Kategori: Blogg

JEG SKAL STARTE BLOGGEN HELT PÅ NYTT!

18.01.2013 @ 22:05 i Blogg 1 kommentar


Hei der blogglesere, dere få som er igjen!
 Akkurat nå fikk jeg lyst til å slette alle innleggene på bloggen og bare starte helt på nytt. Jeg syns det ble så mye rot med alle hundre småpauser jeg har hatt innimellom. Jeg skal ta vare på spørsmålsrunden kanskje noen flere innlegg, så jeg får blitt ferdige med dem. Spørsmålsrunde videoen tenkte jeg å spille inn nå, og da kommer den vel ut på bloggen om ikke så lenge. Syns dere det er en god idè å starte bloggen på nytt?


FØLG MEG PÅ FACEBOOK

08.01.2013 @ 14:00 i Blogg 1 kommentar

Hej hå! 

Tenkte bare å fortelle dere at for å få fulgt bedre med på når jeg legger ut mine blogginnlegg, så kan dere følge meg på facebook ved å like facebook siden min! Det kan dere gjøre >Her!< Der legger jeg ut mine nyeste innlegg, men ikke hele tiden. Gjør det når som oftest jeg kommer på det, men det skal jeg nok bli flinkere på det. 

Som dere ser på bildet over har jeg bare 27 følgere, haha flaut.. Har ikke brukt den sånn ordentlig på en lang stund, men det tenkte jeg å starte med. Har du en facebook side?


BLOGGEN ER 1 ÅR!

04.01.2013 @ 16:56 i Blogg 4 kommentarer

Idag er bloggen min akkurat 1 år gammel, hurra! Jeg lagde bloggen 04.01.2012 klokken 14.55, så bloggen er 1 år og 2 timer akkurat NÅ. Litt rart at jeg faktisk har hatt denne bloggen så lenge, det er litt rart å tenke på. Samtidig virker det som jeg har hatt den lengre også, haha. Her er forresten den aller føreste headeren jeg hadde på denne bloggen. Hva syns dere om den? 

Se så kort hår jeg hadde der, haha sykt. Hvor gammel er bloggen din?

 

THINGS WE ALL DO # 2

27.12.2012 @ 15:48 i Blogg 1 kommentar

Hahah, tenkte disse bildene fra tumblr var litt morsomme å legge ut. Tror de fleste kjenner seg igjen i dette her, jeg kjenner meg hvert fall igjen i alle sammen.

Bildene er fra thingswealldo.tumblr.com 

HEJ HEJ HALLÅ

05.09.2012 @ 23:37 i Blogg 3 kommentarer

Heeeeeey! Jeg lever, det skulle man nesten ikke tro.

Har ikke blogget på over 2 uker! Av og til så mister jeg bare blogglysten fullstendig og orker ikke blogge i det hele tatt, og etter at jeg begynte på ungdomsskolen så har jeg vært sliten hver eneste dag og har ikke greid å blogge. Rart egentlig, kan ikke huske jeg var så sliten på barneskolen. En av grunnene er vel at jeg har vært skikkelig sosial, vært med venner nesten hver dag. Er slitsomt å være sosial! ahah

Kjenner jeg savner å blogge egentlig, hver dag har jeg tenkt litt at jeg burde sette meg ned og blogge siden det er så koselig og jeg elsker det, men jeg har vært for sliten.. men nå! Nå skal jeg prøve, på ordentlig! Skal prøve å blogge godt og lenge, og ikke gi opp etter en uke eller to. Wish me good luck! :D

God natt og sov godt nå. Husk at 00.00 skal det være 1 minutts stillhet til minne for Sigrid Schjetne.. ♥

KONFIRMASJON

12.05.2012 @ 09:39 i Blogg 4 kommentarer

(Klokka var 08 da jeg skrev innlegget)


Hei og god morgen! Idag sto vekkeklokka (mobilen) på klokka 6, på en lørdag!! Så jeg våknet da og vurderte om jeg skulle sove videre, men det gadd jeg ikke så jeg har sittet på PCen helt til nå. Skulle kanskje ha sovet litt, er dødstrøtt nå og vi skal feire konfirmasjonen til Susanne (bigsis) idag. Halv ti skal vi dra innover til kirka også drar vi hjemover hit igjen etterpå for å ferie med masse mat, kaker, herlige gjester og (forhåpentligvis) fint vær og godt humør! Det er litt overskyet nå, håper virkelig det blir litt opphold slik at vi kan være ute idag.

 

Igår hadde jeg verken tid eller orket å blogge, for vi måtte ordne siste rest til idag. Jeg måtte prøve kjoler, finne sko, støvsuge og rydde rommet, støvsuge badet, gjesterommet og gangen, sette inn i oppvasken osv. 

 

Forresten så fant mamma fram flagget og heiste det opp nå nettopp! 

 

 

Nå kjører vi innover til kirka, cya ! Har du vært i konfirmasjon i år?

NATTAINNLEGG

08.01.2012 @ 22:53 i Blogg 1 kommentar

Sitter og hører på rolig sovemsikk, og en sovende gullunge rett ved siden av meg.  Så skjønn når han sover, sleeping beauty ♥

nytt sengesett forresten, heerlig!

skole imorgen, blah

tnå, søteste lucky, iluuuu! ♥♥ God natt, blogges etter skolen imorgen.

glfojhnblkgnbkgfl

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

08.01.2012 @ 19:24 i Blogg 0 kommentarer

Nå, eller for en stund siden, så lagde jeg meg en egen facebook-side til bloggen. Hadde satt veldig pris på om du fulgte meg facebook ♥

Trykk HER eller på bildet for å følge meg på facebook (trykke liker). Har 15 likes allerede, woho ♥

Velkommen til min blogg!

04.01.2012 @ 14:55 i Blogg 1 kommentar

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits