Kategori: Konkurranser og lignende

MINNER OM KONKURRANSEN: VINN SMYKKE

Sola er endelig kommet til kjære Mo, og da vil jeg tibringe mest mulig tid ute i sola mens faktisk er fint vær, og det betyr mindre blogging.

Men jeg tenkte bare å slenge inn en påminnelse om konkurransen min der du kan vinne et kjempefint smykke fra Glitter! For å komme til konkurransen, trykk >HER!< Fristen for å delta er egentlig imorgen, men jeg forlenger den til 20. AUGUST! Håper flere melder seg på :-)

img0072

Skal du melde deg på?

 

FOTOKONKURRANSE - VINN SMYKKE!

Heej! Sitter og hører på Justin Bieber nå, musikk i mine ører♥ Tenkte at det var på tide med den konkurransen dere har ventet på, så here we go!FOTOKONKURRANSE!

Siden det er så mange utrolig flinke fotografer her i verden, så tenkte jeg å arrangere en fotokonkurranse til dere lesere! Alt dere trenger å gjøre, er å like dette innlegget (det fins en facebook like-knapp under innlegget) og skrive ett innlegg på bloggen din om konkurransen, samtidig legge ved bidraget ditt til konkurransen + bildet over. Har du ikke blogg kan du dele innlegget (+ like innlegget) på facebook også sender du bidraget ditt til sofieosmo_kontakt@hotmail.com. Fristen for å delta er 15.august 2012! Husk til slutt å kommentere at du har gjort det, samtidig legge ved hva du heter på facebook, e-posten din (så jeg kan kontakte deg om du vinner) og link til innlegget på bloggen din.

REGLER:

Du kan delta med maks. 2 bilder!

Redigering er lov, men bildet skal se naturlig ut.

Du må delta innen 15.august 2012.

Bildene må være tatt av DEG!

Trenger egentlig ikke nevne det, men juksing er selvfølgelig ikke lov!

TEMA: Sommer

Her er noe eksempler på bilder med temaet sommer, tatt av meg:

 

Premien er et smykke fra Glitter (bilde av smykke kommer imorgen!), men det er kjempefint! :D

Lykke til!


KONKURRANSE?

Jeg har bestemt meg for en ting, og det er å avslutte hele >drittkonkurransen< som jeg arrangerte for noen uker siden. En av grunnene er at bare to stk deltok.. alt for dårlig! Trodde jeg skulle få litt flere enn bare to deltakere.. Men så har jeg jo ikke så kjempemange lesere heller da, og reglene var kanskje litt for.. vet ikke helt, for mange? Selve konkurransen var i grunnen ganske kjedelig, egentlig. MEN! Jeg har tenkt arrangere en ny konkurranse, tenkte spesielt på en fotokonkurranse! Det er jo så mange flinke og gode fotografer der ute og det eneste man egentlig trenger for å være med i konkurransen er jo bare et greit kamera og noe bra å ta bilde av. 


Så om dere har lyst på en konkurranse, så bare kommenter hva slags dere har lyst på og om dere faktisk ville deltatt på den. Etterhvert når jeg har fått tilbakemeldinger, så finner jeg en dag å ha konkurransen på. Orker nemlig ikke lage en konkurransen som ingen deltar på, det er bare bortkastet tid og penger. 

MIN ALLER FØRSTE KONKURRANSE! ALLE KAN DELTA!

woops, glemte visst å legge ut konkurransen igår, hehe...


Heey! Nå tenkte jeg å arrangere (?) min aller første konkurranse her på bloggen, med premie og greier! Jeg blir jo ikke sponse av noe\noen som helst, så premien skal jeg nok kjøpe helt selv med my own money! Skal nok finne noe mens jeg er her nede i Gøteborg. Det blir ikke noe sånne store greier, må jo passe på at premien får plass i postkassa. Med mindre vinneren har veldig svær postkasse da, hahaha.


Anyway. Her er det om å gjøre å samle flest mulig lodd, og jo flere av tingene du gjør, jo flere lodd samler du! Jeg skriver nemlig navnet ditt\bloggadressen din på hvert lodd du tjener, blander alle loddene i en bolle eller lignende, også trekker jeg helt tilfeldig en eller kanskje flere vinnere. Jeg vet ikk helt hvor lenge konkurransen kommer til å vare, men det finner jeg ut. På disse måtene kan du samle lodd: 
* Bli venn med meg på blogg.no HER! (om vi er venner fra før, så si ifra) = 1 lodd
* Skrive et innlegg på bloggen din om konkurransen, med link til både dette innlegget og til selve bloggen min = 3 lodd

* Dele\like dette innlegget på facebook = 2 lodd 

* Følge meg på Instagram: sofieosmo (kommenter brukernavnet ditt hvis du har tenkt å følge meg) = 1 lodd 

* Følge meg på weheartit.com: sofieosmo (kommenter brukernavnet ditt hvis du har tenkt å følge meg) = 1 lodd
* Følge meg på facebook (like siden min) som dere finner HER! = 2 lodd

* Registrere deg på kupongkode (det er helt trygt, gratis og virusfritt!) = 3 lodd

* Fortelle meg hva 5 + 3 er = 1 lodd (tilfelle noen ikke har face, instagram, weheartit, blogg osv.)
 


* Stemme på ALLE veskene jeg har laget HER! = 3 lodd (hvis veskene mine ikke kommer opp automatisk, så må du søke på "lyngstad" i søkefeltet, og da kommer nok alle veskene mine opp, se bildet over) Husk å stem på alle 6!

Tilslutt: Kommenter at du har gjort det! 

Husk at du MÅ legge igjen e-post adressen din (slik at jeg kan få kontaktet deg dersom du vinner) og fullt navn i kommentarfeltet. Legg gjerne igjen bloggen din også, hvis du har. Ikke glem å skrive hva du har gjort av disse tingene og hvor mange lodd du har samlet.


Tilsammen kan man tjene opp til 17 lodd hver! Husk e-post adresse og fullt navn! Lykke til! :-)

 


KONKURRANSE: VINN LOMMEBOK!

03.04.2012 @ 14:42 i Konkurranser og lignende 1 kommentar

Hei. Nå er jeg med i en konkurranse på denne bloggen, hvor man kan vinne en superfin lommebok fra Gran Canaria. Den har plass til kort, sedler, kvitteringer og til og med mobilen din, det er jo fantastisk! Vinneren blir kåret om en uke, altså innen neste Tirsdag. 

 

 Stilig lommebok, sant? Du finner konkurransen her, bli med da vel! :-)

 

 

VINN EN IPAD 2!!

Hei dere! Er fortsatt syk, så jeg gidde\gadd ikke å blogge noe igår. Nå sitter jeg og ser på et litt skøy program på TVen, mens jeg sluker i meg nudler og tea, haha ♥ 

Tilbake til overskriften. Jeg kom over en utrolig konkurranse på en av bloggvennene mine sin blogg, og der kan man vinn en iPad 2! Det er ganske lett å delta, det er bare å svar på et spørsmål, også er du med i trekningen! Dere finner konkurransen > HER! < Ta sjansen å bli med! :)

Skal du bli med?

ER MED I EN FIN KONKURRANSEKom over en ganske fin konkurranse på denne bloggen HER hvor man kan vinne mange friske og fargerike neglelakker fra Urban Decay fra Britique.  Likte designet på neglelakkene og på vesken rundt veldig godt. Disse fargerike fargene er jo fine å bruke om sommeren, det skal hvertfall jeg gjøre om jeg vinner. Jeg som er så glad i å pynte neglene mine, hihi. 

Skal dere delta, eller kanskje dere har deltatt allerede?

VIL DU FÅ DIN BLOGG VURDERT?

Har tenkt å starte en slags liten "konkurranse", hvor noen av de som utmerker seg godt, får en vurdering av meg. Du kan for eksempel kommenterer en del, kanskje linker til bloggen min og gi meg beskjed om det(!), følger meg på facebook HER, legger meg til som venn, bare gjør så jeg legger merke til deg, også kan det hende at akkurat du får bloggen\hjemmesiden din vurdert ;D

glfojhnblkgnbkgfl

hits