Kategori: Bildeserier & fotoshoots

MINI-FOTOSHOOT MED MALIN

Hey hey!

Akkurat nå sitter jeg i senga og skal snart ta kvelden. Skal gå å lage meg en kopp tea og lese i boka mi til jeg sovner. Idag har jeg hatt besøk av >Malin<, vi hadde en liten 'fotoshoot' på stranda. Det ble ikke så mange bilder egentlig, for vi tok bildene mens det var begynt å bli mørkt og da ble bildene mange av bildene uklare og dårlige. Alle bildene er uredigerte forresten, orket ikke redigere dem. JEG ER LAT :-)
snuppa♥

åhuff, ligner på en kamel

hahah, fikk helt sjokk jeg så dette bildet, visste ikke at håret mitt ser sånn ut!(rart at bildene under ble så mye større enn de andre, jeg lastet de jo opp samtidig..?)

Som sagt: bildene ble ikke helt supre...... Men hva syns dere?


PHOTOSHOOT FROM WEDNESDAY: AURORA & ME

Akkurat nå sitter jeg i senga til mormor mens hun leser avisen. Jeg våknet i ett-tiden idag, deilig å sove lenge! Mamma vekket meg og ga beskjed at jeg skulle til mormor og at jeg hadde en time på å pakke. Jeg skal være her i 3 dager mens resten av familieflokken (+ Liv, en venninne av lilsis) er på hytta. Det er ikke en dritt å gjøre på hytta, eller jo.. det er jo det, men hadde heller lyst å være hos mormor. 

Her er bildene fra den lille fotoshooten jeg og >Aurora< hadde da jeg overnattet hos henne. Har vurdert skifte profilbilde på facebook, hvilket bilde syns dere jeg burde velge? (Dere kan bare velge mellom de jeg har satt tall på, altså de bildene av meg..)

loveu snuppa♥


1. sjekk skillen min da! ;o var jo en snømann før, hahaha

2.

3.

4. orket ikke snu det... lat.com

5.

6.


img0032 

7. fint armbånd... ;D

img0040

img0034 

8.

Det var det! Hva syns dere? Og hvilket syns dere jeg burde ha som profilbilde på facebook?

BILDESERIE: VI SETTER OPP TRAMPOLINA

Hei-Hei! For kanskje en time våknet jeg og Maja, og nå sitter vi (jeg, siden maja sovnet av) og ser på Hotel Cæsar. Det er ganske fint vær idag, så jeg tror vi kommer til å være mye ute idag!
Til overskrifta: Igår da jeg og Maja var ute sammen med Aurora, så skulle vi prøve å sette opp trampolina til Maja. Vi greide det faktisk helt uten hjelp fra noen voksne! Haha, vi er så sykt flinke, må vurdere å skifte navn til Sofie Flink! Måtte jo selvfølgelig ta noen par hundre bilder, og de ble jo egentlig ganske brukbare så hvorfor ikke lage bildeserie? :D btw, alle bildene er uredigrte fordi jeg ikke gadd å redigere dem.

 

1. vi fant fram alle delene

 

 

2. vi satt sammen alle stengene

 

 

3. vi koblet på alle fjærene og den svarte teppegreia

 

 

 

4. vi festet på det blå rundt trampolina

 

 
5. FERDIG: HOPP, HOPP, HOPP!


 

Har dere satt opp trampolina deres i år? Hva syns dere om bildeserien?

 

 

hits