Kategori: Hverdag

SYK

22.01.2013 @ 12:35 i Hverdag 7 kommentarer

Morning!

For øyeblikket ligger jeg som en død fisk i senga, med fæl hoste og vond hals. Når jeg snakker så høres jeg seriøst ut som en mann, haha! Det eneste som hjelper på stemmen er te eller noe annen varm drikke, og det er jo egentlig bare bra siden jeg er tekjerring.
Igår dro jeg hjem fra skolen etter lunsj, og resten av dagen lå jeg for det meste å sov eller hostet meg i hjel. Åh, jeg hater å være syk! Det eneste som er bra er at man slipper skole og kan derfor sove så lenge man vil♥

Flere enn meg som er syk? 

BESØK AV FRIDA IDAG

09.01.2013 @ 00:48 i Hverdag 3 kommentarer

 

Hææj!

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget noe særlig idag, men for å si rett ut så har jeg sovet nesten hele dagen! Etter skolen ble Frida med med hjem, vi spiste og så satt vi på PC-en og bare chillet. Senere ble vi begge så syykt trette at vi bare la oss ned og sovnet med en gang. Vi sov i sånn omtrent 1 time, det var godt det. Hun dro hjem i 9-tida, og det kan hende jeg tar en tur til henne imorgen, men det er ikke helt sikkert enda. Hva har dere gjort idag?

Her har dere den fine jenta mi, hun er søt når hun ser inn i kameraet, sant?♥ 

 

SOVA HELA NATTEN, SOVA HELA DAN

07.01.2013 @ 23:19 i Hverdag 1 kommentar

Hei hei!

img3868 l

Ble ikke noe blogging idag før nå, grunnen til det er at jeg sovnet med en gang jeg kom hjem fra skolen. Jeg våknet til middag og helt til nå har jeg bare tatt det med ro og drukket te. Hadde ikke noe spesielt å blogge om idag siden jeg bare har vært hjemme og på skolen. Imorgen skal jeg og Malin til byen etter skolen og møte Ole, og så kan det hende det blir litt shopping. 

Hva har dere gjort idag?

FOTOSHOOT PÅ TERRASSEN

06.01.2013 @ 16:47 i Hverdag 2 kommentarer

Har vært ute å tatt litt bilder idag, men de ble ikke sånn superbra siden det var begynt å bli mørkt + at det snødde\regnet. Men noen ble det, og de ble jeg ganske fornøyd med. Snart så skal vi inn og spise middag hos mormor, det blir nok koselig! Hjemmelagde kjøttkaker, mmmmm...♥ Hva skal dere idag?
Hva syns dere om bildene? :-D

MINE NYTTÅRSFORSETTER FOR 2013

06.01.2013 @ 00:27 i Hverdag 3 kommentarer

 

♥ Begynne å gå oftere med dongeribukser. Denne er det faktisk ikke bare jeg som velger å gjøre selv, men Elisa også! Hun tvinger meg til å ta på meg dongeribukse, hahaha. Egentlig liker jeg ikke så godt å gå med dongeri, de er trange, får sånn buksesig, og så er de ikke så behagelige å gå med. Skal nok greie å venne meg til det, hvis jeg kjøper noen som er myyke. 

♥ Få meg jobb. Å få seg jobb er jo en kjempefin måte å tjene egne penger på, i tillegg til de pengene jeg får for husarbeid. Jeg tenker kanskje å få meg jobb som Dagblad-bud, det er en enkel og fin jobb!

♥ Spise mindre godteri og spise mere sunt. Her må jeg skjerpe meg! Jeg er godegnomen i egen person, må slutte å spise så mye godteri hele tiden. Neste gang jeg får lyst på godteri skal jeg ta meg ei gulrot, namnam. Jeg har begynt å spise mere knekkebrød og ikke bare lyst brød, og frukt må jeg også spise mere av. Vurderer godtestopp i en lang periode, hmm

♥ Finne den beste versonen av meg selv. Denne her var det mamma sa jeg kunne skrive opp, og det er jeg jo egentlig enig i. Av og til kan jeg være sur og gretten mot de i familien min. Som oftest fordi de er irriterende og går meg på nervene, hahah. Min løsning er da å gå de på også på nervene! Haha, neida. Skal nok prøve å ikke bli sur med èn gang, men vente litt. Haahahah

♥ Holde rommet ryddig og rydde oftere. Jeg er mester i å rote til rommet og ikke rydde opp igjen, og det må jeg få slutt på! Skal begynne å støvsuge rommet en gang i uka, tørke støv, og så skal jeg ha pulten ryddig. Ganske ryddig i alle fall. 

♥ Få lengre hår! Egentlig har jeg kjempelangt hår fra før, det rekker nesten til rumpa. Har lyst til å prøve å spare til lengre hår uansett, så får jeg heller klippe\sette det opp om det blir veldig i veien. Og så vil jeg stripe det lysere, eller mørkere!

♥ Bli en bedre blogger, og ikke ta bloggpause så ofte. Jeg elsker å blogge, men så er det ofte sånn at jeg plutselig mister all motivasjonen og tar en uventet bloggpause som kan vare i flere uker. Sånne småpauser skal jeg slutte med, og heller ta noen ordentlige pauser når jeg virelig trenger det. Og så skal jeg prøve å oppdatere bloggen flere ganger daglig, og vairere med det jeg skriver om.

♥ Fjerne sminken hver kveld. Hahahah, tro det eller ei, men jeg sover faktisk med sminke på! Spesielt i fjor, da sov jeg med sminke nesten hver kveld, fjernet den bare av og til. I år skal det bli andre boller, sminken skal av hver kveld (hvert fall nesten). Det er ikke bra for huden, og gir meg lettere kviser, og kviser er noe jeg HATER. Skal snart gå å fjerne sminken, whopwhop.

♥ TRENE!!! Denne er vil jeg prøve å fokusere mest på. Før sommeren, eller hvert fall i løpet av året har jeg tenkt å bli veltrent, sunn og fin. Få flatere mage, tynnere bein og et lite mellomrom mellom lårene, det er så fint! I og med at jeg er verdens lateste person, så lurer jeg veldig på hvordan dette kommer til å gå! Men hvis jeg går tur hver dag så er det jo en god start. Vi har vurdert å kjøpe oss tredemølle, det blir bjaaa!

♥ Gå tur nesten hver dag. Fin mosjon i hverdagen, og så er det jo så koselig å gå tur med musikk på ørene.

♥ Bli bedre på skolen. I de fleste fag får jeg gode karakterer.  Jeg får 5-6 i spansk og 5-6 i matte, norsk og engelsk, men i de andre fagene får jeg ikke like gode karakterer. I samfunnsfag, naturfag, valgfag og de der, får jeg alt fra 2-4. Det er for dårlig syns jeg, for å være ærlig. I de fagene må jeg virkelig forbedre meg så de ikke ødelegger snittet mitt på karakterkortet. Vi har enda ikke fått det, men jeg blir utrolig glad om snittet blir 4 eller mer!

♥ Se masse på Americas got talent! Hahah, jeg bare elsker det showet! Har sett 2 episoder av de som ligger på youtube, og jeg skal se alle sammen! Bare sjekk denne videoen her på 0.31.00. Disse jentene er sinnsykt flinke dansere, digger dem! 

♥ Få lange, fine og  sunne negler. Denne var kanskje litt rar for noen, men hos meg betyr neglene mine veldig mye. Det å få de sunne og lange skal jeg prøve meg på, og neglelakken skal jeg prøve å ikke pelle så mye på. Har allerede noen som er lengre enn jeg noen gang har hatt de, whoopwhoop. Elsker lange negler♥♥

♥ Være mere ute. Jeg tilbringer alt for mye tid inne foran enten PC-skjermen eller TV-en, så jeg skal komme meg mere ut. Om sommeren er jeg masse ute, men om vinteren sitter jeg mye inne. Imorgen skal vi på middag til mormor, og før det skal jeg prøve å få tatt noen fine bilder og så gå en laang og herlig tur! Ahh, deilig!

♥ Tilbringe mere tid med venner. Samme som den over, jeg må være mere sammen med vennene mine. Jeg er jo mye sammen med venner fra før, men man kan vel aldri få nok av gode venner?

Hva syns dere om mine nyttårsforsett? Hvis du har et nyttårsforsett, hva går det ut på?

REDIGERER VIDEO

02.01.2013 @ 20:06 i Hverdag 0 kommentarer

Heej! Ble akkurat ferdig å rediger en sminkevideo som holder på å lastes opp nå. Jeg spilte den inn igår rett før vi skulle dra til Simone, så jeg hadde ikke sånn supergod tid og var derfor litt "stressa" på en måte. Jaja, video er video! Legger den ut i kveld eller imorgen, bare følg med! :-)

GOD MORGEN

02.01.2013 @ 16:02 i Hverdag 0 kommentarer

Hæj♥

I skrivende stund sitter jeg i godstolen på stua foran TV-en med en god kopp med te foran meg og PC-en på fangen. Prøv å se det for deg. Ahh, koselig eller hur?♥  Sto opp sent idag også, klokken var omtrent to. Det er litt rart, jeg bestemmer meg om kvelden for å stå opp tidlig så jeg får opplevd litt lys og tatt litt bilder, men så legger jeg meg i 4-6 tida (om morgenen!) og da er det bare å glemme å stå opp klokka 10.. Tror jeg kommer til å sliiite, for å si det mildt, med å stå opp imorgen. Herregud, tanken på skole gjør meg bare trist! Andre som også starter skole imorgen?

bilde kommer

2013 - NYTT ÅR, NYE MULIGHETER

02.01.2013 @ 00:50 i Hverdag 0 kommentarerHeeeeej og godt nyttår allesammen! Endelig 2013, ett nytt år som betyr nye muligheter! Jeg føler på meg at dette er "mitt år", jeg skal prøve å gjøre det så bra som mulig, på en slags måte. Trene mer, være mer med venner, holde rommet ryddig osv, noen av mine nyttårsforsetter. Kan sikkert lage et innlegg senere med alle de andre, wiho? 

Uanseett, da jeg skrev det innlegget som het 'fravær', så "begynte" jeg å blogge igjen, men dagen etter så ble jeg syk og fikk derfor ikke blogget. Hele natta lå jeg oppe med feber, hodepine, vondt i magen og trodde jeg skulle spy. Sovnet klokka 6 (på morgenen) og våknet i 14 tida, også sov jeg fra fire til sju, tror jeg. Eneste jeg spiste den dagen var to knekkebrød, ohoho. Hahah, ble heldigvis frisk på kvelden da. Også feiret vi nyttårsaften dagen etterpå, noe som var supert! Det kan jeg komme tilbake til, i et annet innlegg :-)

Nå er jeg på tur i seng, har vært hos Simone idag og det var veldig koselig. Bra start på året! Vi så skrekkfilm, den het Grave Encounters. Er jeg den eneste som skvetter og hyler som grisen bare det kommer noe rører seg? Hahahah

Ble en ganske lang tekst det her, burde vel stoppe snart. Vi blogges forhåpentligvis imorgen, så får alle ha en god natt, og sov godt!♥

FRAVÆR

29.12.2012 @ 19:40 i Hverdag 0 kommentarer

De siste dagene har det vært elendig blogging, jeg må bare beklage det. Sånn blir det ofte rundt juletider når man legger seg seint, noe som resulterer i at man står opp sent, og da er det blitt for mørkt ute til å ta bilder, og innlegg uten bilder er ikke noe særlig.. Idag våknet jeg halv fire av at mormor banket på døra mi og sa "Nå er det middag", gjett hvor overrasket jeg ble! Trodde jo klokka var 11 eller noe, så jeg fikk ganske sjokk, haha.

 Lucky♥

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre resten av dagen\kvelden, har nesten bare vært inne i juleferien så jeg burde egentlig komme meg ut litt. Imorgen skal jeg spille inn en video av julegavene mine, tror jeg :-)

Hva gjør dere nå?

JULEFROKOST

24.12.2012 @ 14:41 i Hverdag 3 kommentarer

Nå har vi akkurat spist julefrokost, det var kjempegodt! Vet ikke hvor mye blogging det blir idag, men mange bilder skal jeg hvertfall få tatt. Ha en kjeeeempefin dag videre og goood jul til alle sammen!♥God jul, igjen!♥

OVERNATTING

22.12.2012 @ 02:48 i Hverdag 3 kommentarer

Hej hej søtiser!

Jeg sover over hos Maja inatt, vi har det koselig! Eller vi har hatt det, for nå sover hun mens jeg bare ligger her og ikke får sove i det heletatt... Tidligere i kveld var vi ute sammen med Amalie og Maja F, det var gøy det! Vi var helt hypre og gale og hadde sykt latterkrampe hele tiden,hahaha.

Forresten så lever vi ikke fordi jorda har gått under!! Dere får høre fra meg når vi har stått opp fra de døde, see u soon! 

pagemaj l

colahh, megusta! Blogges når jorda blir gjenoppbygd igjen! ;o

BILDERRRR

21.12.2012 @ 01:06 i Hverdag 1 kommentar

Disse bildene her tok jeg for omtrent 2 uker siden, hadde tenkt å brukte de til en ny header. Noen som er er flink til å lage header, bare si ifra! Og så har jeg fått nytt design som dere sikkert ser, jeg bare eeelsker det! Kjærlighet ved første blikk liksom,haha.Jeg er så glad det er ferie, da får jeg faktisk tid til å gå ut og ta bilder før det blir mørkt. Blir jo mørkt klokka 3 her i nord, så i skoledagene er det nesten umulig å få tatt bilder. Imorgen skal jeg prøve å stå tidlig opp, noe som sikkert blir vaanskelig.....
Når det kommer til bloggingen min: Jeg skal prøve å begynne å blogge som normalt igjen, uten så mange dagers mellomrom. Savner å bloggee♥ Hva syns dere om bildene og det nye designet?

BITCH GOES TO BED NOW

26.11.2012 @ 00:40 i Hverdag 2 kommentarer

Hahhahaha heej! 

Har ikke gjort en dritt idag, jeg. Sto opp halv tre, spiste frokost, sminket meg og satt på PCen. Senere spiste jeg middag, sminket meg enda mer og så har jeg tatt en del bilder. Mer enn det har jeg ikke gjort dag.. Men sånn er det jo på søndager, not a shitt to do! 

BTW: som dere ser på bildene under, tok litt for mye sol igåååår, not good.................

me and mah little sistah Sarah!♥
(Håper dere skjønner at dette her er køøødd! Har ikke tatt sol, jeg bare digger å gjøre random shitt (som å sminke seg som dette) på en kjedelig søndag) 

GOD NATT♥♥♥♥♥

 

NYDUSJA

11.11.2012 @ 16:31 i Hverdag 1 kommentar

Heeeeeej søtinger♥

Nå sitter jeg her nydusja med mitt våte hår. Da jeg kom ut av dusjen idag trodde jeg det var tidlig på morgenen, men da jeg fant ut at klokka faktisk var 4 ble jeg ganske skuffet. Jeg hadde tenkt å dra ut med noen venner idag og ha det skikkelig gøy! Åhh, jeg bare hater når jeg står opp seint og ikke får en dritt ut av dagen!
Nå syns jeg det ble litt mye klaging her, derfor kommer jeg med en gladnyhet! Igår redigerte jeg ferdig en sminkevideo som jeg spilte inn for noen dager siden. Selv syns jeg jeg så helt grusom ut på begynnelsen, men jeg legger den ut uansett bare for å ha noe å blogge om. Men jeg kommer sikkkert til å slette den etterhvert, haha. 

Var forresten på 7. plass på kommunetopplista igår, og jeg vil bare si tuusen takk! Jeg blir så utrolig glad når jeg ser sånt♥

Har dere noen planer for dagen?

BURSDAG NEXT

09.11.2012 @ 18:30 i Hverdag 3 kommentarer

Heej! Skal i bursdag til Aurora litt senere, men drar litt før fordi jeg skal hjelpe henne med å ordne til bursdagen. Har dårlig tid, snakkes senere puuusar♥
 
 

ME AND BESTFRIEND AT SCHOOL

09.11.2012 @ 10:00 i Hverdag 1 kommentar

Heej!
Disse bildene er fra skolen igår, da vi hadde gym. Jeg hadde ikke gym fordi jeg ikke hadde med gymtøy, så da tok heller bilder sammen med Hedda siden hun heller ikke hadde gym. Dette innlegget skrev jeg forresten igår, nå sitter jeg sikkert i musikktimen om jeg ikke tar helt feil. Elsker at blogg.no publiserer innleggene for deg når man vil!


snuppaa♥hahahah

søøta♥silje♥
Skrev forresten dette innlegget igår, nå sitter jeg i musikktimen om jeg ikke tar helt feil. Elsker at blogg.no publiserer innleggene for deg! Hva gjør du nå?

HEADLINE LIZZZZZZZZM

07.11.2012 @ 23:26 i Hverdag 1 kommentar

Hejhej♥

Beklager for lite blogging, har vært hos Hedda nesten hele dagen. Gjorde forresten ferdig all matteleksa, I'm so proud, haha! Og så har engelskprøve imorgen, så skulle egentlig ha øvd til den nå.. Har planer om å få en 6'er nemlig! 
En ting tiil! Spilte inn sminkevideo imorges, kan hende jeg legger den ut imorgen om den ikke er aalt for stygg! hahah, gonatt♥ vaskemaskin1


fin på håret og sånt!


vildepusi♥


luckyyelsker deg, gullet mitt!
kveldsmaat! for de som ikke ser det, så er det toast (ikke bare en klump med ost, haha)


haater matte! brukte sikkert 2 timer på bare 4 oppgaver...  Hva har dere gjort idag ?

Æ E I LIVE!

04.11.2012 @ 23:04 i Hverdag 2 kommentarer

Hahahaha, jeg bare ler! Jeg sier så ofte at jeg skal prøve å blogge bedre og oftere, men så tar jeg bloggpause igjen med èn gang. hahahah. Jeg har hvertfall bestemt meg for en ting, og det er å blogge når jeg har tid! Er så ofte jeg tvinger meg selv til å blogge, når jeg egentlig har andre ting å gjøre, isteden for å blogge når jeg ikke har noe jeg må gjøre. Idiotisk, I know haha....

Her er noen supersexy bilder av meg fra de siste dagene, enjoy! ^^

 

at school, lizzzzzzzzm

hahahah

fake a smile:D

flink å sminke mejNå tar jeg kvelden, gonatt!

HYTTEBILDER

14.10.2012 @ 16:16 i Hverdag 1 kommentar

På onsdag fikk vi høstferie, og kjørte rett opp til hytta etter skolen. Så her har vi vært i 5 dager. Akkurat nå så sitter jeg, Susanne og Sarah hos Hans (hyttenaboen vår)! Alle tre sitter på hver sin PC, mens Hans er ute og jobber i hagen, løser kryssord på kjøkkenet eller sitter på PCen selv. Vi er sosiale x 1000! haha, vi reiser ned til kjære Mo snart, gleder meg til å komme ned♥

oss for noen dager siden, vi sitter nesten sånn nå hahah 

10 fisker, hoho

åh æ e så pen me mine søucrølls 


varmeeehhhh

tannbørsten min, hahah♥sarahhhhhhhhhh♥ah, nudler♥skoen til grandmother♥

strå1

Orker ikke laste opp flere bilder nå, haha.

Når det gjelder bloggfronten, så har jeg vært så sykt dårlig til å blogge.. Skal prøve (atter en gang) å skjerpe meg, hahah. Bloggas seinare, pusarr♥

HIPP- HURRA FOR BLOGG.NO!

30.09.2012 @ 14:40 i Hverdag 4 kommentarer


Ååh, så glad jeg er! Jeg oppdaget det ikke før jeg leste det på bloggen til >carolinemaria< Nå kan man endelig skrive innlegg som legges ut på et spesielt tidspunkt! Blir nok mye lettere å blogge fremover, for eksempel om vi skal reise langt så kan man skrive innlegg før man reiser som blir automatisk postet klokka da og da.
 Dette innlegget skrev jeg faktisk for 15 minutter siden, nå er jeg faktisk på kjøkkenet og mekker frokost! Hva syns dere om det nye systemet? 

STORESØSTER HAR BURSDAG!

29.09.2012 @ 16:39 i Hverdag 2 kommentarer

Idag har >Susanne< bursdaag, hurra! Vi skal inn å feire hos mormor senere idag, det blir sikkert kjempekoselig! Gratulerer med 15-års dagen, best bigsis♥

♥♥♥ Kjenner dere noen som har bursdag idag?

 

PUSSER OPP!

29.09.2012 @ 15:14 i Hverdag 2 kommentarer

Hejhej! Leeenge siden jeg har blogget, (igjen) snart en uke! æ e lat shø, hahah

img0724

fin idåg!

Grunn 1. Vi driver å pusser opp, jeg har nemlig fått nytt rom! Har derfor drevet å flyttet alle møblene og ting over fra gamlerommet til det nye rommet mitt. Sånt tar mye tid!
Grunn 2. Jeg er lat og orker ikke blogge, hahah. 
Grunn 3. Vil være så mye sammen med venner som mulig, føler meg så usosial skjønner dere!

Uansett så er rommet mitt blitt utrolig fint! Helt hvite vegger (på gamlerommet var de faktisk beige!) og jeg syns hvite rom er så fine! Mamma har kjøpt litt nye møbler, blant annet 2 klesskap, 1 sånn benkpult(?) og så skal vi nok kjøpe flere ting senere, som f.eks. gulvteppe.

img0714

luksusfellen♥

img0712

driver å pakker ned unødvendige ting i den kassa der, høhø

img0717

elsker senga mi, haha♥♥♥

 img0718

img0715

den nye benkpulten! (?)

img0716

Vi er langt fra ferdige med rommet, som dere ser så er det jo enda masse rot som må ryddes og ting som skal på plass. Idag skal hyllene settes opp, så kan jeg endelig sette tingene mine på dem! Gleder meg sånn til jeg er ferdig med rommet, det blir såå fint♥

 

SJUK!

20.09.2012 @ 13:40 i Hverdag 5 kommentarer

Heeeeeeeeey! (hooooooost!)

Idag er jeg syk, og hjemme fra skolen. Det var jeg igår også, og jeg begynner å bli lei allerede. Har ikke en dritt å finne på, siden jeg verken får lov til å gå ut eller ha besøk (fordi jeg kan smitte noen, haha). Sitter for det meste i kosedressen og chiller med musikk, halsdrops, kosesokker og min elskede hestehale♥ Jeg høres forresten ut som en mann når jeg snakker, HAHAHAH! 

Image and video hosting by TinyPic

>link til spotifylista jeg hører på nå<
Er du syk?


SOVASOVASOVA

07.09.2012 @ 18:46 i Hverdag 4 kommentarer

God heelg! 
Idag sovnet jeg med en gang jeg kom hjem fra skolen, hahah. Hadde egentlig ingen slitsomme fag idag, men likevel etter skolen gikk jeg rett inn på rommet og skulle kose litt med luckypusi og der ble jeg liggende til klokka 6. Har nettopp spist middag, og nå snart tar jeg turen bort til hedda. Har ikke sovet hos henne på leenge, skal bli så koselig, og som alltid: MASSE latter! ♥♥♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

snuppa♥

Blogges senere puser!

BLÅBÆRSMOOTHIE

06.09.2012 @ 16:57 i Hverdag 2 kommentarer

Hej hej! Idag da jeg kom hjem fra skolen, så drev mormor og baket boller. Herlig! Men siden det tar sin tid før de blir ferdige, så lagde jeg meg en herlig blåbærsmoothie av blåblærne jeg plukket på hytta i helga. Den ble så sinnsykt god, men tunga mi ble helt blå\lilla! Nesten svart.. hahah


Har dere smakt blåbærsmoothie?

FØRSTE SKOLEDAG OVERSTÅTT

20.08.2012 @ 23:28 i Hverdag 2 kommentarer

 

Heeeeeeeej!

Idag var første skoledag på ungdomsskolen overstått! Grudde meg egentlig veldig mye til idag, blant annet fordi jeg ikke visste hvor klasserommet vårt eller noenting var, og ville jo ikke se ut som en bortkommen idiot. Egentlig gikk skoledagen veldig fint, eller faktisk helt suuuuuuuupert! som jeg fortalte mormor og mamma, hahaha. Det er så digg å begynne på ungdomsskolen, mere frihet også er ting liksom så mye bedre enn på barneskolen! 

img0107 
Fikk også meg noen nye venner idag, blant annet >Elisa< som har flyttet hit fra Herøy. Stakkars, kjente jo ingen her, så må ha vært enda skumlere for henne.. Men vi ble nå gode venner, kaller oss søstre allerede, ahaha. På skolen fikk vi egentlig mest informasjon om ditt og datt også ble vi kjent med lærerne og litt sånn. Ganske chill egentlig, også sluttet vi 12 i tillegg! Så i 12-tiden dro jeg og Elisa til byen sammen med Rikke, jeg kjøpte egentlig ikke noe mere enn en herlig BigBite, nomnomnom. Senere dro vi hjem til henne og drakk tea og chillet.Hvordan var din første skoledag? Går du på ungdomsskolen? 

DAGEN IDAG: HOS SIMONE

19.08.2012 @ 20:32 i Hverdag 2 kommentarer

Heei! Idag dro jo susanne, sarah, mamma og jeg til >Simone!< Der var veldig koselig, den jenta er bare helt strålende! Hun hadde besøk av Lisa, og senere fikk hun besøk av June, kjæresten til Lisa og sin egen kjæreste. Vi gikk mye rundt og snakket også gikk vi en tur til butikken. Jeg tror det var rundt 27 grader, så det var utrolig varmt å gå rundt så mye! Derfor fant vi fram vannsprederen etter at vi hadde kommet hjem fra butikken, og det var så herlig! Litt kaldt i begynnelsen men etter hvert sprang vi rundt på gresset som gærninger, hahaha!

Tok ikke så mange bilder idag, dere får nøye dere med disse:

martin, simone, meg, susanne og sarah

norges søteste kjærestepar :D♥

SUNN OG GOD FROKOST: BJØRNEKAKE!

19.08.2012 @ 13:20 i Hverdag 0 kommentarer

Fikk så sykt blogglyst sånn plutselig, et skikkelig bloggkick!


Det er helt rart å tenke på at imorgen(!!) er det skole, hvor er sommeren blitt av liksom? Endelig har vi fått fint vær i Nord, også begynner skolen.. Men har jo litt å glede meg til: å begynne på ungdomsskolen med nye klassekamerater, dødskule lærere og mere frihet (på en måte). Har snakket med noen av de jeg skal begynne i klasse med på facebook, og kjenner jeg gleder meg veldig til å treffe dem! :D

Akkurat nå sitter jeg og spiser verdens beste frokost: BJØRNEKAKE! loveit♥ Snart skal vi dra til snuppa mi, >Simone!< gleder meg skikkelig, har ikke sett henne på hele sommern! 

 

Har dere smakt bjørnekake?

 

MASSE BILDER FRA GÅRDAGEN

06.08.2012 @ 14:24 i Hverdag 3 kommentarer

Hey! Beklager for at det ikke ble blogging fra meg igår, orket bare ikke... Hadde en superkoselig dag igår! Startet med at jeg ble vekt av mormor halv 12. Var faktisk helt uthvilt, det var deilig da! Før jeg gikk og ordnet meg, fikk jeg plutselig sånn bilde-kick og tok masse randome bilder av både meg og alt mulig annet. haha, uten sminke da, herlig! Deretter spiste vi en suupergod frokost, beste på lenge! Resten av dagen satt jeg for det meste på PC-en, men mormor fikk besøk av en venninne og da koste vi oss litt med kake, is, brus og masse godt!
På senere på dagen hadde vi tenkt å gå til byen på tivoli, men da vi endelig hadde kommet oss dit så var det reist.. Derfor bestemte vi oss for å dra på kafè (skrives det sånn??) og drikke kakao! Kjempegod kakao, men så at han brukte en vanlig Freia Regia pose med kakao, hahaha! Etter at vi hadde kost oss og drukket opp kakaoen gikk vi på den lille matbutikken og kjøpte melon som vi koste oss med da vi kom hjem! 

uten sminkee ;D 

det er så herlig å gå uten sminke.. helt ærlig syns jeg ikke jeg er så verst uten sminke, hahah


sarah, susanne og meg! søte eller hva? hahah♥


img0029

mormor lager verdens beste eggerøre, den er så syyykt god!!

img0031

eggerøre og ørret er det beste man kan ha på brødskiva, ahh nam!

img0032

tea med sitron er også kjempegodt!

img0036

img0037

img0050

img0053

mormor er så sykt søt, bare best! loveu♥
Idag har vi spist frokost også har mormor hatt noen vaskedamer her, så vi måtte sitte på "terrassen" til de ble ferdige. Nå er nok mormor lei av å vente på at jeg skal bli ferdig, så nå drar vi en tur til byen! Åh, elsker at mormor bor så nært byen! Kommer forresten et innlegg smoothie-tips i løpet av dagen, hoho. Jaja, vi snakkes senere idag, cya! 

 

 

BILDER FRA FJELLTUR

03.08.2012 @ 19:58 i Hverdag 2 kommentarer

Hei-hå! Har akkurat spist en deilig middag og nå sitter jeg bare her og chiller og drikker kald kakao. Har lest at sjokolademelk er det beste man kan drikke etter trening, og det passer jo bra siden jeg har vært på fjelltur!
Fjellturen gikk egentlig ikke så bra som jeg trodde.. Både Luna og Lucky ble med og jeg måtte stoppe og vente på de hele tiden, Lucky mjauet som en gærning og begge var slitne og tørste. Stakkars...  Men da vi endelig kom til en bekk med deilig fjellvann, så ville de ikke ha. Jeg drakk selv og prøvde å tvinge det i dem, men de bare vred seg unna. Derfor ble ikke turen så lang, men lang nok for dem, hehe. Jeg var livredd for at det skulle komme noen med en hund, men det gjorde det heldigvis ikke! Nå er vi hjemme igjen, og lucky koser seg som vanlig i senga mi, han er så søt♥ 

iphone13883651344014820328

biee

iphone13883651344014634357

sommerfugl

middag

iphone13883651344014798472iphone13883651344014767979

iphone13883651344014766444iphone13883651344014727264

lucky♥

iphone13883651344014690661iphone13883651344014658894

luna♥

 

iphone13883651344014667038

luna og meg

iphone13883651344014606777

iphone13883651344014597952

iphone13883651344014563336

iphone13883651344014574171

sykt fin utsikt! ;o

sveett

iphone13883651344014585707

Tror jeg skal ta meg en dusj nå, også skal jeg se litt på Desperate Housewives. Har dere vært på fjelltur i sommer?

FILMTIPS?

03.08.2012 @ 15:00 i Hverdag 4 kommentarer


God morgen! eller kanskje "God formiddag!" høres bedre ut, haha.Våknet ca. halv to, og ble litt småskuffet at ingen vekte meg slik at jeg kunne fått litt mere ut av dagen. Jaja, får sikkert gjort noen av planene jeg har. Har spist frokost, også fikk jeg litt lyst til å dra på fjelltur! Tenkte kanskje Lucky kunne være med, men jeg er ikke helt sikker i tilfelle noen går tur med hund der oppe.. Uansett, med eller uten Lucky drar jeg på fjelltur, og når jeg kommer hjem tar jeg meg en herlig dusj også ser jeg nok på en film eller noe til middag.. Noen som har tips til enten komedier, drama eller søte, romantiske filmer? hehe.. Etter middag har jeg ingen planer, men den konkurransen kommer forresten i løpet av dagen. 


 

Noen som har filmtips?

BILDER FRA KVELDEN

03.08.2012 @ 01:01 i Hverdag 5 kommentarer

God kveld!

Kom hjem fra mormor for noen timer siden, vi hadde det kjempekoselig! Mormor lagde de hjemmelagde, herlige kjøttkakene sine, elsker dem!! Spiste sikkert 7-8 stykk ellerno, jeg kunne spist flere men jeg måtte spare litt plass til desserten, haha. Nå sitter jeg egentlig bare og kjeder meg, får ikke sove.. prøver heller ikke, sitter og skyper med Truls, >Pernille< og Per Jørgen. Truls har det litt artig med å redigere det jeg og pernille skriver... hahaha

.....Mmmm

mormor ble uklar.. mange som sier jeg ligner på mormor, hva syns dere?

elsker deg, du betyr såå mye! ♥♥

 

Konkurransen kommer imorgen, fikk ikke tid idag (igår). Tror det blir en fotokonkurranse, men dere har enda muligheten til å komme med forslag på hvilken konkurranse jeg skal ha. Kommenter innlegget >her< Nå snart tar jeg kvelden, skal skype ferdig med raringene... Gonatt!

 

JEG ER FORELSKET!

02.08.2012 @ 16:44 i Hverdag 4 kommentarer

Heeej! Har kommet hjem fra Aurora, vi har hatt det så sykt koselig sammen! Vi tok litt bilder før de kjørte meg hjem, og de bildene får dere se senere. Da jeg kom hjem og gikk inn på kjøkkenet ble jeg så forelsket, kjærlighet ved første blikk! For der sto nemlig.. en blender!!!♥♥♥♥ Åh, herregud, jeg ble så glad! Vi fikk den av Carmen (søskenbarnet til mamma) fordi hun hadde to. Mamma har allerede laget både banansmoothie og ferskensmoothie. De ble ganske gode, men gleder meg til vi får kjøpt jordbær til jordbærsmoothie, naam! 

Idag har forresten mormor bursdag, hipp hipp hurra! Snart skal vi innover til henne for å feire, gleder meg! Elsker å være hos mormor, er så koselig der! Har ikke kjøpt gave til henne enda, så det må jeg få gjort en gang.  banansmoothien 
mormor og mamma

Konkurransen jeg snakket om kommer senere idag eller i kveld, so stay tuned! Nå kjører vi innover til mormor, ha en fortsatt fin dag :-) Liker dere smoothie? Kjenner du noen som har bursdag idag?

 

SLEEPOVER AT AURORA'S PLACE

02.08.2012 @ 00:52 i Hverdag 3 kommentarer

Er forresten på sleepover hos >Aurora< atm. Vi har nettopp sett The Last Song, elsker den filmen! Har sett den en gang før, gråt kanskje litt mer den gangen, hehe. Nå skal vi bare ut og lufte hunden hennes, Luna, også fikser vi oss for kvelden. Under ser dere traileren til filmen, anbefaler den på det sterkeste! Favorittfilmen♥♥

 Ha en fin kveld og gonatt! :)

 

 

FØRSTE AUGUST

01.08.2012 @ 14:51 i Hverdag 12 kommentarer

Heey! Tenk at det er første august, siste sommermåneden. Tida går sykt fort, syns Juli kunne vært litt lengre, haha. Igår ble det ikke noe blogging som dere ser, orket bare ikke blogge..  Jeg sov over hos Maja fra mandag til tirsdag, så dro vi til byen da etter at vi hadde spist frokost. Ble litt shopping, også dro vi på tivoli da vi hadde shoppet en stund. Der tok vi saksa, den var skummel men sykt morsom, haha. Da jeg kom hjem til redet mitt så skulle jeg spille inn innkjøpsvideo, men jeg sleit med å finne plassering.. Da jeg endelig fant en god nok plassering og spilte inn, så fant jeg ut at jeg så ut som en rosin da jeg så på videoen etterpå.. hahaha. Så idag skal kanskje Frida sove over hos meg og hun skulle hjelpe meg å spille inn innkjøpsvideoen. Må få meg kamerastativ snart... :-)
Har ingen nye bilder, må nok ta det snart... Blitt sykt dårlig med bilder i det siste + at linsa til kameraet mitt er ganske ødelagt.. Nå sitter jeg bare og kjeder meg og ser på TV, tror jeg stikker ut en tur snart.. Senere idag kommer det en liten overraskelse til dere lesere, stay tuned!!

 

JEG OVERLEVDE EN BRANN..

20.07.2012 @ 19:21 i Hverdag 3 kommentarer

Hejhej!

Nok en gang må jeg beklage for dårlig blogging, men disse dagene har jeg faktisk ikke hatt tilgang til internett. Akkurat nå har jeg fått nett, men det er ustabilt og detter ut hele tiden. Det er så sykt irriterende, og skal jeg se et bilde på facebook tar det flere minutter før det kommer opp, og når det endelig kommer opp, så detter nettet ut og jeg må venta enda lengre.

 

Vi er forresten i Oslo nå, kom hit igår kveld. (NB: Vær beredt på en roman nå!)  Vi reiste fra Carmen og Curt i Gøteborg på søndag og etter et par timers kjøring slo vi oss ned på en ganske liten camping som kalles Smøgens Camping. Der var vi faktisk en god stund, kanskje en 4-5 dager. Det var ganske godt vært der mesteparten av tida, så jeg fikk solt meg masse og fikk DEN(!) skillen! Ble sykt solbrent da, og enda er jeg litt solbrent på "kløfta di" som Susanne sier, og på skuldrene. Har også fått soleksem (vi tror det er det, er ikke helt sikker) som klør så forfeerdelig! Har klødd i mange dager på rad, en utolig intens kløe, spesielt på ryggen.. Kløen har jeg enda, sitter faktisk og klør meg på låret nå, haha..
Uansett, da vi dro på stranda på onsdagen så opplevde jeg utrolig forferdelig, som jeg aldri har opplevd før. Jeg brent av en brennmanet!! OMG, verdens verste følelse, noensinne!! Alle som har opplev det vet nok at den forferdelige smerten er helt ubeskrivelig tragisk og irriterende! I Kanskje tre kvarter ville jeg seriøst at noen skulle klore, piske, slå, til og med tisse på meg (Susanne fortalte at det hjalp på kløen) og i verstefall amputere beina mine! Og NEI, jeg kødder ikke! Det var så sykt vondt, jeg var så desperat at jeg slo meg så hardt jeg kunne med ei bok helt til permen ble bøyd så jeg måtte finne noe annet å slå meg meg, haha. Heldigvis varte det ikke så altfor lenge, det gikk over etter kanskje tre kvarter (verste kvarterene i mitt liv!)

 

img9232
tantantantantantantan taaaaan♥mine beste venner i sola!♥hello there little bird


Sarah och mamasita♥svane♥


sverige♥♥

Nå orker jeg ikke legge ut flere bilder, kan legge ut resten later. Har dårlig tid også, vi drar inn til Oslo town om en liten stund. Gledes! ♥

 

LISEBERG NEXT!

14.07.2012 @ 14:07 i Hverdag 6 kommentarer

Om en time eller to, drar hele familieflokken til Liseberg!! åh, jeg gleder meg!

 

6156206078_170f16f29c_z_large'

Dsc01863_136515311_large

 

469d7392b2b211e1b2fe1231380205bf_7_large

178_158855181_large

545685_423404224353689_100000523463613_1428132_1565753985_n_large

(vet ikke om dette er fra liseberg)

 

Blogger-image--1120726406_large

Karuselllll_122435907_large'

74238_1514674864561_1165114425_31263073_1569584_n_large

Gteborg-2011-_159613290_large

5814374123_b826cd7638_b_large

 

6041179233_614927d4b8_z_large

Liseberg_jul_01_63410797_large

184110_2212533682803_1531374907_32370521_3474959_n_large

Tumblr_lr0lx434um1qf26n9o1_500_large

//weheartit.com

Noen som fikk lyst til å dra til Liseberg nå? Jeg tar med meg kameraet, skal ta masse bra bilder! Sorry for dårlig blogging forresten, hadde bare sykt dårlig blogglyst igår og på torsdag. Vi feiret forresten på torsdag at sønnen til Carmen (Cristian) har fullført skolen og fått et Mastergrad diplom i diplomati (eller noe sånt). Cristian var ikke med på feiringa da, for han var jo i Australia for å ta imot diplomet. Bilder fra feiringa kan dere få se en annen gang. Nå skal jeg gå og spise frokost, fikse meg også drar vi til Liseberg!

Hva skal dere idag? Har du vært på Liseberg?

 


ORKER IKKE

11.07.2012 @ 17:30 i Hverdag 2 kommentarer

Det blir ikke noe blogging idag, bortsett fra dette innlegget da. Orker bare ikke blogge idag..

 Blogges imorgen, ha en fin dag♥

 

 

NIENDE JULI

09.07.2012 @ 19:02 i Hverdag 2 kommentarer

før idag hadde jeg skrevet et innlegg, men jeg glemte å poste det.. skriver heller et nytt et nå ;-)
 

Jeg våknet ca. klokka tolv idag, og da tok jeg meg en dusj og lagde meg litt frokost. Senere sa mamma at vi skulle ta oss en øytur, så det gjorde vi. Satte oss i bilen med glovarmt skinn så vi nesten brant oss da vi satt oss inn, også kjørte vi en tur ut på øya "fotö" (uttales fotø eller fot-øn). Der gikk vi på en tur ved båthavna også gikk vi på en cafè og spiste is. Etterhvert begynte det å regne så da kjørte vi hjemover til 'hönö'. Hönö er forresten øya hvor Carmen og Curt bor (carmen er søskenbarnet til mamma). Øya ligger 12 minutter (med ferge) utenfor Gøteborg. 

 

haha, mormor er søt♥
nomnom


 fant ei truse på bakken, hahaha æsj!

 

Nå stikker jeg ned på stranda med Sarah og vasser\bader! :D I KVELD KOMMER FORRESTEN MIN ALLER FØRSTE KONKURRANSE HER PÅ BLOGGEN, STAY TUNED!! Snx! :)

 

 

NEW IN

08.07.2012 @ 20:19 i Hverdag 5 kommentarer

Her er noen av mine siste innkjøp, noe er fra fredag mens den svarte tightsen ble kjøpt idag. 

Image and video hosting by TinyPic

Armbånd, Glitter

 Smykke, Glitter

 Smykke, Glitter

 


Ring, Kappahl

 Basic, Bikbok

 Basic, Bikbok

 Tights, Casa Oliv 

 

Sarah tok bildene forresten, og nå stikker vi to ned en tur på stranda! Hva syns dere?

 


BILDER FRA BYTUR!

08.07.2012 @ 18:13 i Hverdag 3 kommentarer

Heey! Nå driver mamma og lager egg & bacon, deilig! Så snart hun er ferdig så setter vi oss ut og spiser og sola. Det er helt strålende vær idag! For en stund var vi en tur i byen, men det var nesten for varmt til å drive å gå rundt.. Det var ikke en sånn stor by, men det var bare noen få butikker som var skikkelig dyre. Derfor kjøpte jeg bare èn ting, og det var en enkel svart tights med blonder nederst. Også kjøpte vi is og en ost & skinke .. ting. Aner ikke hva det kalles, hahaha. Kan vise dere den tightsen senere, nå er det middag♥

 

kongen på haugen

 

sjekk den brune armen min da, haha. noen som vet hva den greia jeg holder i hånda kalles?

 

blogges!

 

 

TORPSHOPPING NEXT!

06.07.2012 @ 12:29 i Hverdag 2 kommentarer

God morgen sunshines! Til nå har vi spist deilig frokost og lekt litt i hagen. Tante Bente kom akkurat og fortalte at de skulle gi oss litt penger,  slik at vi kunne dra og shoppe på "Torp", et stort kjøpesenter med masse butikker! Det passet jo perfekt å gjøre i dag, siden det er overskyet og ikke så fint vær.  Crazy shopping, here we come! Haha,  gleder meg!

 

noen dager siden, hoho

Hva skal dere gjøre i dag? Har dere vært på "crazy shopping?"

 


DAGEN IDAG!

05.07.2012 @ 21:06 i Hverdag 6 kommentarer

Hey! For en stund siden grillet vi kjøtt og pølse, det var suupergodt! 

 

Idag har jeg hatt det helt supert! I 12-tida sto jeg opp, og da spiste jeg frokost og chillet. Senere spurte Camilla om vi skulle dra og bade, så da dro alle sammen (bortsett fra mormor og onkel gøran) på stranda for å bade. Der var det kjempemange folk, men så var det alt for grunt til å bade.. Derfor bestemte vi oss for å gå bort på brygga å bade, og da hoppet Camilla og tante Bente i vannet med en gang. Jeg var litt usikker på om jeg ville, så jeg sto og kjente litt på vannet mens jeg sto på stigen. Haha, jeg trodde kanskje jeg skulle få krampe og dø, så jeg var ikke helt sikker da... Men så dyttet Susanne meg ut i vannet og jeg hylte som en gris! Det var iskalt i starten, men etterhvert ble det bare heerlig! 

Etter en liten stund kom onkel Gøran kjørende (svømmende? haha) med båten, så da tok vi oss en båttur i finværet! Har faktisk vært sinnsykt deilig vær i hele dag, men imorgen er det meldt drittvær, buhu... Jeg som hadde tenkt å bade, haha.. Får håpe det blir fint vær igjen ganske fort! Var ihvertfall sykt deilig å kjøre i båten, vi barna satt oss helt fremst på båten og hadde føttene hengende ned på siden. Ah, det var såå herlig!  Har faktisk tenkt å få meg en slik (eller lignende) båt når jeg blir litt eldre, det blir deilig å cruise rundt med den da, haha! 

 

solbrent!!

hahaha, bleike lår...

cola♥

tøffingen!

blå himmel! ♥Nå skal jeg ut og fortsette å male på skjell :-) Hva har dere gjort idag?

UPDATE!

01.07.2012 @ 00:53 i Hverdag 0 kommentarer

Hei dere! Akkurat nå ligger jeg i senga i campingvogna, mens mormor sover i den andre senga i andre enden av vogna. Mamma, susanne og sarah er ute, vet ikke helt hvor på campingen, den er så svær hahaha. Vi er på en camping en plass i Sverige, noen få mil utenfor Henån. Vet ikke helt hva campingen heter.. Mamma hadde visst ikke bestilt det der abbonnementet, men vi fikk en sånn nettverkskode her på campingen så vi fikk nett. Imorgen i tre-tida reiser vi nedover til Henån. 

Men nå tvinger susanne og sarah med  til å gi dem pcen før dem klikker, så jeg kan skrive innlegget ferdig senere! 

SANKTHANSAFTEN PÅ STRANDA!

23.06.2012 @ 22:41 i Hverdag 2 kommentarer

Hei-hå! Kom hjem fra stranda for en stund siden, og nå sitter jeg bare og chiller med godteri og snakker med folk på skype og facebook, som vanlig.. Fikk ikke tid til å blogge før jeg dro på stranda, fordi jeg pakket til vi skal reise på ferie. På stranda var det sikkert hundre folk der! Kjempefullt, også var det dèt svære bålet da, og ikke minst kjempenydelig vær og god temperatur! Den stygge engangsgrillen vår ble ødelagt, men mormor var så flink og greide å fikse den! Så vi grillet pølse, tok bilder, jeg vasset i det kalde vannet osv. Ja, vi rett og slett koste oss! En fin måte og feire St. Hansaften på, hvertfall! 

 

Var forresten en tur innom Maja og hentet  kameraet idag, så her er noen bilder fra kvelden:

 

haha, stygge grilln.. :(


lille bålet.. not 

 

sjekk himmelen og havet, ser nesten ut som et maleri! sterk varme, sa du?


skyfri himmel!! ahaha


elsk!!!!en venn av mormor: Svanhild og puddelen hennes, Toia♥

feeeeerdig brent!
haha, litt søt?


Nå skal jeg ut og ta bilde av den nydelige solnedgangen, lyseste dagen i året, u know! ;) Hvordan har DIN St. Hansaften vært?

 


THE LAST FEW DAYS

23.06.2012 @ 11:33 i Hverdag 1 kommentar

Gomorn! Våknet for en times tid siden, har bare sittet her i senga med Lucky og chillet med musikk & facebook. Sorry - igjen - for dårlig(elendig) blogging. Har uansett glemt kameraet mitt hos maja, som jeg var sammen med på torsdag. Vi gikk rundt i byen i kanskje 8 timer ellerno, føltes nesten som beina mine skulle falle av.. haha, men jeg fikk shoppet litt også da, siden det var nattåpent med salg og sånt.  Så med tanke på at jeg ikke har noe å ta bilder med, så blir det i grunnen kjedelig å lese hva jeg har gjort.. Men kan jo prøve, hahah: Igår var jeg sammen med Sander, som har syklet hele veien fra Båsmo bare for å møte meg!♥

\\fra søndag

Vi dro ned på stranda, i strålende sol og kanskje litt alt for varmt med å gå med dongeri og svart hettegenser.. haha. Uansett, der møtte vi Silje, som slo seg sammen med oss en stund. Vi dro opp på statoil og drakk vann siden det var så varmt på stranda, haha. Senere dro Silje hjem, og da gikk bare jeg og Sander rundt og snakket, lo og klemte osv. Koselig! 

Da Sander også dro hjem, så gikk jeg hjem og spiste middag med familieflokken på terrassen, det var digg! Etterpå dro jeg på banen med Frida. Det var også ganske digg! Vi syklet nedover i shorts og t-skjorte, med is i hånda. Jeg og Frida har det bestandig digg når vi er sammen: vi ler, tuller, snakker om gutter, været, ferien, klær, kjærlighet osv. Er det noen jeg kan snakke med om ALT, så er det henne. Super jente som er lett og bli glad i. I loveu, Frida♥


 
Må slutte og skrive nå, før dette innlegget blir så alt for langt og ingen gidder å lese, hahaha. Er ikke det ikke DIGG med sommer og ferie?

 

 

HAPPY HOLIDAY!

21.06.2012 @ 13:22 i Hverdag 2 kommentarer

Ah, goooood sommer alle sammen! Endelig er det sommerferie for oss nordlendinger også! Herregud det er herlig! Ferdig på barneskola og greier, så til høsten begynner jeg på ungdomsskola. Litt rart å tenke på, men gleder meg til å møte klassen min som jeg ikke har sett siden omvisninga på ungdomskola for noen uker siden♥ På skolen idag spiste vi godteri og koste oss, også hadde vi den siste fotballkampen i turneringa, hvor syvende spilte mot lærerne. Jeg har jo betennelse i tåa, så jeg kunne ikke spille. Mamma ordnet noe på tåa igår, så jeg tror faktisk at betennelsen begynner å forsvinne! Herlig, trenger ikke bekymre meg om tåa i ferien da!

 
Alle i klassen fin en CD av lærerne, med en video fra en skolekonsert vi hadde for en stund siden og en annen CD med faktisk 547 bilder! haha, gleder meg til å se filmen og bildene! :D Idag er det nattåpent i byen, så jeg og Maja skal dit idag. Nå driver jeg bare og pakker litt til ferien, også kommer maja i to-tida. Når fikk du sommerferie?

 


BILDER (OG ORD) FRA STENNESET

20.06.2012 @ 23:15 i Hverdag 4 kommentarer

Der er bare noen bilder fra avslutninga på mandag, da vi var på Stenneset. Det ble ikke tatt så veldig mange bilder, mest av blomster. Kanskje 100 eller 200 bilder av blomster, hahaha. Digger å ta bilder av blomsteer♥  Vi fikk deilig taco & pasta og spise, og all maten (til og med krydderet!) var laget fra bunnen av, av to dødskule kokker! Husker ikke hva de het, men maten var kjempegod!

 

her sang vi ;)

 

Frida :)

 

 

 

Sorry for dårlig blogging i det siste forresten, har bare vært så sliten og trøtt, but I dont know why. Idag har jeg pakket til ferien og for litt over en time siden kom jeg hjem fra Malin sin bursdag! Derble det heller ikke tatt så mange bilder, de fleste ble uklare og sånn.. Men jeg kan jo kanskje legge ut de fleste da, de brukbare. Nå skal jeg bare drikke opp teen, skype litt med Sander♥ også tar jeg kvelden. Imorgen er det siste skoledag før sommereferien, åh det er så herlig å tenke på! Ferdig på barneskolen og greier, haha...


Hva har dere gjort idag? Har dere tatt sommerferie? 

 


MOBILBLOGG

16.06.2012 @ 18:19 i Hverdag 0 kommentarer

Heia! Snart drar jeg og hele familieflokken + pappa inn til China Kro for aa feire Sarah sin bursdag. Er paa mobilen naa, btw.

Nu drar vi! ropte mormor nettopp. Snx<3

 

 

 

HJEM, KJÆRE HJEM!

15.06.2012 @ 17:58 i Hverdag 0 kommentarer

Heey! I tolvtida idag satt vi på bussen fra Børgefjell, og ca. halv tre var bussen framme ved skolen. Der var Susanne(bigsis) som hjalp meg å bære bagasjen hjem, 15 meter altså, ahaha. Etter det tok jeg bare livet heelt med ro, etter en lang, men koselig uke hvor vi har blitt vekket syv hver morgen, fjelltur nesten hver dag, 45 gærne unger, deilig middag, diskotek, bading i bekken med minusgrader osv. Forresten så blir Sarah(lilsis) 12 år imorgen også hadde mamma bursdag igår, så idag skal vi feire bursdagen deres, det blir kjempekoselig! Kanskje litt slitsomt siden jeg er sliten, men så fort jeg får i meg kake og brus med masse sukker så blir jeg nok som en villhingst igjen! :D 

idag


tirsdag

 

 

mandag


Jeg (og Oliver, som maste 24/7 om å få låne kameraet) har tatt masse bilder og videoer, og jeg tenkte jeg skulle redigere alt (det brukbare) til en stor film som jeg legger ut en gang i tida. Nå skal jeg bare finne fram litt partyklær, lade kameraet også blir det bursdag! Gratulerer med overstått, mamma♥ 

 

SLEEPOVER IN MAJA'S PLACE

09.06.2012 @ 01:25 i Hverdag 1 kommentar

Hello! Nå sitter jeg på sleepover hos Maja og vi chiller max, det er sykt deilig! Etter en lang, kjedelig skoledag kom gående helt fra Sagbakken og til meg, og det er en gåtur på kanskje 2 eller 3 timer! Skjønner ikke at hun gadd det, hahaha. Hvertfall, etter en stund dro vi inn til byen siden mamma skulle se etter noen sko jeg skulle bruke på klasseturen på mandag. Vi endt opp med noen sykt nice, svarte støvler, fjellsko, 5 par søte sokker og ei digg, oransje t-skjorte. Haha, digg! Kan vise dere imorgen eller noe, ble så sykt fornøyd! Og alt på kanskje bare 30 min! 
Etterpå dro jeg og Maja inn til selve "sentrum" hvor vi kjøpte litt snop og noe å drikke, for så å møte Benjamin. Hahah, kulere kar finnes ikke! Da jeg og Maja dro hjem til henne da byen stengte, så lagde bestilte vi pizza på Papa Pia og kjøpte oss jordbær som vi dyppet i sjokolade. Ble sykt kvalm etter bare noen få minutter, haha. Også dro vi ut med Aurora hvor satte opp trampolina til Maja, og etter det dro vi hjem til Aurora og så på film. Ble så sykt trøtt under filmen, jeg tror faktisk Maja sover nå, haha. 

 

 

frokost imorgen!
 

orker ikke redigere og legge ut flere bilder nå, legger kanskje ut flere senere. GONATT!♥ 

 

 

PAKKER

07.06.2012 @ 21:38 i Hverdag 2 kommentarer

Heia! Akkurat nå (nettopp) driver jeg å pakker til Børgefjell, hele klassen skal dit på klassetur på mandag. Både gleder og gruer meg, vet ikke helt om det kommer til å bli særlig skøy, siden det er bare vår skole som skal dra dit. Også skal vi dra på en 8 timers tur i ødemarka, haha vet jeg kommer til å dø etter èn time! Uansett, i dag har vi bare ryddet i skuffene våre og hatt mange sånne fotballturneringer på skolen. Men siden jeg har betennelse i tåa og ikke kan spille, og da måtte jeg og de andre som ikke gadd å spille, stå på sidelinja og heie. Og siden det er dødskjedelig, så endte vi opp med å pusse opp noen gamle, stygge benker, hahahahaha!

 

 

 

 

 

Jeg og mamma hadde en avtale, og den gikk ut på at om jeg klarte å pakke ferdig i kveld, så fikk jeg overnatte hos Maja i morgen. Jeg klarte faktisk å pakke ferdig i kveld, så imorgen blir det sleepover in Maja's place! ;) Hva gjør dere i kveld?

 


TANNLEGEBESØK

05.06.2012 @ 12:01 i Hverdag 3 kommentarer

Hei-hei! Kom hjem for en liten stund siden, dro til tannlegen klokka 10 og var faktisk der inne i 3 kvarter! Wow, tida flyr, trodde jeg hadde sittet der i kanskje 15 minutter eller noe, haha. Jeg hadde faktisk ett hull, noe som ikke var særlig overraskende siden det verker i tennene hver gang jeg spiser noe surt eller sjokolade, hahaha. Også skulle tannpleieren pusse\borre eller noe sånt, også kom hun borti tannkjøttet mitt! Jeg har fått et lite sår og er rød der nå, buhuu..

 

 

Også fikk jeg med meg en sånn der tanntråd greie og flux med sitronsmak, hurra! Senere idag kommer Hedda på overnattingsbesøk, også drar vi kanskje ut med Markus i kveld! :D ♥

 

 

GJETT HVEM SOM ER TILBAKE!

04.06.2012 @ 19:48 i Hverdag 3 kommentarer

Åh, my lord som jeg hater slike "I'm back" innlegg.. Det er nok det verste med å ta seg bloggpauser, hahah. Men ja, jeg er tilbake etter en heftig bloggpause, haha. Jeg vet den har vart kjempelenge, eller, lenge nok hvertfall. Må nok sette meg ned og redigere en hel masse bilder og videoe, hvis jeg gidder. Men ut på bloggen skal de hvertfall! 
De siste 24 timene har jeg vært sammen med hedda, sovet over hos maja to netter på rad, vært på bøgdadagen i dalselv hvor jeg fikk solgt èn mobilsokk på 4 timer, hahaha. Nå skal jeg bare fikse meg litt så stikker jeg ut en tur med Freedrik ;))  Vi snakkes!

 

 

åhhh så sinna!

 jeg og maja hadde det litt skøy på bunnpris på fredag, hahahah. Hva har dere gjort mens jeg har vært borte?

 

 

DAGENS FROKOST

14.05.2012 @ 00:13 i Hverdag 6 kommentarer

Konfirmasjonen til Susanne igår var helt suuuper, kunne så og si ikke vært bedre! Men været var jo ikke helt på topp da, var litt overskyet og kaldt som vanlig her i nord. Det var så sinnsykt mye mat og brus og kaker, fikk jo ikke smakt på alt! Vi (mamma) brukte flere uker på planlegging og på å forberede konfirmasjonen, og alt det hardte arbeidet var verdt det! Det er ikke lett å lage en konfirmasjon, jeg ble dødsliten bare etter en dag i byen på leting etter kjole, hahaha.

 

Alle gjestene var supre, var så herlig å se igjen mange jeg ikke har sett på lenge! Noen kom til og med med fly helt fra fra øst(?)landet og de reiste ikke før idag etter en koselig felleslunsj og en kosestund med kaffe og kake. 

Dagens frokost (lunsj):
 

Jeg legger ut bilder fra konfirmasjonen senere, god natt! PS: digger slekta mi! 

 

BAMSE IN MY HEART

09.05.2012 @ 21:15 i Hverdag 2 kommentarer

Som vanlig på onsdager har  vi kortdag, som vil si at skolen slutter 11, så idag ble hedda med meg hjem en liten stund. Vi hadde latterkrampe hele tiden, vi drev å kastet dopapir rundt i huset og bare tullet. haha elsker å være litt barnslig ♥ Senere dro jeg og mamma til byen for å se etter festbunad som jeg kan bruke i Susanne sin konfirmasjon på lørdag. Vi var bare på coop obs, så det var ingen bunader som var store nok til meg, bare noen til småunger. Det andre opp med at jeg fant meg noen stilige sportsboxere, digger dem! Har ingen nye bilder idag, så jeg legger med en digg sang og noen kjappe webcam-bilder jeg tok med bamse nå nettopp♥

 

 Whistle - Flo Rida 

 

Nå skal jeg, som vanlig, lage meg litt tea og vente til paradise begynner, hvem heier dere på?


HYPER DAG HOS FRIDA

08.05.2012 @ 21:48 i Hverdag 1 kommentar

haha, lover jeg skal bli mye bedre å blogge fremover!


I hele dag har jeg vært hos frida og vi har hatt det so great! Vi dro på butikken etter skolen, og der møtte vi mommi. Hun skulle kjøpe oransje paprika , hahaha random. Jeg og frida kjøpte oss muffins, snacks og energidrikke. Jeg har funnet ut av sukker ikke er bra for meg, jeg blir så hyyyper, hahaha. Nå sitter jeg her nydusjet med vått hår og ser på paradise, christian og vida er så rå, haha. Nå som det er pause skal jeg gå og lage meg litt tea og nudler om vi har. 

 

 

 

Hva har dere gjort idag?

 


MARIT - BURSDAG - OVERNATTING!

05.05.2012 @ 17:28 i Hverdag 0 kommentarer

Heia! Nå er Charlotte på besøk, vi har ikke gjort så mye egentlig. Klokka 7 idag skal jeg i bursdag,  åh jeg gleder meg! Det er Silje og Frida sin bursdag, og den starter om et par timer. Når bursdagen er ferdig så sitter jeg på med Aurora hjem til henne, også blir det overnatting der! Det blir nok koselig! Nå skal jeg bare ta meg en kjapp dusj også stikker jeg bort til Marit for å fikse oss og finne klær. Tar med kameraet i bursdagen, så det blir sikkert masse bilder! :-)

 

 
 

haha, snakkes! Hva skal dere gjøre idag?

 

UT PÅ TUR, ALDRI SUR!

03.05.2012 @ 22:40 i Hverdag 3 kommentarer

Noe av det jeg hater aller mest med blogging er at når man ikke har blogget på en stund må man bestandig må skrive et langt (når jeg skriver noe blir det bestandig en roman) innlegg om det. Hvor vi har vært, hva vi har gjort, hvem vi har vært sammen med også må man jo slenge ut en million bilder. Så derfor pleier jeg bare å lage video hver gang jeg har vært borte lenge. Det gjorde jeg igår, og gjett hvem som var så flink å slette den videoen + alle de andre minnefulle vidoene! Ikke meg hvertfall, hehehe... Så jeg bare legger ut noen bilder jeg tok igår. Idag har jeg forresten hatt besøk av søteste hedda også fikk jeg en 6er på matteprøven, jesss!! ♥ Skulle forresten på tivoli idag, men jeg dro jo ut med hedda og da hadde vi sånn latterkrampe og glemte av tida så jeg ble ikke noe tivoli. Men jeg ropte og lo sikkert like mye  sammen med hedda som jeg hadde gjort på tivoliet uansett, haha!

 

 

hestehoooov♥

 

 

 

 

ut på tur, aldri sinna

 
 

en gutt

 

Fra da jeg sist blogga, for akkurat en uke sist fredag da jeg lå over hos silje, lå jeg der fra fredag til lørdag til søndag.Vi hadde det så rått, vi drakk brus og spiste godis så vi var skikkelig hypre og hadde latterkrampe heele tida! haha, loveu Silje! 
Da jeg dro hjem på søndag hadde jeg 30 min på å spise + pakke til hyttetur! Jeg skulle nemlig bli med Aurora og familien hennes til deres hytte. Jeg klarte å pakke ferdig til de kom, men jeg tenkte jo ikke på at det enda var vår og snøen ikke var smelta på fjellet, så jeg hadde pakket med shorts og kanskje 6-7 kjempetynne topper! Mamma spurte heldigvis om jeg hadde med masse varme gensere, så jeg fikk pakket det på et halvt minutt, haha.
Så jeg var på hytta deres fra søndag til tirsdag, og det var så koselig! På søndag var jeg og aurora ute og akte sammen med lillebroren og lillesøsteren hennes, også spilte jeg og aurora brettspill sammen med foreldrene og to av onklene hennes om kvelden. Hun har så sinnsykt kule onkler, de er så snille og kule og har så bra humor og man får så godt humør av dem! På mandag regnet det så alle var inne og spilte kort og brettspill hele dagen, bortsett fra de gangene vi måtte på do, haha. På tirsdag ryddet vi mest i hytta, etter at vi hadde kost oss med grillmat, marshmallow og kortspill selvfølgelig! 
Tok ikke så mye bilder der oppe siden kameraet mitt ble ladet ut og aurora vil ikke ta bilder med sitt kamera uten søte meg :-) 

 

Jeg sa jo at når jeg først begynner å skrive noe så blir detbestandig langt.. takk til dere som lest helt ned hit uansett, dere er kule ♥ Hva har dere gjort siden den tiden jeg har vært borte? Gonatt!

 


THANK GOD IT'S FRIDAY!

27.04.2012 @ 22:49 i Hverdag 5 kommentarer

Heia søtinger! Idag er det endelig fredag, og helg! Vi har fri helt til onsdag, det er såå deilig å tenke på at vi har langhelg! I kveld sover jeg over hos Silje, har vært her nesten i hele dag. Vi har spist pizza og godis og nå er jeg så varm at jeg holder på å koke ihjel, haha. I morgen skal vi bake brownies også skal vi kanskje ha fotoshoot :-) 

  

ahh♥


 

loveu♥♥ Hva gjør dere i kveld?


FREDAG DEN 13.

13.04.2012 @ 20:11 i Hverdag 10 kommentarer

Idag har jeg ikke gjort stort. Hentet mobilen min etter skolen, sovnet av, spist middag og nå sitter jeg og ser på TV og venter på at mamma skal bli ferdig med teen min. Tenkte jeg skulle ringe Aurora om overnatting, fikk så sinnsykt lyst til å sove hos henne nåå♥ Om det ikke passer for henne blir jeg enten hjemme og rydder ferdig rommet eller så sover jeg hos mormor. Senere idag\kveld kommer første del av 100 things I love 


sofie sine bilda 336 lll

//arkivet 

 

Hva gjør dere i kveld? 


VIDEOBLOGG: KJEDER MEG

12.04.2012 @ 16:23 i Hverdag 4 kommentarer

Heia! På skolen idag tok læreren mobilen. Herregud, så teit, må snart dra å hente den.. Har jeg ingen spesielle planer for dagen idag, skal hvertfall rydde rommet mitt, ble ikke helt ferdig igår kveld. Ahh, kjeder meeg!!

 

 

Hva skal dere idag?


MESS

11.04.2012 @ 21:40 i Hverdag 3 kommentarer

 

Mamma ble litt sinna idag fordi jeg ikke hadde rydda på rommet på 2-3 uker, så nå har jeg fått det gamle rommet mitt tilbake! Det er helt forferdelig, klarer ikke leve her på det knøttlille rommet! Også forventer hun at jeg skal rydde hele rommet på èn kveld! Høres kanskje ut som jeg overdriver og er sinnsykt lat, men sjekk her!:

Kanskje det er en god idè å begynne nå med en gang om jeg ikke skal sove på gulvet inatt. Blogges imorgen, hvis jeg fortsatt lever! :-) Har du det ryddig på rommet?

 

SISTE DAGEN I FERIEN

10.04.2012 @ 11:14 i Hverdag 3 kommentarerGod morgen people! Idag våknet jeg 8 av deet snøskredet utenfor vinduet! Man skulle jo nesten tro det var vulkanutbrudd, verste på lenge! Men jeg var nesten egentlig uthvilt uansett så det går bja. Idag skal jeg prøve å få spilt inn noen videoblogger til dere, også må jeg vel kanskje begynne å rydde rommet mitt, hehe ser ikke ut her inne. Mulig jeg blir med inn til byen om et par timer samtidig som Susanne skal til reguleringstannlegen. Hva skal dere idag?


2. PÅSKEDAG

09.04.2012 @ 16:20 i Hverdag 6 kommentarer

Tusen takk for mange fine kommentarer i forrige innlegg, slike kommentarer varmer virkelig og jeg blir helt happy innvendig♥♥

Atter en gang sitter jeg hos Hans, og her har vi vært siden to-tida. Jeg tok med noen brødrester vi hadde på hytta som jeg la på fuglebrettet til Hans, og det tiltrakk seg mange nydelige fugler! Fikk tatt både bilder og videoer, kan vise dere de senere :-) Mamma kommer nok snart innom her og henter oss, også tar vi kursen nedover til Mo. Blir nok godt å komme hjem, har savnet det lille gullet mitt sånn (Lucky) ♥

Inatt sovnet jeg 12 og våknet klokka 4, jeg var så sykt sulten! Jeg ville ikke gå opp og lage meg mat slik at jeg kanskje vekket mamma, så jeg lå og sultet i 2-3 timer. Heldigvis klarte jeg å sovne da klokka var rundt seks, også våknet jeg helt uthvilt litt før ti. 

(BILDER KOMMER SENERE, NÅR VI ER HJEMME!)

BILDEDRYSS: PÅSKEN 2012

08.04.2012 @ 22:17 i Hverdag 4 kommentarer

Hei! Nå sitter jeg hos Hans sammen med Susanne og Sarah (bigsis og lilsis). Vi har vært her hver dag denne uka, og idag tror jeg vi har vært her i  han bor jo bare 5 minutter unna hytta vår også er det jo så koselig å være her! Jeg og hans har prøvd å ta masse forskjellige bilder, blant annet av alle fuglene som kommer på besøk utenfor vinduet hans. Idag fikk jeg faktisk mange bra bilder av dem, de er så pene!
Igår var det jo påskeaften, og da var vi hos Eva & Charlotte nesten hele dagen. Vi fikk servert kake og boller også spilte vi masse på nintendo. Litt utpå kvelden så satt faktisk alle sammen og strikket.  "Vi kan jo lag oss en egen strekkeklubb!" sa Eva, haha. Kjempekoselig feiring!

 ah, dette her var såå deilig! Eva er mesterkokk, Charlotte pleier å kalle henne for "Mesterkokken Eva!" hahah

 

 

 

 

 

made by susi


 

påskestemning? :-)

 Laks.

 

 

Fett hår og sminkefri. Hytteliv kalles det!

 

Granmeisen utenfor vinduet til Hans, ble så glad da jeg fikk tatt noen brukbare bilder av den!!

 Dompappen!


Imorgen reiser vi nedover til Mo og i kveld (eller imorgen) skal jeg kanskje spille inn spørsmålsrunden, kan hende Sarah blir med hvis hun har lyst :-) Mest sannsynlig blir jeg å legge den ut på tirsdag. Hva syns dere om bildene? Hva har dere gjort i påska?LANGFREDAG

06.04.2012 @ 14:49 i Hverdag 4 kommentarer

Heia!  Da vi hadde kommet opp på hytta på onsdagskvelden, så hadde Hans vært og varmet opp hytta vår.  Så den var varm og god, veldig snilt gjort! :-) Jeg var ikke på internett igår, og jeg må vel ha gått glipp av en god del, for plutselig har blogg blitt helt sånn annerledes. Først trodde jeg at jeg hadde logget inn på en annen blogg, men så forsto jeg det. Kjempestilig, elsker det nye designet deres! ♥

Uansett, idag ble jeg vekt av at Susanne angrep meg, haha.  Etterpå lagde jeg meg eggerøre, mmm!

 

 

Jeg har ikke jogget noe de dagene jeg har vært her oppe, så idag må jeg kanskje jogge en god del mere.. Shame on me, håper jeg ikke blir like støl som sist gang, har enda ikke blitt helt ustøl (?). Skal også få prøvd å svart på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Flink pike svarer på video :-)

 Hva gjør dere i påskeferien?

SYKT STØL + PAKKER TIL HYTTA

04.04.2012 @ 17:54 i Hverdag 2 kommentarer

Hei dere! Idag har jeg bare tatt det helt rolig, er så sykt støl etter igår! Det er litt fælt å tenke på at jeg ble støl av første dagen med jogging, også har jeg 79 dager igjen.. Haha, tror beina mine kommer til å falle av til sommeren, men jeg gleder meg hvertfall til å komme litt i form! 


Snart skal jeg begynne å pakke, for vi reiser nemlig på hytta idag. Vi har ikke nett på hytta vår, så vi må gå til Hans, den koselige hyttenaboen vår, hver gang vi skal sitte på internett. Litt slitsomt, men koselig! 

 

 


 

Forresten, jeg tror kanskje øyekatarren har kommet tilbake, for øyet mitt her heelt rødt! Vet ikke om det er øyekatarr eller om det bare er en infeksjon, men hør her: Først var bare den ene øyet rødt, også ble det røde endelig borte, men da hadde det andre øyet blitt rødt!
Kan derfor ikke bruke sminke før øyet er blitt normalt igjen. (eller jo, jeg kan jo sminke meg, men hva er vitsen med å sminke seg når man ikke kan bruke mascara?)

Hva gjør dere i påskeferien?

JOGGING

03.04.2012 @ 19:43 i Hverdag 1 kommentar

Har akkurat satt meg ned for å spise pølse i brød og tea sammen med Lucky etter en lang, deilig dusj. Har vært ute og jogget en time idag, og det var ganske godt.  Jeg hadde en sånn statusting på facebook, så jeg må jogge en time hver dag helt fram til sommerferien.. 

 

Idag tidlig dro jeg en tur i byen sammen med mamma, måtte levere noen bøker på biblioteket som jeg hadde fått purring på, haha. Lånte meg 10-12 nye bøker, gleder meg til å lese de ♥ Kjøpte meg også en genser på b.young og en liten gave til naboen, show u later  :-)

  

chillemodus


gulle mitt ♥


UPDATE

01.04.2012 @ 23:36 i Hverdag 0 kommentarer

Hei!  Idag har jeg, som mange andre også har skrevet om på facebook, ikke kommet meg inn på blogg.no, før nå.

Jeg spilte inn en video til dere i ettermiddag, så den skal jeg bare redigere imorgen så legger jeg den ut :-)
Idag har jeg bare slappet av og narret familien litt, hehe. Har også hatt en veldig kjapp fotoshoot ute sammen med mamma og katten min, Lucky ? Det har snødd noe sinnsykt de siste par dagene, når skal det egentlig bli vår her i nord??

 

Sniktitt på fotoshooten:

 

 

herregud, ser dere at øyekatarren kanskje begynner å komme tilbake, igjen? KRISE!!!

 

 

Lucky ♥

 

Hva har dere gjort på aprilsnarr dagen?

EARTH HOUR 2012

31.03.2012 @ 20:17 i Hverdag 1 kommentar

Hei igjen! Om en halv time starter Earth Hour, og jeg gleder meg! Man slukker alle lys, også kan man sitte sammen med stearinlys rundt seg og spille kort eller andre ting, kanskje strikke? Earth Hour, eller Jordas Time som det heter på norsk, går ut på at man skal slukke alle lysene i huset fra 20.30 til 21.30. Denne lille timen uten lys betyr ganske mye for jorda, og familien vår har holdt på med det i to år.Første året vi gjorde det, så husker jeg at jeg hadde skrevet litt om Earth Hour på før skolen startet en gang, også hadde mamma kopiert opp slik at jeg kunne dele ut et ark hver til hele klassen. Vet ikke hvor mange som faktisk skrudde av lyset, men jeg tror hvertfall mange begynte å tenke litt på det :-)

Skal du delta på Earth Hour?

DE SISTE 24 TIMENE

31.03.2012 @ 19:57 i Hverdag 1 kommentar

Innlegget skulle vært postet for mange timer siden, men blogg.no klikka..

Heiia! Nå er jeg veldig trøtt og sliten, vet ikke hva det kommer av. Skal ta meg en liten powernap og senere blir det middag, også drar jeg kanskje en tur til Frida. Igår sov jeg over til beste Aurora, og vi hadde det så sinnsykt koselig! Må skje igjen snart, elsker deg snuppa ♥♥

 

 

Igår kveld var vi ute og syklet og jeg hadde sinnsykt sommerfølelse! Men idag tidlig snødde det, og da kom vinterfølelsen tilbake med en gang :-(

 

 

Atlas ♥

 

 

Vi koste oss og så film med hele familien til Aurora. Den het Tintin, veldig bra animasjonsfilm, anbefaler alle å se den :-)

 

 

breakfast

 Vi tok litt bilder, nytt profilbilde på facebook :-)

 Aurora falt på isen (egentlig la hun seg med vilje ned så det skulle se ut som hun falt, haha)

 Vi så på frustrerte fruer, loveit!

 

 

Stilig neglelakk?

Hva har dere gjort idag?

PÅSKEFERIE

30.03.2012 @ 15:02 i Hverdag 1 kommentar

Ahhh, endelig er det ferie! Det er såå deilig! Vi hadde avslutning idag på skolen, både for studentene vi har hatt noen uker og for at Mats skal flytte til Tromsø, det er litt trist. Studentene hadde bakt muffins + saft til oss, deilig! God start på ferien ;) 
 

 Snøen har begynt å smelte, så endelig kan man faktisk røre på seg uten å skli på isen og brekke alle beina i kroppen, haha.  Vi har hoppet masse tau på skolen idag, og 1. april tenkte jeg faktisk at jeg skulle beygnne å trene! Eller, hvertfall komme litt i form til sommeren. Det er faktisk ikke noe aprilsnarr, haha. Det er jo ikke såå lenge til sommeren da.
 

 

Nå skal jeg ut og hoppe på trampolina og ta bilder, hejdå ♥ Har dere fått påskeferie? 

YESTERDAY

29.03.2012 @ 15:52 i Hverdag 0 kommentarer

Heia! Vet det er flere som har plagdes med blogg, jeg prøvde sikkert 20 gang å logge inn på blogg.no uten hell.
 

Igår hadde vi kortdag på skolen, så vi sluttet 11. Emilie ble med meg hjem, og vi gjorde ikke så mye egentlig. Senere var det konsert på skolen, så Emilie dro hjem noen timer før den startet. Jeg var litt seint ute da vi skulle møte opp, så jeg hoppet inn i klovneklærne og løp den lille veien bort til skolen, også kjappet Ranja seg å sminke meg. Det ble skikkelig bra, så nesten litt ut som en ond klovn, hehe. Noen som vil se? 
Igår:

 


titt-tei!
 tøustEmilie :)
På skolen idag hadde vi framføring i geografi, vi har jobbet med et prosjekt om Brasil. Det gikk ganske bra, selv om jeg var litt nervøs og surret litt i starten. Hadde vi fått karakterer tror jeg at Sander og jeg hadde fått rundt 5 :-)
Ellers idag har jeg gjort litt lekser, må øve til matteprøven imorgen. Snart drar jeg bortover til Helle, tipper vi blir å ta noen bilder i det fine været! Den stygge snøen er nesten borte, og vi hadde faktisk sol på skolen idag!! ♥

Hva gjør dere idag?

EGGERØRE MED SALAT!

27.03.2012 @ 15:45 i Hverdag 0 kommentarer

Hallo, nå er jeg skikkelig stolt!  I stad var jeg skikkelig sulten, og hadde sinnsykt lyst på eggerøre! Tenkte jeg skulle prøve ut en ny type eggrøre, så jeg bare skjærte opp litt salat som jeg blandet sammen med eggene og bittelitt melk, også rett til steiking. Omg, det ble såå godt! Anbefaler alle å prøve det (om du ikke er allegisk), det er både sunt, godt og du blir mett! ikke spør hvorfor jeg ser ut som en klovn... vi hadde forestilling på skolen idag, og samme forestillinga skal vi ha idag 5  klokka og i morgen (forresten sarah du er pro fotograf♥ )naaam! dere ser kanskje ikke salaten?

Har dere smakt egg med salat og melk før?

JUSTIN'S NYE LÅT!

27.03.2012 @ 14:57 i Hverdag 1 kommentar

Hei, har dere hørt den nye sangen til Justin Bieber - Boyfriend? Jeg visste ikke at han hadde gitt ut enda en låt før jeg så det på en blogg for en liten stund siden. Jeg liker teksten veldig godt, men sangen er litt kjedelig, men samtidig kul. haha. På videoen under er stemmen hans skikkelig annerledes, men det er sikkert bare fordi han.. ja, har fått mørkere stemme, haha. 

 

 

Hva syns dere om Justin's nye låt?

TJUESJETTEMARSTOTUSENOGTOLV

26.03.2012 @ 21:07 i Hverdag 0 kommentarer

Hello. Vi var jo på en kunstforestilling på museet idag, siden Susanne (bigsis) går på kulturskola. De skulle stille ut alle bildene sine for første gang idag, så det var en slags åpning. Det var sinnsykt(!) mange tegninger av alt mulig rart, og absolutt alt var fint! Så ikke en eneste tegning jeg ikke likte. Også var det kjempemasse godt der, jeg spiste kanskje 3 kaker, men jeg ble bare kvalm..denne nydelige snøløven(?) lagde susi

 


Etterpå dro vi til byen, og da kjøpte jeg meg en bukse på cubus  (viser dere senere), og til slutt dro vi på China Kro, som var såå koselig! Jeg hadde jo spist meg ganske mett på cupcakes og kake, men jeg kunne ikke la være å spise den deiilige kinamaten. Jeg proppet i meg til siste bit, tror ikke jeg har spist så mye  på en vanlig mandag før, hahaha.fra venstre har vi sarah, susanne, mamma og mormor og herlighet så god mat!! ♥

noen som ser hva dette er? ♥sur?

Kan hende jeg legger ut flere bilder fra forestillingen senere, om det blir i dette innlegget eller et eget. Må gå nå, god natt!

OM 3 MINUTTER

26.03.2012 @ 14:33 i Hverdag 0 kommentarer

Heiia, lenge siden sist! Sier mere om det senere, om 3 minutter skal vi dra på forestilling for søstra mi, men måtte jo blogge litt først. Skal sluke i meg maten også åker vi! Tar med kameraet, hejdå<3

 

Hva gjør du nå?

SPØRSMÅL?

20.03.2012 @ 18:50 i Hverdag 2 kommentarer

Aahh, så kjedelig det er å blogge for tiden... Har ingenting å blogge om! Angående den spørsmålsrunden jeg skulle svare på, så kommer jeg ikke til å svare på den før jeg føler at jeg har fått nok spørsmål. Har ikke fått noe særlig spørsmål enda, dere kan spørre på >DENNE< linken. Blir som sagt videoblogg om jeg får nok spørsmål. 

Idag har jeg vært på skolen som alle andre, og på skolen hadde vi snøballkrig. Her i nord har vi enda masse snø, selv om det er vår. Det bare snør og snør og snør og snør i det uendelige, mens folkene i sør har varme og sol og VÅR faktisk. Men noe som er bra med snø, er at man kan ta bilder av den, noe jeg også har gjort idag! Blir jo så fine bilder når snøen henger på trærne helt urørt, vettu :)

 


 

 

Image and video hosting by TinyPic

Gammeltante Åshild kom innom oss idag forresten, og hun hadde med seg bursdagsgave til meeg! Kjempefine ullsokker som hun faktisk har laget selv, beeeeste!! ♥

BURSDAGSGAVENE MINE

18.03.2012 @ 22:10 i Hverdag 4 kommentarer

I familiebursdagen igår fikk jeg en bok, smykker, brosjer, øredobber, et gavekort og masse penger! Kjempefine gaver, er så glad for alt sammen! Glemte å ta bilder av det jeg fikk igår, så dere får bare se hva jeg fikk av jentene på fredag (se video fra bursdagen her):Høytlivsbukse og kosesokker

Vippetang, neglelakker, mascara og fliseklemmereStilig smykkeGavesett og sjokoladeeggMange fine og kreative kort!

Tilslutt fikk jeg en liten gave av mamma. Oppi der lå det en film, 3 par kosesokker, masse godteri og et kjempefint kort som mamma hadde skrevet masse fint på♥ Fikk i tillegg penger og PCen min som jeg fikk i februar (mormor betalte endel av den også, og jeg betalte litt) 

Også fikk jeg maasse penger, men det gidder jeg ikke legge ut bilde av. Er så glad for alt jeg har fått, både på fredag og lørdag. Tusen takk til alle ♥

Har dere hatt bursdag i år? Hvis ja, fikk du masse fint?

SMOOTHIE MAKERS

14.03.2012 @ 14:05 i Hverdag 1 kommentar

Heisann folkens! Nå er jeg og Emilie på besøk hos Eline, og vi har laget smoothie! Den ble veldig god, men litt sur, haha. Klokka seks skal jeg og Eline i bursdag til Maia og Sol, så vi begynner sikkert å ordne oss i 4-5 tiden. Bursdagen skal være på en stor vidregående skole, og jeg tar med meg kameraet, så det blir bilder. 

 

 

 

Hva gjør dere nå? Hva skal dere gjøre idag?

 

SKITUR I SKILLEVOLLEN!

13.03.2012 @ 19:00 i Hverdag 1 kommentar

Idag var klassen vår, sjette og femte + en annen skole på skitur i Skillevollen, og det var kjempekoselig! De fleste leide seg slalom og twintip utstyr, mens jeg og sikkert mange andre hadde med seg langrenn ski og gikk på tur! Vi fikk kjempefint vær med sol og greier! Det var nesten perfekt å gå på tur, det var bare vinden som var så hard og plagsom.

 


 

Frida og Helle (frida sa jeg måtte gjøre det, haha)


 

Den råkule pølsa mi
 

Kule pølser
 

Maia og Sol, haha, de er så søte! Fikk forresten en innbydelse igår av dem, så imorgen blir det bursdag, wii :-)

 

Frida og den kule bollen hennes

 

Barnebakken, selv den syns jeg så skummel ut. hahaha

 

Mali ♥ og sin tøffe sjokolade


 

Eline, og i bakgrunnen står verdens aller beste og søteste lillesøster i hele verden, Sarah ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥ 


hahaha

 

blinkskudd

Nå skal vi kjøre innover en tur til Kong Charlotte, mens mamma er på foreldremøte. Senere skal jeg gjøre ferdig innbydelsene til fredag :-) Hva syns du om bildene?

MOBILBLOGGING

10.03.2012 @ 13:52 i Hverdag 0 kommentarer

Dette er mitt forste blogginlegg paa mobilen. Idag vaaknet jeg ganske tidlig til aa vere lordag, vaaknet 11 faktisk! Til naa har jeg ikke gjort stort mer enn aa mekke meg en frokost og gamet litt bubble witch sags og wordfeud, paa mobilen da. Har ingen spesielle planer for dagen, bortsett fra aa rydde litt paa rommet og planlegge bursdagen min som er om akkurat en uke. Har lyst aa dra paa sleepover til noen sote I kveld, vet bare ikke hvem.. Det var skoy aa skrive paa mobilen, haha.

  

07. MARS.2012

07.03.2012 @ 13:00 i Hverdag 2 kommentarer

Hei. Igår hadde jeg dataforbud, derfor ble det ikke noe blogging. Så jeg utnyttet dagen med å være sammen med Marit og Frida, og vi gikk på ski på skistua. Det var ganske koselig! Noe som ikke var riktig så koselig var at jeg falt skikkelig to ganger, og den første gangen skulle jeg kjøre ned en litt bratt bakke, også mistet jeg balansen og falt\fløy\hoppet. Tror faktisk at jeg tok backflip, kanskje to også, haha. Men det var skikkelig vondt, jeg fikk et sår på kneet, også ble jeg blå, lille og rød på kneet.Føltes som om alt fra kneet og ned skulle til å falle av!

Andre gangen gikk vi 2 kilometeren, og da vi kom til langbakken tok jeg det veldig med ro, men da jeg kom et stykke lenger ned, og det var bare den enkle delen igjen, så datt jeg rett på rumpa.. Au! 

HAHA, tragiske greier det der. Men nå går det bedre, er bare litt vondt å sette\legge seg ned. Nå straks skal jeg spise opp min andre posjon med nudler og tea, også drar vi til byen. Hva skal dere idag?

photoshoot med fridasofieogmalin 038 l

haha, ganske gammelt x)

HEDDAS PLACE

05.03.2012 @ 19:24 i Hverdag 0 kommentarer

Hei der! At the moment sitter jeg hos Hedda, og hun sitter og gamer et sauespill på mobilen sin, haha. Vi dro hit rett etter skolen, og på turen hit kjøpte vi oss litt godt. Egentlig skulle vi dra på skitrening klokka 6, men vi gadd ikke. Men siden faren til hedda ikke er så lett å overtale, så måtte vi pønske ut en plan. Så derfor slo\banket hedda seg selv på foten (og hun ble faktisk hoven!), også malte vi ankelen til hedda med fingermaling. Så var det bare å håpe på at faren til hedda skulle tro på at hun hadde "sklidd på isen" og slått seg. Gjett om han gikk på det? Jepp, rett på, hahaha!

 

 

 

sVettgamerZauespill

 

 

 
Kakao og kjeks, yum!!


 


Søte Rako! ♥

HYTTA

04.03.2012 @ 22:07 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann sveisann! Nå jeg vi nettopp kommet hjem fra hytta! Eller egentlig ikke nettopp, det var faktisk noen timer siden da, hihi. Vi skulle egentlig bare en dagstur til Charlotte's hytte på fredag. Og siden det ble litt sent oppe hos dem, så overnattet vi like gjerne på hytta vår, som er bare et lite stykke unna deres hytte.

De to dagene vi var der oppe var vi kjempeheldige med været, sol og varmt hele tiden! Og forresten, igår var det akkurat 2 uker til jeg har bursdag, wii! Rett før avreise!

På turen opp, hahaeg e bæst i mario party!!!

Fremme hos Charlottes!

haha, søte charlotte!

Kule Sarah! Sarah sa selv at hun syns hun så ut som en kanin, hahaha

Da vi var ute hadde vi tenkt og ta noen bilder og video når vi hoppet ned av taket på et skur eller noe, men akkurat da ble kameraet utladet, typisk.. Så da gikk jeg inn og ladet det, men da det endelig var ferdigladet var det blitt for mørkt.. haha

Inne i hos dem, de har så koselig hytte!:

strikke, strikke, strikke

Charlotte og my bigsis, Susanne

På vår hytte, dagen etterpå (idag):haha, er ikke riktig så fin når man er på hytta vettu :):)sove, sove, sove :) egentlig bare spurte jeg om mamma kunne ta bilde av meg, så det så ut som jeg sov, hehehe ♥

Etter at vi hadde spist frokost og litt sånn, så dro vi ut og gikk på ski! Mamma lagde ei løype til oss, som tok sikkert en 5-10 minutter å gå. Så når vi hadde gått den løypa en gang, fikk vi 15 kroner hver, og det fikk oss hvertfall på beina, siden vi ikke hadde så lyst til å dra ut, haha. Jeg gikk løypa i 1,5 time og tjente meg 105 kroner :)


Jeg ble så sinnsykt kald da jeg hadde gått alle de 7 rundene, så da gikk vi inn i hytta og varmet oss!

 

LASAGNE

01.03.2012 @ 16:57 i Hverdag 0 kommentarer

Snart er det middag, gleder meg til lasagne! Mmm.. ♥ Hater virkelig når været er som det er nå: speilholke, masse regn, våt, ekkel snø og masse vind, det får en virkelig i dårlig humør.. Etter middag skal jeg derfor ta meg en lang, varm dusj, også skal jeg pakke meg inn i et dunteppe i senga og drikke herlig tea, haha. Også kommer Frida hit i sekstida, gleder meeg! ♥ 

æsj, det er mye verre i virkeligheten! 

"GOD" MORGEN!

01.03.2012 @ 12:55 i Hverdag 1 kommentar

Hei og "god" morgen! Jeg vekket klokka 9 av en stygg plog som skulle ploge veien i morgest. Egentlig skulle han ploge veien for snø, men siden det ikke var noe snø, og da ble det bare en sånn ekkel skrape lyd! I tilleg kjørte han faktisk opp og ned veien tre ganger, som er tre ganger for mye..

Håper uansett dere har hatt en fin morgen. Heldigvis fikk jeg sove godt etter at plogen hadde dratt da, hehe.  Idag tenkte jeg at jeg faktisk skulle finne på noe, for jeg har ikke gjort noe etter at vi fikk vinterferie på fredag. Vet bare ikke hva jeg skal finne på, haha. Nå skal jeg hvertfall gå å lage med litt frokost (tea og nudler, haha), så drar jeg kanskje ut på en halvtimes joggetur, hvis det så alt for glatt på veiene dåå. Hva skal dere idag?

savner all snøen, nå er det bare kram\sørpe snø.. :(

SOLFEST

25.02.2012 @ 00:27 i Hverdag 3 kommentarer

Hei dere og god kveld! Idag fikk vi endelig vinterferie! På skolen så vi først på film også hadde vi solfest resten av dagen. Dessverre kom ikke sola, så det ble ikke noen ordentlig solfest.. Men hvis humøret er på topp, så går det braa! På solfesten hadde de blant annet ansiktsmaling, og da ville jeg male hele ansiktet grønt, hahaha! Det ble skikkelig mislykket (ikke fordi du var dårlig marit!). Trodde ikke jeg skulle bli så stygg, så jeg dro hjem og vasket det bort. Sto og skrubbet i en halv time, men det var fortsatt litt grønt igjen.. Ellers var det en kjempefin start på ferien! Tok noen appelsiner fra solfesten med meg hjem, som mamma spiste opp, hehe.i morgest :)

en sol laget av appelsiner, kreativt :)♥ brun katt, grønn mosaikk sofie ♥

Får ikke sove nå, for jeg sovnet etter skolen idag, var dausliten! Forresten har jeg fått en del ting i posten i det siste, som jeg viser dere imorgen. God natt ♥

Flere som har fått ferie idag (igår)?

HEISANN!

19.02.2012 @ 13:07 i Hverdag 0 kommentarerHeyy dere! Er tilbake etter en bloggpause på 7 dager. Har ikke gjort så veldig mye den siste uken, bare et par byturer, ei overnatting, besøk, soving osv... Det vanlige, med andre ord. Har også vært på leting etter et nytt gratisdesign til bloggen, men finner jeg et jeg liker som ikke så mange andre bruker? nei. Noen som vet om en bra designblogg med enkle, men fine gratisdesign? 

JEG VIL LESE DIN BLOGG\HJEMMESIDE!

08.02.2012 @ 15:16 i Hverdag 6 kommentarer

Var hjemme fra skolen idag, er nemlig litt forkjølet også tror jeg øyekatarren har sneket seg på igjen. Great.. Mamma ringte legen idag, og han anbefalte at jeg var hjemme fra skolen resten av uka, slik at vi kunne gjøre ferdig "medisin-kuren" som mamma kaller det. Egentlig er det bare helt vanlige øyedråper, som jeg må ta 5 slitsomme ganger om dagen. 

Men uansett.. Jeg har lyst på noe å gjøre, og jeg vil lese akkurat DIN blogg. Legg igjen en kommentar, så sjekker jeg bloggen\hjemmesiden din. Hvis jeg liker bloggen, så kan det hende jeg legger igjen en kommentar eller to. Har du lyst på en ny leser og muligens noen kommentarer, legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet da vel ♥

Hva er bloggadressen din?

 

BILDER FRA TRENINGEN

02.02.2012 @ 22:59 i Hverdag 9 kommentarer

Oh, jeg er så stolt! Idag var jeg på min første ordentlige trening i år! Var på et sånn treningssenter sammen med Marit idag, og der var vi fra halv tre til seks. Jeg er skikkelig stolt av meg selv nå, tror faktisk jeg kommer til å få masse muskler og bli sterkere enn Pippi Langstrømp! Drømmekropp, here I come, haha! Kjenner jeg har litt vondt i ryggen nå, men jeg vil tilbake dit uansett. Helst nå, med en gang! 

img7833 ll

mmh, dritfin

marit sinne føtter til høyre, hahaha

 

img7861 l

etter trening, søt. 

Marit ville ikke ut på bloggen, buuhuu :( Hva har dere gjor idag?

NY MÅNED, NYE MULIGHETER!

01.02.2012 @ 11:52 i Hverdag 4 kommentarer

Ny måned, nye muligheter! Syns Januar har gått sinnsykt fort, men det gjør egentlig alle månedene etter Jul fram mot sommeren, hehe. Idag er det onsdag, og det vil si at vi har skole til 11. Jeg var hjemme idag også, men imorgen skal jeg på skolen. Selv om øynene mine er snart helt fine og øyekatarren er nesten borte, så ser jeg ikke noe grunn til å stå opp tidlig og ordne meg bare for å sitte på stol i to timer.

Forresten så har mamma vært på posten og hentet pakken min, nemlig min splitter nye PC! Utrolig hvor kjapt den kom, bestilte den (på elkjop.no) på søndag også kom den idag. Bra service altså, gleder meg til å bruke den! I mellomtiden stikker jeg ut på en joggetur, etter at jeg har sittet inne i mange dager..

Hva skal dere gjøre idag?

ØYEKATARR

30.01.2012 @ 13:35 i Hverdag 2 kommentarer

Hey dere! Idag er jeg hjemme fra skolen, på grunn av øyekatarr. Hadde bare øyekatarr i det ene igår, men nå har jeg fått det i begge øyene. Det ser virkelig ikke bra ut, haha. Idag våknet jeg 12, enda så sent jeg la meg igår. Fikk ikke sove før klokka var rundt fem, og klokka 7 ble jeg vekt, for da skulle søstrene mine på skole. Susanne fant ikke maskaraen sin så skulle låne min.. Men etter at de hadde dratt sov jeg fint til klokka 12, så nå sitter jeg og nyter kald ris og varm tea ♥ haha, elsker å være syk!


 

Planer for dagen: chille, rydde rommet, chille og enda mer chill. Hva skal dere idag?

A SUNDAY MORNING

29.01.2012 @ 12:52 i Hverdag 0 kommentarer

God morgen dere!

Elsker ikke dere den deilige følelsen du får når du våkner av deg selv en søndagsmorgen, klokken er nesten elleve, og solen titter inn gjennom gardinene. Det er helt stille, og du er den eneste som har stått opp. Det er helt hvitt ute, og den søte morgensolen ligger over fjellene? Den følelsen hadde jeg imorges, og jeg elsker den ♥

Fikk en fin start på dagen, bortsett fra at jeg tror jeg har fått øyekatarr. Våknet av meg selv, men klarte nesten ikke å åpne det høyre øyet. Øyet var rødt, og jeg klarer ikke bevege det like mye som det andre. Håper det går over av seg selv, for idag skal jeg kanskje være sammen med Aurora, og da vil jeg ikke se ut som en enøyet lørk, haha.

Hva skal dere idag?

ØDELAGT PC

25.01.2012 @ 21:09 i Hverdag 3 kommentarer

Hei dere!

Idag har Aurora, en av bestevenninnene mine vært her, og vi har hatt det så koselig! Det har vi stort sett hver gang hun er her uansett, haha. Vi har som vanlig tatt masse bilder, som jeg legger ut litt senere når Aurora har sendt meg alle bildene.

Og sånn btw; grunnen til lite blogging, er at jeg har ødelagt PC-en(e) min(e). I november ødela jeg Toshibaen min, hele skjermen ble knust, faktisk!. Også fikk jeg bruke mamma sin gamle PC, som jeg tror er ødelagt, er ikke 100% sikker enda.  Så nå sitter jeg på lillesøsteren min sin PC, som faktisk er spiltter ny. Noen som klarer å gjette hvorfor hun fikk ny? haha, herlig å få trykket på et tastatur igjen ♥♥

PCen vil ikke på uten at laderen er i, og siden den er knekt\bøyd, så tror jeg det er der problemet ligger. Må vel bare få skaffet en ny lader, eller kjøpe en ny PC. Går sannsynligvis for andrevalget, har lite lyst til å bruke den gamle skrott PC-en igjen! Føler meg så slem når jeg sier sånn, haha, buhu :(

EKSPLOSJON PÅ LOVUND!

15.01.2012 @ 21:45 i Hverdag 3 kommentarer

Dagen idag har vært helt sykt chill, har sittet og svettgamet facebook og gosupermodel i hele dag, haha. Marit har vært her en liten snartur, og vi chilla bare og drakk te. Sov forresten over til henne inatt, men måtte dra hjem kjempetidlig idag fordi hun skulle på håndballkamp. Vurderer å lage må-gjøre video sammen med marit eller noen andre, men bare kanskje. 

img0386 l

Er sykt masse snø nå, det falt en hel haug med snø fra taket idag og det var dèt snøskredet! Kattene ble helt sjokkert, haha. Tok en video av all snøen som falt ned, men det var alt for mørkt. Og imorgen SKAL jeg ta meg en skitur etter skolen, det har jeg prøvd å få til helt siden snøen kom, som vil si ca. 3 uker siden. Lenge leve latskapen ♥ 

Hva har dere gjort i helga? 

glfojhnblkgnbkgfl


SNØ!!!!

11.01.2012 @ 21:33 i Hverdag 3 kommentarer

Har nettopp vært hos helle, sammen med aurora og marit. Før idag hadde jeg og marit en slags fotoshoot, rett etter at frida dro hjem. Det var sykt kaldt, og veldig masse snø!

011 ll

046 l

ehehe, var ikke helt klar. haha

023 l

velddig søt.

 

007 l

Flere bilder kommer senere, hvis opplasteren har tenkt å samarbeide med meg..

glfojhnblkgnbkgfl

 

hits