Kategori: Homemade

JEG ER HEKTA, HEKTA... HVER GANG JEG SER DEG BLIR JEG HEKTA, HEKTA!

20.09.2012 @ 18:34 i Homemade 6 kommentarer

 

God kveld!

Etter å ha sett >denne< videoen på youtube, har jeg blitt såå hekta på å tegne øyer! Jeg lærte meg "teknikken" med en gang, det var mye lettere  enn man skulle tro. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig flink til å tegne, men jeg tror jeg faktisk skal begynne å tegne mer. Når man faktisk blir fornøyd med resultatet så er det mye morsommere å tegne.
(PS: fokuser på selve øyet, ikke de stygge øyenbryna haha)Jeg tegnet ikke sånn supernøye, derfor er det en del slurv. Gjorde det egentlig mest for gøy siden jeg ikke har stort mer å drive på med siden jeg er syyk. Liker dere å tegne?
 

SE HVA JEG HAR STRIKKET!

02.03.2012 @ 17:53 i Homemade 3 kommentarer

 

Alt dette har jeg strikket i hele mitt liv, haha. Har blitt skikkelig hekta på å strikke mobilsokker, klarer faktisk å strikke 1-2 mobilsokker om dagen hvis jeg sitter lenge med det. Elsker å strikke ting som ikke tar så lang tid, hehehehehehe...

 

 

Denne beige og hvite var den første mobilsokken jeg strikket. Det var på skolen, og da vi skulle lære oss å strikke mobilsokker eller andre ting. Den er til den ene mobilen min, Samsung S5230

 

 

Denne rosa og oransje mobilsokken strikket jeg også på skolen, men ble ikke ferdig før vinterferien så jeg strikket den ferdig hjemme. Den er til den andre mobilen min, Sony Ericson xperia mini pro :)

 Denne mobilsokken som er hvit og rosa strikket jeg til mamma. Vi hadde ikke noen knapper da, så mamma lagde en, flink! Også skulle hun skulle feste, men da festet hun den litt for langt ned, og skrått, haha. Men sånt kan fikses på, heldigvis.

Image and video hosting by TinyPic

Denne lila og hvite mobilsokken strikket jeg til Sarah, my lilsis, og hun ble så glad for den :) Mamma lagde knappen da, og denne satte hun perfekt på, haha. Jeg har ikke laget noe å feste knappen i da, men det skal fikses. Hun har samme Sony Ericson mobil som meg, men den er en smuule for kort. 

 

Dette skal mormor få, når hun kommer hjem fra Oslo ♥ En grå og blå mobilsokk, og et søtt skilt. Skiltet bestilte jeg på Skiltmax, og det landet i postkassa for et par dager siden, huhuImage and video hosting by TinyPic

I tredje eller fjerde klasse skulle vi lære oss å strikke, og da lagde jeg dette\denne. Jeg kunne jo ingenting om strikking, så jeg bare lagde noe. Er enda ikke ferdig, men tror ikke det kan bli noe av det uansett. Det er bare noe lang og stygt noe, haha.

 

img9355 l

 

Dette strikker jeg på nåå. Vet ikke helt hva det skal bli, får vel bare ta det som det kommer. Kanskje en spenolvarmer, til hudkremen min. hahahahahaha

Frida er her nuuu, sov over her fra igår. Overnatting vettu. Akkurat nå holder vi på å rydde rommet mitt, og det er allerede blitt kjempefint. Vi er egentlig ferdige da, dette innlegget tok sin tid å lage, hehe. Skal lage en video av rommet etterpå, så dere får se :-)

hits