Kategori: Kos

NOEN BILDER FRA IGÅR

07.07.2012 @ 13:27 i Kos 2 kommentarer

 Idag er vår siste dag her hos onkel Gøran, tante Bente + Camilla og Marie. Vi skal bare rydde litt, spise og ordne oss før vi kjører til IKEA hvor vi blir hentet av Curt og Carmen for så å ta ferge eller noe over til øya, der dem bor i Gøteborg (eller litt utenfor).


Igår var vi jo på "crazy shopping" på Torp i Uddevalla. Det ble ikke så crazy akkurat, men det ble jo shopping. Jeg kjøpte meg to smykker, et armbånd og to basics: en svart og en hvit genser. Jeg kan vise dere innkjøpet senere. Da vi hadde shoppet en stund, så dro vi på McDonalds og spiste lunsj. Også shoppet vi litt videre (vi brukte jo en evighet inne på Glitter, så vi fikk ikke gjort oss ferdige før vi spiste). Tilslutt kjørte vi tilbake til hytta for å hente mormor, også dro vi ut og spiste på "Kvarterskroen". Det var en slags feiring for mamma, som hadde bursdag i juni. Jeg spiste hamburger & pommes frites, nam!

 

Marie og meg. Vi smakte på restene av tante sin mat, det var godt da♥


mmm...


mamma sin mat!

 

Onkel, tante, meg, Marie og Susanne! Koselig♥

 

 

DA TAR JEG KVELDEN

03.04.2012 @ 00:12 i Kos 1 kommentar

Heihei! Nå sitter jeg med Lucky i armkroken og hører på digg musikk og drikker tea. Ah, livet er så herlig atm ♥ Har hatt besøk av både Simone og Charlotte idag, to supre jenter! Vi har hatt så sinnsyk latterkrampe idag, tror ikke jeg har ledd så mye på så kort tid på leenge! 

 

 

simone <3

 

 

 

Nå skal jeg gå og pusse tennene, så tar jeg kvelden. Sov godt og drøm søtt ♥

MORSDAG

12.02.2012 @ 16:18 i Kos 5 kommentarer

Hei dere! God morsdag til alle mødre og gratulerer med morsdagen, mamma ♥ Morsdagsfeiringen så langt har vært kjempekoselig og helt strålende! Jeg våknet til sol og nydelig snø overalt, perfekt start på dagen! (Flere bilder kommer senere, nå skal vi spise mormors hjemmelagde kjøttkaker, yum!)

Hvordan har deres morsdag vært så langt? R.I.P Whitney Houston forresten ♥ 

LØRDAGSKOS

11.02.2012 @ 20:04 i Kos 3 kommentarer

God kveld i stua! Nå sitter jeg i sofaen sammen med Lucky i og ser på MGP, og det er ganske skøy å se på. Og om en times tid kommer Charlotte og Eva, og da blir det nok enfa mer kos!Hva gjør dere i kveld?

MY WEEKEND

07.02.2012 @ 19:07 i Kos 2 kommentarer

Heisann dere! På lørdag var jeg på overnatting til verdens beste mormor, og ble der til søndag. Mormor har ikke nett i leiligheten, så jeg fikk ikke blogget. Men det var egentlig bare greit, det er mye koseligere å snakke med mormor enn å sitte foran PC-skjermen.

Vi har hatt det så koselig, og vi har kost oss masse!  På søndag kom susanne, sarah og mamma, og da dro vi alle sammen innover på 'China Kro' og spiste kinamat, for mormor var så snill som spanderte på oss! Tusen takk for det! ♥ Åh, elsker virkelig kinamat!

i love you ♥♥♥

lørdagskos!

breakfast


ehehe, skøy!

Hva gjorde dere i helga? Noen som har savnet meg? -selvfølgelig

SØNDAGSKOS

29.01.2012 @ 20:05 i Kos 1 kommentar

Nå sitter jeg og Sarah i sofaen og koser oss med godteri og nystekte boller. Mmm, herlig! Hva gjør dere i kveld?

hits