok bare noen kjappe videoer da vi sto opp på lørdag og satte de sammen, brukte nesten ikke kameraet da jeg var der .. :( Hva syns dere om videoen og hva gjorde dere i helga?

TJUESJETTEMARSTOTUSENOGTOLV

26.03.2012 @ 21:07 i Hverdag 0 kommentarer

Hello. Vi var jo på en kunstforestilling på museet idag, siden Susanne (bigsis) går på kulturskola. De skulle stille ut alle bildene sine for første gang idag, så det var en slags åpning. Det var sinnsykt(!) mange tegninger av alt mulig rart, og absolutt alt var fint! Så ikke en eneste tegning jeg ikke likte. Også var det kjempemasse godt der, jeg spiste kanskje 3 kaker, men jeg ble bare kvalm..denne nydelige snøløven(?) lagde susi

 


Etterpå dro vi til byen, og da kjøpte jeg meg en bukse på cubus  (viser dere senere), og til slutt dro vi på China Kro, som var såå koselig! Jeg hadde jo spist meg ganske mett på cupcakes og kake, men jeg kunne ikke la være å spise den deiilige kinamaten. Jeg proppet i meg til siste bit, tror ikke jeg har spist så mye  på en vanlig mandag før, hahaha.fra venstre har vi sarah, susanne, mamma og mormor og herlighet så god mat!! ♥

noen som ser hva dette er? ♥sur?

Kan hende jeg legger ut flere bilder fra forestillingen senere, om det blir i dette innlegget eller et eget. Må gå nå, god natt!

OM 3 MINUTTER

26.03.2012 @ 14:33 i Hverdag 0 kommentarer

Heiia, lenge siden sist! Sier mere om det senere, om 3 minutter skal vi dra på forestilling for søstra mi, men måtte jo blogge litt først. Skal sluke i meg maten også åker vi! Tar med kameraet, hejdå<3

 

Hva gjør du nå?

SPØRSMÅL?

20.03.2012 @ 18:50 i Hverdag 2 kommentarer

Aahh, så kjedelig det er å blogge for tiden... Har ingenting å blogge om! Angående den spørsmålsrunden jeg skulle svare på, så kommer jeg ikke til å svare på den før jeg føler at jeg har fått nok spørsmål. Har ikke fått noe særlig spørsmål enda, dere kan spørre på >DENNE< linken. Blir som sagt videoblogg om jeg får nok spørsmål. 

Idag har jeg vært på skolen som alle andre, og på skolen hadde vi snøballkrig. Her i nord har vi enda masse snø, selv om det er vår. Det bare snør og snør og snør og snør i det uendelige, mens folkene i sør har varme og sol og VÅR faktisk. Men noe som er bra med snø, er at man kan ta bilder av den, noe jeg også har gjort idag! Blir jo så fine bilder når snøen henger på trærne helt urørt, vettu :)

 


 

 

Image and video hosting by TinyPic

Gammeltante Åshild kom innom oss idag forresten, og hun hadde med seg bursdagsgave til meeg! Kjempefine ullsokker som hun faktisk har laget selv, beeeeste!! ♥

BURSDAGSGAVENE MINE

18.03.2012 @ 22:10 i Hverdag 4 kommentarer

I familiebursdagen igår fikk jeg en bok, smykker, brosjer, øredobber, et gavekort og masse penger! Kjempefine gaver, er så glad for alt sammen! Glemte å ta bilder av det jeg fikk igår, så dere får bare se hva jeg fikk av jentene på fredag (se video fra bursdagen her):Høytlivsbukse og kosesokker

Vippetang, neglelakker, mascara og fliseklemmereStilig smykkeGavesett og sjokoladeeggMange fine og kreative kort!

Tilslutt fikk jeg en liten gave av mamma. Oppi der lå det en film, 3 par kosesokker, masse godteri og et kjempefint kort som mamma hadde skrevet masse fint på♥ Fikk i tillegg penger og PCen min som jeg fikk i februar (mormor betalte endel av den også, og jeg betalte litt) 

Også fikk jeg maasse penger, men det gidder jeg ikke legge ut bilde av. Er så glad for alt jeg har fått, både på fredag og lørdag. Tusen takk til alle ♥

Har dere hatt bursdag i år? Hvis ja, fikk du masse fint?

VIDEOBLOGG: BURSDAGEN MIN

18.03.2012 @ 15:01 i Videoblogg 3 kommentarer

Her er en video fra fredag, da jeg feirer bursdagen min :) Kjempekoselig bursdag, og det var familiebursdagen igår også! ♥ Hva syns dere?

13 ÅR SIDEN

17.03.2012 @ 16:00 i Partyyyy 6 kommentarer

Idag har jeg bursdag, endelig 13 år! Igår feiret jeg jo bursdagen min sammen med masse søte jenter! Vi hadde det skikkelig koselig, også fikk jeg så masse fint! Viser dere hva jeg fikk senere idag, eller i morgen.

Da jeg våknet idag lagde mamma frokost, så da satt vi og koste oss med pizza mens vi så på hjemmevideoer fra da jeg og Susanne var små og søte, hehe. Sarah var enda ikke født, for jeg var jo nesten nyfødt. Elsker å se på gamle videoer av oss, vi gjorde så mye rart, hahaha. Idag skal vi forresten feire familiebursdag, så gjestene kommer i sekstiden. Gleder meg :-)

 

Her ser dere bilder som er fra da jeg var nyfødt, til bare noen par år og til jeg er 12-13 år. Jeg har vel forandret meg litt? :-)

PARTY IN THA HOUSE!

16.03.2012 @ 21:06 i Partyyyy 2 kommentarer

Hei dere! Beklager for lite blogging i det siste, men det skyldes at jeg har ordnet litt med bursdagen min og sånt. Akkurat nå feirer vi faktisk bursdagen min, den startet klokka 6, så vi har holdt på en stund. Nå driver vi og fikser oss også hopper vi rundt med masse musikk, haha! 

 

 

 

Vi blogges senere, vi skal feste videre!

SMOOTHIE MAKERS

14.03.2012 @ 14:05 i Hverdag 1 kommentar

Heisann folkens! Nå er jeg og Emilie på besøk hos Eline, og vi har laget smoothie! Den ble veldig god, men litt sur, haha. Klokka seks skal jeg og Eline i bursdag til Maia og Sol, så vi begynner sikkert å ordne oss i 4-5 tiden. Bursdagen skal være på en stor vidregående skole, og jeg tar med meg kameraet, så det blir bilder. 

 

 

 

Hva gjør dere nå? Hva skal dere gjøre idag?

 

SKITUR I SKILLEVOLLEN!

13.03.2012 @ 19:00 i Hverdag 1 kommentar

Idag var klassen vår, sjette og femte + en annen skole på skitur i Skillevollen, og det var kjempekoselig! De fleste leide seg slalom og twintip utstyr, mens jeg og sikkert mange andre hadde med seg langrenn ski og gikk på tur! Vi fikk kjempefint vær med sol og greier! Det var nesten perfekt å gå på tur, det var bare vinden som var så hard og plagsom.

 


 

Frida og Helle (frida sa jeg måtte gjøre det, haha)


 

Den råkule pølsa mi
 

Kule pølser
 

Maia og Sol, haha, de er så søte! Fikk forresten en innbydelse igår av dem, så imorgen blir det bursdag, wii :-)

 

Frida og den kule bollen hennes

 

Barnebakken, selv den syns jeg så skummel ut. hahaha

 

Mali ♥ og sin tøffe sjokolade


 

Eline, og i bakgrunnen står verdens aller beste og søteste lillesøster i hele verden, Sarah ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥ 


hahaha

 

blinkskudd

Nå skal vi kjøre innover en tur til Kong Charlotte, mens mamma er på foreldremøte. Senere skal jeg gjøre ferdig innbydelsene til fredag :-) Hva syns du om bildene?

SPØRSMÅLSRUNDE!

12.03.2012 @ 21:19 i Videoblogg 4 kommentarer

God kveld dere! Beklager for elendig blogging både idag og de siste dagene\ukene. Har bare så sykt dårlig blogglyst og null inspirasjon for tiden.Så gjør jeg heller ikke noe spesielt i hverdagen, og det blir jo fryktelig kjedelig å lese samme kjedelige hverdagsinleggene hver dag.. 

haha, se så rare armene mine ble i jakka til Aurora


Over til overskriften: Siden denne bloggen er ganske så ny, og jeg ikke har skrevet så veldig mye om meg, tenkte jeg derfor å ha en spørsmålsruunde! Jeg svarer på spørsmålene i løpet av uka, kanskje i helga. Får jeg mange nok spørsmål, kan det hende jeg svarer på videoblogg :)

Dere kan egentlig spørre om hva som helst, tror de fleste vet hvor grensen for overdrevne eller for personlige spørsmål går :-) Spør i vei!

FOTO: BLACK AND WHITE

10.03.2012 @ 20:36 i Fotografi 0 kommentarer

 Hva syns dere?

NEW IN: JEWELLERY TREE

10.03.2012 @ 18:40 i Innkjøp 1 kommentar

 Image and video hosting by TinyPic

Er ikke dette smykketreet fint? Jeg syns det er kjempesøtt, elsker det! Men det som er litt dumt er jo at treet er litt lite, og er har litt lett for å velte.. Men om jeg setter det i hylla så står det nok ;) Jeg kjøpte det på Jysk, husker ikke helt prisen, men det var ikke så dyrt!

Nå skal jeg nyte litt godis mens jeg ser på MIA, så dere får ha en fin lørdagskveld ♥

MOBILBLOGGING

10.03.2012 @ 13:52 i Hverdag 0 kommentarer

Dette er mitt forste blogginlegg paa mobilen. Idag vaaknet jeg ganske tidlig til aa vere lordag, vaaknet 11 faktisk! Til naa har jeg ikke gjort stort mer enn aa mekke meg en frokost og gamet litt bubble witch sags og wordfeud, paa mobilen da. Har ingen spesielle planer for dagen, bortsett fra aa rydde litt paa rommet og planlegge bursdagen min som er om akkurat en uke. Har lyst aa dra paa sleepover til noen sote I kveld, vet bare ikke hvem.. Det var skoy aa skrive paa mobilen, haha.

  

07. MARS.2012

07.03.2012 @ 13:00 i Hverdag 2 kommentarer

Hei. Igår hadde jeg dataforbud, derfor ble det ikke noe blogging. Så jeg utnyttet dagen med å være sammen med Marit og Frida, og vi gikk på ski på skistua. Det var ganske koselig! Noe som ikke var riktig så koselig var at jeg falt skikkelig to ganger, og den første gangen skulle jeg kjøre ned en litt bratt bakke, også mistet jeg balansen og falt\fløy\hoppet. Tror faktisk at jeg tok backflip, kanskje to også, haha. Men det var skikkelig vondt, jeg fikk et sår på kneet, også ble jeg blå, lille og rød på kneet.Føltes som om alt fra kneet og ned skulle til å falle av!

Andre gangen gikk vi 2 kilometeren, og da vi kom til langbakken tok jeg det veldig med ro, men da jeg kom et stykke lenger ned, og det var bare den enkle delen igjen, så datt jeg rett på rumpa.. Au! 

HAHA, tragiske greier det der. Men nå går det bedre, er bare litt vondt å sette\legge seg ned. Nå straks skal jeg spise opp min andre posjon med nudler og tea, også drar vi til byen. Hva skal dere idag?

photoshoot med fridasofieogmalin 038 l

haha, ganske gammelt x)

HEDDAS PLACE

05.03.2012 @ 19:24 i Hverdag 0 kommentarer

Hei der! At the moment sitter jeg hos Hedda, og hun sitter og gamer et sauespill på mobilen sin, haha. Vi dro hit rett etter skolen, og på turen hit kjøpte vi oss litt godt. Egentlig skulle vi dra på skitrening klokka 6, men vi gadd ikke. Men siden faren til hedda ikke er så lett å overtale, så måtte vi pønske ut en plan. Så derfor slo\banket hedda seg selv på foten (og hun ble faktisk hoven!), også malte vi ankelen til hedda med fingermaling. Så var det bare å håpe på at faren til hedda skulle tro på at hun hadde "sklidd på isen" og slått seg. Gjett om han gikk på det? Jepp, rett på, hahaha!

 

 

 

sVettgamerZauespill

 

 

 
Kakao og kjeks, yum!!


 


Søte Rako! ♥

HYTTA

04.03.2012 @ 22:07 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann sveisann! Nå jeg vi nettopp kommet hjem fra hytta! Eller egentlig ikke nettopp, det var faktisk noen timer siden da, hihi. Vi skulle egentlig bare en dagstur til Charlotte's hytte på fredag. Og siden det ble litt sent oppe hos dem, så overnattet vi like gjerne på hytta vår, som er bare et lite stykke unna deres hytte.

De to dagene vi var der oppe var vi kjempeheldige med været, sol og varmt hele tiden! Og forresten, igår var det akkurat 2 uker til jeg har bursdag, wii! Rett før avreise!

På turen opp, hahaeg e bæst i mario party!!!

Fremme hos Charlottes!

haha, søte charlotte!

Kule Sarah! Sarah sa selv at hun syns hun så ut som en kanin, hahaha

Da vi var ute hadde vi tenkt og ta noen bilder og video når vi hoppet ned av taket på et skur eller noe, men akkurat da ble kameraet utladet, typisk.. Så da gikk jeg inn og ladet det, men da det endelig var ferdigladet var det blitt for mørkt.. haha

Inne i hos dem, de har så koselig hytte!:

strikke, strikke, strikke

Charlotte og my bigsis, Susanne

På vår hytte, dagen etterpå (idag):haha, er ikke riktig så fin når man er på hytta vettu :):)sove, sove, sove :) egentlig bare spurte jeg om mamma kunne ta bilde av meg, så det så ut som jeg sov, hehehe ♥

Etter at vi hadde spist frokost og litt sånn, så dro vi ut og gikk på ski! Mamma lagde ei løype til oss, som tok sikkert en 5-10 minutter å gå. Så når vi hadde gått den løypa en gang, fikk vi 15 kroner hver, og det fikk oss hvertfall på beina, siden vi ikke hadde så lyst til å dra ut, haha. Jeg gikk løypa i 1,5 time og tjente meg 105 kroner :)


Jeg ble så sinnsykt kald da jeg hadde gått alle de 7 rundene, så da gikk vi inn i hytta og varmet oss!

 

VIDEOBLOGG: RYDDE, RYDDE, RYDDE

02.03.2012 @ 20:06 i Videoblogg 4 kommentarer

Her er en video før og etter at vi rydda rommet mitt. Frida gjorde egentlig mesteparten av jobben, men vi sier at jeg gjorde like mye, haha ♥. 

 

 

Hva syns dere?

SE HVA JEG HAR STRIKKET!

02.03.2012 @ 17:53 i Homemade 3 kommentarer

 

Alt dette har jeg strikket i hele mitt liv, haha. Har blitt skikkelig hekta på å strikke mobilsokker, klarer faktisk å strikke 1-2 mobilsokker om dagen hvis jeg sitter lenge med det. Elsker å strikke ting som ikke tar så lang tid, hehehehehehe...

 

 

Denne beige og hvite var den første mobilsokken jeg strikket. Det var på skolen, og da vi skulle lære oss å strikke mobilsokker eller andre ting. Den er til den ene mobilen min, Samsung S5230

 

 

Denne rosa og oransje mobilsokken strikket jeg også på skolen, men ble ikke ferdig før vinterferien så jeg strikket den ferdig hjemme. Den er til den andre mobilen min, Sony Ericson xperia mini pro :)

 Denne mobilsokken som er hvit og rosa strikket jeg til mamma. Vi hadde ikke noen knapper da, så mamma lagde en, flink! Også skulle hun skulle feste, men da festet hun den litt for langt ned, og skrått, haha. Men sånt kan fikses på, heldigvis.

Image and video hosting by TinyPic

Denne lila og hvite mobilsokken strikket jeg til Sarah, my lilsis, og hun ble så glad for den :) Mamma lagde knappen da, og denne satte hun perfekt på, haha. Jeg har ikke laget noe å feste knappen i da, men det skal fikses. Hun har samme Sony Ericson mobil som meg, men den er en smuule for kort. 

 

Dette skal mormor få, når hun kommer hjem fra Oslo ♥ En grå og blå mobilsokk, og et søtt skilt. Skiltet bestilte jeg på Skiltmax, og det landet i postkassa for et par dager siden, huhuImage and video hosting by TinyPic

I tredje eller fjerde klasse skulle vi lære oss å strikke, og da lagde jeg dette\denne. Jeg kunne jo ingenting om strikking, så jeg bare lagde noe. Er enda ikke ferdig, men tror ikke det kan bli noe av det uansett. Det er bare noe lang og stygt noe, haha.

 

img9355 l

 

Dette strikker jeg på nåå. Vet ikke helt hva det skal bli, får vel bare ta det som det kommer. Kanskje en spenolvarmer, til hudkremen min. hahahahahaha

Frida er her nuuu, sov over her fra igår. Overnatting vettu. Akkurat nå holder vi på å rydde rommet mitt, og det er allerede blitt kjempefint. Vi er egentlig ferdige da, dette innlegget tok sin tid å lage, hehe. Skal lage en video av rommet etterpå, så dere får se :-)

SUMMERTRAIN - GREYSON CHANCE

01.03.2012 @ 22:38 i Musikk 0 kommentarer

 sett på kvalitet 720

Frida tipset meg om denne sangen for noen dager siden, elsker den! Lastet den ned på PCen med en gang, jeg er såå hekta!

Hva er din favorittsang for tiden?

LASAGNE

01.03.2012 @ 16:57 i Hverdag 0 kommentarer

Snart er det middag, gleder meg til lasagne! Mmm.. ♥ Hater virkelig når været er som det er nå: speilholke, masse regn, våt, ekkel snø og masse vind, det får en virkelig i dårlig humør.. Etter middag skal jeg derfor ta meg en lang, varm dusj, også skal jeg pakke meg inn i et dunteppe i senga og drikke herlig tea, haha. Også kommer Frida hit i sekstida, gleder meeg! ♥ 

æsj, det er mye verre i virkeligheten! 

"GOD" MORGEN!

01.03.2012 @ 12:55 i Hverdag 1 kommentar

Hei og "god" morgen! Jeg vekket klokka 9 av en stygg plog som skulle ploge veien i morgest. Egentlig skulle han ploge veien for snø, men siden det ikke var noe snø, og da ble det bare en sånn ekkel skrape lyd! I tilleg kjørte han faktisk opp og ned veien tre ganger, som er tre ganger for mye..

Håper uansett dere har hatt en fin morgen. Heldigvis fikk jeg sove godt etter at plogen hadde dratt da, hehe.  Idag tenkte jeg at jeg faktisk skulle finne på noe, for jeg har ikke gjort noe etter at vi fikk vinterferie på fredag. Vet bare ikke hva jeg skal finne på, haha. Nå skal jeg hvertfall gå å lage med litt frokost (tea og nudler, haha), så drar jeg kanskje ut på en halvtimes joggetur, hvis det så alt for glatt på veiene dåå. Hva skal dere idag?

savner all snøen, nå er det bare kram\sørpe snø.. :(

hits