Kategori: wishlist, wants

ANBEFALING AV BLOGG: UNGDOMSPERIODEN.BLOGG.NO

24.01.2013 @ 17:20 i Tips & anbefalinger 3 kommentarer

Heey♥

Nå tenkte jeg å komme med en anbefaling av en utroilg bra blogg. Den heter >Ungdomsperioden.blogg.no< og er en blogg for ungdommer ( det kom vel ikke som noe sjokk). Hun som skriver bloggen er ungdom selv, og heter Christine, 19 år gammel. Hun er kjempeflink blogger, oppdaterer hver dag så og si, og skriver om masse interessante ting. Jeg har lest bloggen en god stund nå, og anbefaler alle å ta en tur innom! Noe jeg liker spesielt godt med bloggen er at den 17. hver måned så kan man sende inn spørsmål, og det er jo fint hvis det er noe man lurer på som man ikke tør å spørre andre om face2face.

Under her ser dere ett av innleggene på bloggen: 

 

 

SYK

22.01.2013 @ 12:35 i Hverdag 7 kommentarer

Morning!

For øyeblikket ligger jeg som en død fisk i senga, med fæl hoste og vond hals. Når jeg snakker så høres jeg seriøst ut som en mann, haha! Det eneste som hjelper på stemmen er te eller noe annen varm drikke, og det er jo egentlig bare bra siden jeg er tekjerring.
Igår dro jeg hjem fra skolen etter lunsj, og resten av dagen lå jeg for det meste å sov eller hostet meg i hjel. Åh, jeg hater å være syk! Det eneste som er bra er at man slipper skole og kan derfor sove så lenge man vil♥

Flere enn meg som er syk? 

VIDEOBLOGG: SVARER PÅ SPØRSMÅL DEL 1

20.01.2013 @ 16:42 i Spørsmål & svar 4 kommentarer

Heey♥ Nå har jeg litt dårlig, Silje er her osv. Jeg legger bare ut et kjapt innlegg. Her har dere del 1 av svarene på spørsmålsrunden, del 2 kommer en gang jeg har tid å spille den inn. Forresten, jeg var trøtt da jeg spilte inn videoen så derfor ser jeg ut som et dovendyr,ehe.

Svarte jeg bra? 

JEG SKAL STARTE BLOGGEN HELT PÅ NYTT!

18.01.2013 @ 22:05 i Blogg 1 kommentar


Hei der blogglesere, dere få som er igjen!
 Akkurat nå fikk jeg lyst til å slette alle innleggene på bloggen og bare starte helt på nytt. Jeg syns det ble så mye rot med alle hundre småpauser jeg har hatt innimellom. Jeg skal ta vare på spørsmålsrunden kanskje noen flere innlegg, så jeg får blitt ferdige med dem. Spørsmålsrunde videoen tenkte jeg å spille inn nå, og da kommer den vel ut på bloggen om ikke så lenge. Syns dere det er en god idè å starte bloggen på nytt?


3 FINE\TRISTE SANGER

11.01.2013 @ 22:33 i Musikk 0 kommentarer

 

Når jeg er trist og lei meg, så pleier jeg som oftest å høre på trist musikk. Her er 3 fine, men samtidig triste sanger. De er også god sovemusikk for de som trenger det, haha♥

 

A drop in the ocean - Ron Rope:

 You will never be - Julia Sheer:

Here's to the heartbreakers - Katy McAllister:

Hva syns dere om sangene? 

BESØK AV FRIDA IDAG

09.01.2013 @ 00:48 i Hverdag 3 kommentarer

 

Hææj!

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget noe særlig idag, men for å si rett ut så har jeg sovet nesten hele dagen! Etter skolen ble Frida med med hjem, vi spiste og så satt vi på PC-en og bare chillet. Senere ble vi begge så syykt trette at vi bare la oss ned og sovnet med en gang. Vi sov i sånn omtrent 1 time, det var godt det. Hun dro hjem i 9-tida, og det kan hende jeg tar en tur til henne imorgen, men det er ikke helt sikkert enda. Hva har dere gjort idag?

Her har dere den fine jenta mi, hun er søt når hun ser inn i kameraet, sant?♥ 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

08.01.2013 @ 14:00 i Blogg 1 kommentar

Hej hå! 

Tenkte bare å fortelle dere at for å få fulgt bedre med på når jeg legger ut mine blogginnlegg, så kan dere følge meg på facebook ved å like facebook siden min! Det kan dere gjøre >Her!< Der legger jeg ut mine nyeste innlegg, men ikke hele tiden. Gjør det når som oftest jeg kommer på det, men det skal jeg nok bli flinkere på det. 

Som dere ser på bildet over har jeg bare 27 følgere, haha flaut.. Har ikke brukt den sånn ordentlig på en lang stund, men det tenkte jeg å starte med. Har du en facebook side?


SOVA HELA NATTEN, SOVA HELA DAN

07.01.2013 @ 23:19 i Hverdag 1 kommentar

Hei hei!

img3868 l

Ble ikke noe blogging idag før nå, grunnen til det er at jeg sovnet med en gang jeg kom hjem fra skolen. Jeg våknet til middag og helt til nå har jeg bare tatt det med ro og drukket te. Hadde ikke noe spesielt å blogge om idag siden jeg bare har vært hjemme og på skolen. Imorgen skal jeg og Malin til byen etter skolen og møte Ole, og så kan det hende det blir litt shopping. 

Hva har dere gjort idag?

NY SMINKELOOK: READY FOR PARTY

 

Heej puser!

Jeg har laget en ny look, som jeg tenkte å vise dere nå! Imorgen skal jeg kanskje spille inn en video om hvordan dere lager denne looken. En veldig fin look som får deg til å virke tiltrekkende og klar for å feste! Derfor har jeg kalt den "Ready for party". Nå er dere sikkert så spent at dre tisser på dere, så bla nedover for å se looken min! 

 

 

Lenger ned

 

 

 

 

 

*Trommevirvel*

 

 

 

 

 

TA-DAAA!!Fortell meg nå, hva syns dere om looken? Har dere lyst til at jeg skal lage en tutorial for den?

FOTOSHOOT PÅ TERRASSEN

06.01.2013 @ 16:47 i Hverdag 2 kommentarer

Har vært ute å tatt litt bilder idag, men de ble ikke sånn superbra siden det var begynt å bli mørkt + at det snødde\regnet. Men noen ble det, og de ble jeg ganske fornøyd med. Snart så skal vi inn og spise middag hos mormor, det blir nok koselig! Hjemmelagde kjøttkaker, mmmmm...♥ Hva skal dere idag?
Hva syns dere om bildene? :-D

MINE NYTTÅRSFORSETTER FOR 2013

06.01.2013 @ 00:27 i Hverdag 3 kommentarer

 

♥ Begynne å gå oftere med dongeribukser. Denne er det faktisk ikke bare jeg som velger å gjøre selv, men Elisa også! Hun tvinger meg til å ta på meg dongeribukse, hahaha. Egentlig liker jeg ikke så godt å gå med dongeri, de er trange, får sånn buksesig, og så er de ikke så behagelige å gå med. Skal nok greie å venne meg til det, hvis jeg kjøper noen som er myyke. 

♥ Få meg jobb. Å få seg jobb er jo en kjempefin måte å tjene egne penger på, i tillegg til de pengene jeg får for husarbeid. Jeg tenker kanskje å få meg jobb som Dagblad-bud, det er en enkel og fin jobb!

♥ Spise mindre godteri og spise mere sunt. Her må jeg skjerpe meg! Jeg er godegnomen i egen person, må slutte å spise så mye godteri hele tiden. Neste gang jeg får lyst på godteri skal jeg ta meg ei gulrot, namnam. Jeg har begynt å spise mere knekkebrød og ikke bare lyst brød, og frukt må jeg også spise mere av. Vurderer godtestopp i en lang periode, hmm

♥ Finne den beste versonen av meg selv. Denne her var det mamma sa jeg kunne skrive opp, og det er jeg jo egentlig enig i. Av og til kan jeg være sur og gretten mot de i familien min. Som oftest fordi de er irriterende og går meg på nervene, hahah. Min løsning er da å gå de på også på nervene! Haha, neida. Skal nok prøve å ikke bli sur med èn gang, men vente litt. Haahahah

♥ Holde rommet ryddig og rydde oftere. Jeg er mester i å rote til rommet og ikke rydde opp igjen, og det må jeg få slutt på! Skal begynne å støvsuge rommet en gang i uka, tørke støv, og så skal jeg ha pulten ryddig. Ganske ryddig i alle fall. 

♥ Få lengre hår! Egentlig har jeg kjempelangt hår fra før, det rekker nesten til rumpa. Har lyst til å prøve å spare til lengre hår uansett, så får jeg heller klippe\sette det opp om det blir veldig i veien. Og så vil jeg stripe det lysere, eller mørkere!

♥ Bli en bedre blogger, og ikke ta bloggpause så ofte. Jeg elsker å blogge, men så er det ofte sånn at jeg plutselig mister all motivasjonen og tar en uventet bloggpause som kan vare i flere uker. Sånne småpauser skal jeg slutte med, og heller ta noen ordentlige pauser når jeg virelig trenger det. Og så skal jeg prøve å oppdatere bloggen flere ganger daglig, og vairere med det jeg skriver om.

♥ Fjerne sminken hver kveld. Hahahah, tro det eller ei, men jeg sover faktisk med sminke på! Spesielt i fjor, da sov jeg med sminke nesten hver kveld, fjernet den bare av og til. I år skal det bli andre boller, sminken skal av hver kveld (hvert fall nesten). Det er ikke bra for huden, og gir meg lettere kviser, og kviser er noe jeg HATER. Skal snart gå å fjerne sminken, whopwhop.

♥ TRENE!!! Denne er vil jeg prøve å fokusere mest på. Før sommeren, eller hvert fall i løpet av året har jeg tenkt å bli veltrent, sunn og fin. Få flatere mage, tynnere bein og et lite mellomrom mellom lårene, det er så fint! I og med at jeg er verdens lateste person, så lurer jeg veldig på hvordan dette kommer til å gå! Men hvis jeg går tur hver dag så er det jo en god start. Vi har vurdert å kjøpe oss tredemølle, det blir bjaaa!

♥ Gå tur nesten hver dag. Fin mosjon i hverdagen, og så er det jo så koselig å gå tur med musikk på ørene.

♥ Bli bedre på skolen. I de fleste fag får jeg gode karakterer.  Jeg får 5-6 i spansk og 5-6 i matte, norsk og engelsk, men i de andre fagene får jeg ikke like gode karakterer. I samfunnsfag, naturfag, valgfag og de der, får jeg alt fra 2-4. Det er for dårlig syns jeg, for å være ærlig. I de fagene må jeg virkelig forbedre meg så de ikke ødelegger snittet mitt på karakterkortet. Vi har enda ikke fått det, men jeg blir utrolig glad om snittet blir 4 eller mer!

♥ Se masse på Americas got talent! Hahah, jeg bare elsker det showet! Har sett 2 episoder av de som ligger på youtube, og jeg skal se alle sammen! Bare sjekk denne videoen her på 0.31.00. Disse jentene er sinnsykt flinke dansere, digger dem! 

♥ Få lange, fine og  sunne negler. Denne var kanskje litt rar for noen, men hos meg betyr neglene mine veldig mye. Det å få de sunne og lange skal jeg prøve meg på, og neglelakken skal jeg prøve å ikke pelle så mye på. Har allerede noen som er lengre enn jeg noen gang har hatt de, whoopwhoop. Elsker lange negler♥♥

♥ Være mere ute. Jeg tilbringer alt for mye tid inne foran enten PC-skjermen eller TV-en, så jeg skal komme meg mere ut. Om sommeren er jeg masse ute, men om vinteren sitter jeg mye inne. Imorgen skal vi på middag til mormor, og før det skal jeg prøve å få tatt noen fine bilder og så gå en laang og herlig tur! Ahh, deilig!

♥ Tilbringe mere tid med venner. Samme som den over, jeg må være mere sammen med vennene mine. Jeg er jo mye sammen med venner fra før, men man kan vel aldri få nok av gode venner?

Hva syns dere om mine nyttårsforsett? Hvis du har et nyttårsforsett, hva går det ut på?

BLOGGEN ER 1 ÅR!

04.01.2013 @ 16:56 i Blogg 4 kommentarer

Idag er bloggen min akkurat 1 år gammel, hurra! Jeg lagde bloggen 04.01.2012 klokken 14.55, så bloggen er 1 år og 2 timer akkurat NÅ. Litt rart at jeg faktisk har hatt denne bloggen så lenge, det er litt rart å tenke på. Samtidig virker det som jeg har hatt den lengre også, haha. Her er forresten den aller føreste headeren jeg hadde på denne bloggen. Hva syns dere om den? 

Se så kort hår jeg hadde der, haha sykt. Hvor gammel er bloggen din?

 

DAY 3: WRITE 8 THINGS OR HOBBIES YOU'RE INTERESTED IN

04.01.2013 @ 16:43 i 10 days challenge 1 kommentar

 

1. Soving♥
2. Fotografering

3. Lese bøker (spennende bøker)

4. Være med vennene mine\familie

5. Badminton

6. Spise♥

Image and video hosting by TinyPic

7. Se på serier

8. Musikk

 Nevn noe du er interesert i!

VIDEOBLOGG: SMINKØH

03.01.2013 @ 19:31 i Videoblogg 8 kommentarer

Heeer har dere sminkevideoen miin! Enjoy :-D

Hva syns dere?

 

REDIGERER VIDEO

02.01.2013 @ 20:06 i Hverdag 0 kommentarer

Heej! Ble akkurat ferdig å rediger en sminkevideo som holder på å lastes opp nå. Jeg spilte den inn igår rett før vi skulle dra til Simone, så jeg hadde ikke sånn supergod tid og var derfor litt "stressa" på en måte. Jaja, video er video! Legger den ut i kveld eller imorgen, bare følg med! :-)

GOD MORGEN

02.01.2013 @ 16:02 i Hverdag 0 kommentarer

Hæj♥

I skrivende stund sitter jeg i godstolen på stua foran TV-en med en god kopp med te foran meg og PC-en på fangen. Prøv å se det for deg. Ahh, koselig eller hur?♥  Sto opp sent idag også, klokken var omtrent to. Det er litt rart, jeg bestemmer meg om kvelden for å stå opp tidlig så jeg får opplevd litt lys og tatt litt bilder, men så legger jeg meg i 4-6 tida (om morgenen!) og da er det bare å glemme å stå opp klokka 10.. Tror jeg kommer til å sliiite, for å si det mildt, med å stå opp imorgen. Herregud, tanken på skole gjør meg bare trist! Andre som også starter skole imorgen?

bilde kommer

2013 - NYTT ÅR, NYE MULIGHETER

02.01.2013 @ 00:50 i Hverdag 0 kommentarerHeeeeej og godt nyttår allesammen! Endelig 2013, ett nytt år som betyr nye muligheter! Jeg føler på meg at dette er "mitt år", jeg skal prøve å gjøre det så bra som mulig, på en slags måte. Trene mer, være mer med venner, holde rommet ryddig osv, noen av mine nyttårsforsetter. Kan sikkert lage et innlegg senere med alle de andre, wiho? 

Uanseett, da jeg skrev det innlegget som het 'fravær', så "begynte" jeg å blogge igjen, men dagen etter så ble jeg syk og fikk derfor ikke blogget. Hele natta lå jeg oppe med feber, hodepine, vondt i magen og trodde jeg skulle spy. Sovnet klokka 6 (på morgenen) og våknet i 14 tida, også sov jeg fra fire til sju, tror jeg. Eneste jeg spiste den dagen var to knekkebrød, ohoho. Hahah, ble heldigvis frisk på kvelden da. Også feiret vi nyttårsaften dagen etterpå, noe som var supert! Det kan jeg komme tilbake til, i et annet innlegg :-)

Nå er jeg på tur i seng, har vært hos Simone idag og det var veldig koselig. Bra start på året! Vi så skrekkfilm, den het Grave Encounters. Er jeg den eneste som skvetter og hyler som grisen bare det kommer noe rører seg? Hahahah

Ble en ganske lang tekst det her, burde vel stoppe snart. Vi blogges forhåpentligvis imorgen, så får alle ha en god natt, og sov godt!♥

hits