Kategori: wishlist, wants

NEW IN: A SCARF & A RING

28.02.2012 @ 19:35 i Innkjøp 4 kommentarer

 

 

 

Dette kjøpte jeg da vi var i byen igår, ikke så mye, menmen :) Ring, kappahl // Skjerf, H&M

FOTO: BREAKFAST

27.02.2012 @ 15:11 i Fotografi 1 kommentar

God morgen dere! Snart skal innover til byen en tur, så jeg må vel snart begynne å ordne meg. Senere kommer det kanskje en video, bare kanskje :)

Mammas frokost, hehe. Hva syns dere om bildene? Hva skal dere idag?

SØTE SMÅTING I POSTEN

26.02.2012 @ 18:20 i Pakker i posten 2 kommentarer

Denne parfymen er fra Calvin Klein, One Shock. Jeg vant den på Juliabloggen, den lukter himmelsk! Mamma skal få den av meg, den blir vel som en litt sein morsdagsgave ♥Et rosa lykketroll, som jeg også vant på Juliabloggen! Utrolig søt nøkkelring altså ♥

Image and video hosting by TinyPicTo søte treskilt som jeg bestilte gratis fra Skiltmax. Har bestilt et til som jeg skal gi til mormor. Bestill et du også da vel ♥

Hva syns dere? 

 

.

25.02.2012 @ 23:22 i Pakker i posten 0 kommentarer

Bilder kommer.

SOLFEST

25.02.2012 @ 00:27 i Hverdag 3 kommentarer

Hei dere og god kveld! Idag fikk vi endelig vinterferie! På skolen så vi først på film også hadde vi solfest resten av dagen. Dessverre kom ikke sola, så det ble ikke noen ordentlig solfest.. Men hvis humøret er på topp, så går det braa! På solfesten hadde de blant annet ansiktsmaling, og da ville jeg male hele ansiktet grønt, hahaha! Det ble skikkelig mislykket (ikke fordi du var dårlig marit!). Trodde ikke jeg skulle bli så stygg, så jeg dro hjem og vasket det bort. Sto og skrubbet i en halv time, men det var fortsatt litt grønt igjen.. Ellers var det en kjempefin start på ferien! Tok noen appelsiner fra solfesten med meg hjem, som mamma spiste opp, hehe.i morgest :)

en sol laget av appelsiner, kreativt :)♥ brun katt, grønn mosaikk sofie ♥

Får ikke sove nå, for jeg sovnet etter skolen idag, var dausliten! Forresten har jeg fått en del ting i posten i det siste, som jeg viser dere imorgen. God natt ♥

Flere som har fått ferie idag (igår)?

FOTO: WHITE TREES

23.02.2012 @ 16:07 i Fotografi 2 kommentarer

Hey! Akkurat nå holder jeg på å sulte i hjel, men middagen er heldigvis ferdig om fem minutter. Skal i bursdag til Hedda Emilie i kveld, så har akkurat satt kameraet mitt  på lading så jeg får tatt noen bilder eller hundre, haha. Hva syns dere om bildet?

ET NYTT SMYKKE

19.02.2012 @ 19:58 i Innkjøp 2 kommentarer


 

Dette smykket kjøpte jeg en gang i forrige uke, da jeg og Marit var i byen. Det er fra kappahl og kostet meg bare 15 kroner! Den lille reven er så søt, jeg bare elsker det! ♥

HEISANN!

19.02.2012 @ 13:07 i Hverdag 0 kommentarerHeyy dere! Er tilbake etter en bloggpause på 7 dager. Har ikke gjort så veldig mye den siste uken, bare et par byturer, ei overnatting, besøk, soving osv... Det vanlige, med andre ord. Har også vært på leting etter et nytt gratisdesign til bloggen, men finner jeg et jeg liker som ikke så mange andre bruker? nei. Noen som vet om en bra designblogg med enkle, men fine gratisdesign? 

MORSDAG

12.02.2012 @ 16:18 i Kos 5 kommentarer

Hei dere! God morsdag til alle mødre og gratulerer med morsdagen, mamma ♥ Morsdagsfeiringen så langt har vært kjempekoselig og helt strålende! Jeg våknet til sol og nydelig snø overalt, perfekt start på dagen! (Flere bilder kommer senere, nå skal vi spise mormors hjemmelagde kjøttkaker, yum!)

Hvordan har deres morsdag vært så langt? R.I.P Whitney Houston forresten ♥ 

LØRDAGSKOS

11.02.2012 @ 20:04 i Kos 3 kommentarer

God kveld i stua! Nå sitter jeg i sofaen sammen med Lucky i og ser på MGP, og det er ganske skøy å se på. Og om en times tid kommer Charlotte og Eva, og da blir det nok enfa mer kos!Hva gjør dere i kveld?

VURDERING AV BLOGG \ HANNA

11.02.2012 @ 19:04 i Vurderinger 1 kommentar

http://hannabdavidsen.blogg.no

Hanna er en veldig søt jente som fyller 13 i juli. Hun lagde også bloggen sin i juli og hun har allerede mange lesere! 

For øyeblikket har hun ikke noen header, noe som er veldig dumt. For det første man legger merke til på en blogg er headeren og designet.

Designet hun har har hun faktisk laget selv, og det er veldig bra! Det er helt grått, noe som kan bli litt kjedelig, men det er fint. Designet er bredt og fint, så hun har god plass. Det lille minuset er at designet er litt rotete, om man går på innlegg og arkiv. 

Innleggene hennes er veldig fine. Hun skriver interessant, ikke for lite og ikke for mye, og få skrivefeil har hun også. Hun varierer med både outfits, hverdagsinnlegg, videoer, konkurranser, ukens spørsmål osv. Hun har både videoblogger og bilder med kvalitet, og bildene hennes passer til innleggene. Minuset her er at noen av bildene er litt uklare.

Alt i alt er bloggen hennes kjempeflott! Og det er Hanna selv også, søt og snill! Hun har som sagt mange lesere, tar fine bilder og blogger bra, men kan forbedre seg :-) Terningkast 4+

Hva syns dere om vurderingen? Flere som vil bli vurdert, bare legg igjen en kommentar.

VINN EN IPAD 2!!

Hei dere! Er fortsatt syk, så jeg gidde\gadd ikke å blogge noe igår. Nå sitter jeg og ser på et litt skøy program på TVen, mens jeg sluker i meg nudler og tea, haha ♥ 

Tilbake til overskriften. Jeg kom over en utrolig konkurranse på en av bloggvennene mine sin blogg, og der kan man vinn en iPad 2! Det er ganske lett å delta, det er bare å svar på et spørsmål, også er du med i trekningen! Dere finner konkurransen > HER! < Ta sjansen å bli med! :)

Skal du bli med?

HVILKEN HEADER SKAL JEG BRUKE?

08.02.2012 @ 21:06 i Design 18 kommentarer

Heisann dere! Dere har sikkert lurt litt på hvorfor jeg ikke har noen ordentlig header (eller profilbilde, som kommer senere)? Det har egentlig jeg også, haha, så idag tenkte jeg, siden jeg er syk, at jeg kunne lage headere! Jeg lagde sikkert 10 stykker, men velger å ikke legge ut alle. Flertallet bestemmer hvilken header jeg skal ha, så stem på den eller de DU liker best! 

1.

untitled 1

 

2.

3.
 4.

5. De er jo egentlig ganske like.. Hvilken liker du best?

JEG VIL LESE DIN BLOGG\HJEMMESIDE!

08.02.2012 @ 15:16 i Hverdag 6 kommentarer

Var hjemme fra skolen idag, er nemlig litt forkjølet også tror jeg øyekatarren har sneket seg på igjen. Great.. Mamma ringte legen idag, og han anbefalte at jeg var hjemme fra skolen resten av uka, slik at vi kunne gjøre ferdig "medisin-kuren" som mamma kaller det. Egentlig er det bare helt vanlige øyedråper, som jeg må ta 5 slitsomme ganger om dagen. 

Men uansett.. Jeg har lyst på noe å gjøre, og jeg vil lese akkurat DIN blogg. Legg igjen en kommentar, så sjekker jeg bloggen\hjemmesiden din. Hvis jeg liker bloggen, så kan det hende jeg legger igjen en kommentar eller to. Har du lyst på en ny leser og muligens noen kommentarer, legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet da vel ♥

Hva er bloggadressen din?

 

ANYTHING I MISS

08.02.2012 @ 11:50 i 40 days challenge 2 kommentarer

 ♥ Jeg savner klær. Kanskje litt rart at jeg savner det, men jeg savner den følelsen av å vite at man har skapet proppfullt av klær. Og da mener jeg fine klær, som man faktisk vil bruke, ikke slike klær som bare ligger der og tar plass. haha, clothes in my ♥

♥ Jeg savner morfar, som døde i mai, 2003. Han døde av kreft, og jeg var jo nettopp fylt 4 år da, så jeg skjønte jo ikke så mye.. R.I.P ♥

♥ Jeg savner sommeren! Man kan ta så fine bilder, sene sommerkvelder, bade, spise is og melon, varmen, grille..... Åh, sommeren er så herlig!

♥ Jeg savner mobilen min, som er på reprasjon. Egentlig er den klar for henting, men vi har ikke hatt anledning enda.

♥ Jeg savner katten vår, Rocky. Han forsvant bare helt plutselig, noen dager før vi skulle flytte hit fra Hønefoss i 2005. Han var så snill og god, akkurat sånn som morfar. R.I.P, both of you! ♥

♥ Jeg savner å være bebis. Jeg vil være en bebi, som ikke trenger å tenke på skole og lekser, bare ha det gøy hjemme og i barnehagen med alle de andre bebiene. Og bebigrøt selvfølgelig, naaam!  

Hva savner du? Day 05 - Something you miss

SOMETHING I DREAD TO

07.02.2012 @ 23:08 i 40 days challenge 0 kommentarer

Egentlig gruer jeg meg ikke til noe spesielt akkurat nå. Men det må vel bli å stå opp grytidlig imorgen og alle andre skoledager, vil ha heelg! Døden er også noe jeg gruer meg til, er så trist å tenke på slike ting. Også gruer jeg meg litt til vinteren er over, selv om jeg savner sommer da, men man får tatt så fine bilder om vinteren, av snøen og istapper og slikt. Ikke at man ikke får tatt fine bilder om sommeren da, men.. åh, nå snakker jeg bare bullshitt, haha. Hva gruer dere dere til?

Day 04 - something you dread to

MY PERFUMES

07.02.2012 @ 20:25 i 40 days challenge 3 kommentarer

Ble jo ikke noe blogging i helga, som også vil si at jeg ligger noen dager etter i 40-days challenge. Blir vel et par innlegg etter hverandre, men det får så være ♥Capri Resort, eau de toilette. Om du liker fjert-lukt, så kjøp deg en slik parfyme fra H&M, haha. Hadde en veldig god parfyme før, men har bare denne nå. Skal kjøpe meg en ny snart.

Day 03 - Your perfumes

MY WEEKEND

07.02.2012 @ 19:07 i Kos 2 kommentarer

Heisann dere! På lørdag var jeg på overnatting til verdens beste mormor, og ble der til søndag. Mormor har ikke nett i leiligheten, så jeg fikk ikke blogget. Men det var egentlig bare greit, det er mye koseligere å snakke med mormor enn å sitte foran PC-skjermen.

Vi har hatt det så koselig, og vi har kost oss masse!  På søndag kom susanne, sarah og mamma, og da dro vi alle sammen innover på 'China Kro' og spiste kinamat, for mormor var så snill som spanderte på oss! Tusen takk for det! ♥ Åh, elsker virkelig kinamat!

i love you ♥♥♥

lørdagskos!

breakfast


ehehe, skøy!

Hva gjorde dere i helga? Noen som har savnet meg? -selvfølgelig

MY BESTFRIEND

03.02.2012 @ 17:26 i 6 kommentarerAurora, I love you ♥

MY THREE FAVORITE SONGS AT THE MOMENT

02.02.2012 @ 23:13 i 40 days challenge 0 kommentarer

The A Team - Ed Sheeran (verdens fineste sang!) 

Christopher - Against The Odds ♥

Read All About It - Professor Green ♥

EDITED: Fant faktisk to sanger til som jeg liker utrolig godt! Hva er dine favorittsanger?

Day 02 - Your three favorite songs atm.

BILDER FRA TRENINGEN

02.02.2012 @ 22:59 i Hverdag 9 kommentarer

Oh, jeg er så stolt! Idag var jeg på min første ordentlige trening i år! Var på et sånn treningssenter sammen med Marit idag, og der var vi fra halv tre til seks. Jeg er skikkelig stolt av meg selv nå, tror faktisk jeg kommer til å få masse muskler og bli sterkere enn Pippi Langstrømp! Drømmekropp, here I come, haha! Kjenner jeg har litt vondt i ryggen nå, men jeg vil tilbake dit uansett. Helst nå, med en gang! 

img7833 ll

mmh, dritfin

marit sinne føtter til høyre, hahaha

 

img7861 l

etter trening, søt. 

Marit ville ikke ut på bloggen, buuhuu :( Hva har dere gjor idag?

ONE OF THE MOST BEAUTIFUL PICTURES OF ME

01.02.2012 @ 21:41 i 40 days challenge 4 kommentarer

dsc0640 l (800x533)

Dette bildet ble tatt en gang jeg lå over til Aurora. Det ble veldig fint, og jeg syns det er en av de nydeligste bildene av meg.  Det er også mange andre som har sagt at det er veldig fint, og spurt hvem som har ordnet meg og sånn. Og det er det Aurora som har gjort, både håret og sminken.

Day 01 - One of the most beautiful pictures of you

PAKKE I POSTEN!

01.02.2012 @ 19:24 i Pakker i posten 4 kommentarerVant kremen på DENNE bloggen. 

Denne Steam Creamen fikk jeg i posten for 2 uker ellernoe, vet ikke hvorfor jeg ikke har blogget om den før nå. Den kan brukes i ansiktet, på hendene og andre tørre steder. Den passer absolutt alle! Dem lukter litt som en plante, Johannes Eik eller noe, og jeg syns den luktet ganske godt. Også er designet på kremen supersøtt! Så når den blir tom, så kan jeg jo bare fylle på med en annen krem. Smart ikke sant? 

Kremen kan kjøpes HER for 149 kroner ღ

NY MÅNED, NYE MULIGHETER!

01.02.2012 @ 11:52 i Hverdag 4 kommentarer

Ny måned, nye muligheter! Syns Januar har gått sinnsykt fort, men det gjør egentlig alle månedene etter Jul fram mot sommeren, hehe. Idag er det onsdag, og det vil si at vi har skole til 11. Jeg var hjemme idag også, men imorgen skal jeg på skolen. Selv om øynene mine er snart helt fine og øyekatarren er nesten borte, så ser jeg ikke noe grunn til å stå opp tidlig og ordne meg bare for å sitte på stol i to timer.

Forresten så har mamma vært på posten og hentet pakken min, nemlig min splitter nye PC! Utrolig hvor kjapt den kom, bestilte den (på elkjop.no) på søndag også kom den idag. Bra service altså, gleder meg til å bruke den! I mellomtiden stikker jeg ut på en joggetur, etter at jeg har sittet inne i mange dager..

Hva skal dere gjøre idag?

hits