Kategori: Fotografi

SKOLEBILDENE

18.06.2012 @ 14:59 i Fotografi 0 kommentarerHallå!
Idag fikk klassen gå to timer før tiden, fordi vi skal på Stenneset 17.30 og ha avslutning for oss i syvende. Før vi fikk dra hjem, måtte vi øve på en sang vi skal framføre der + at vi fikk tilbake klassebildet og portrettbildene. De var sykt mislykka, rett og slett stygge. Klassebildet ble greit, men de tre portrettbildene ble bare ekegfihsto. Åhh, det verste er jo at jeg har gått og gledet meg i mange uker på å få dem og 469,- bortkastede penger. Mange fra klassen sa også at de ikke likte bildene deres, og det var jo ikke rart, for den "fotografen" som hun kalte seg kunne jo ikke ta ordentlige bilder. Jeg kunne tatt faktiak bedre, UTEN blitz. 

 

 Håper jeg blir vant med dem ikke syns de er så stygge etter hvert, da blir jeg nok å legge ut de ordentlige bildene, ikke bare bilder av dem. Hva syns dere om bildene?

 

PHOTOS: SUMMER

17.06.2012 @ 13:10 i Fotografi 2 kommentarer

Åh, jeg bare elsker denne tiden av året! Sol, sommer, is, shorts, brus, melon, kake, jordbær, blomster, bier, blå himmel, sommerkjoler, bading, stranda osv. Alt er herlig med sommeren, bortsett fra mygg, knott og veps. Ble vekket idag av at en veps hadde fløyet inn på rommet mitt og ikke fant veien ut. Jeg sprang inn på badet og låste døra før jeg engang hadde åpnet øynene, hahaha.

Disse bildene tok jeg forresten da jeg, Sarah og Susanne var på en liten fotosafari i gata vår igår. Nå har alle tre akkurat samme speilrefleks, Sarah fikk Canon EOS 1100D i bursdagsgave av mamma og mormor. Pappa kom også innom på besøk med bursdagsgave, og jeg fikk litt også noe: feriepenger, ei sykt nice klokke og en liten, søt smokk som skal høre til et smykke ellernoe, i ekte gull!! Senere dro alle vi (meg, sarah, susanne, pappa, mamma, mormor) inn på China Kro og spiste kinamat, ahh ♥ 
 

 

 

 

 


 

Nå skal jeg kanskje ta meg en kjapp tur i dusjen, finne fram litt klær også drar jeg til Maja. Hva syns dere om bildene? Hva er det beste med sommeren, syns du?

 


FOTOSHOOT: I LOVE MY PUSSYCAT

02.04.2012 @ 20:16 i Fotografi 1 kommentar

Her er bildene fra den lille fotoshooten jeg hadde sammen med Lucky og mamma igår ♥ Hva syns dere?


img1403 ll

BILDEDRYSS: KUNSTFORESTILLING

27.03.2012 @ 22:02 i Fotografi 3 kommentarer

img0804 l

flere bilder kommer imorgen, har mange på lager, haha. Tar kvelden nå, cya ♥

FOTO: BLACK AND WHITE

10.03.2012 @ 20:36 i Fotografi 0 kommentarer

 Hva syns dere?

FOTO: BREAKFAST

27.02.2012 @ 15:11 i Fotografi 1 kommentar

God morgen dere! Snart skal innover til byen en tur, så jeg må vel snart begynne å ordne meg. Senere kommer det kanskje en video, bare kanskje :)

Mammas frokost, hehe. Hva syns dere om bildene? Hva skal dere idag?

FOTO: WHITE TREES

23.02.2012 @ 16:07 i Fotografi 2 kommentarer

Hey! Akkurat nå holder jeg på å sulte i hjel, men middagen er heldigvis ferdig om fem minutter. Skal i bursdag til Hedda Emilie i kveld, så har akkurat satt kameraet mitt  på lading så jeg får tatt noen bilder eller hundre, haha. Hva syns dere om bildet?

hits