Kategori: 40 days challenge

ANYTHING I MISS

08.02.2012 @ 11:50 i 40 days challenge 2 kommentarer

 ♥ Jeg savner klær. Kanskje litt rart at jeg savner det, men jeg savner den følelsen av å vite at man har skapet proppfullt av klær. Og da mener jeg fine klær, som man faktisk vil bruke, ikke slike klær som bare ligger der og tar plass. haha, clothes in my ♥

♥ Jeg savner morfar, som døde i mai, 2003. Han døde av kreft, og jeg var jo nettopp fylt 4 år da, så jeg skjønte jo ikke så mye.. R.I.P ♥

♥ Jeg savner sommeren! Man kan ta så fine bilder, sene sommerkvelder, bade, spise is og melon, varmen, grille..... Åh, sommeren er så herlig!

♥ Jeg savner mobilen min, som er på reprasjon. Egentlig er den klar for henting, men vi har ikke hatt anledning enda.

♥ Jeg savner katten vår, Rocky. Han forsvant bare helt plutselig, noen dager før vi skulle flytte hit fra Hønefoss i 2005. Han var så snill og god, akkurat sånn som morfar. R.I.P, both of you! ♥

♥ Jeg savner å være bebis. Jeg vil være en bebi, som ikke trenger å tenke på skole og lekser, bare ha det gøy hjemme og i barnehagen med alle de andre bebiene. Og bebigrøt selvfølgelig, naaam!  

Hva savner du? Day 05 - Something you miss

SOMETHING I DREAD TO

07.02.2012 @ 23:08 i 40 days challenge 0 kommentarer

Egentlig gruer jeg meg ikke til noe spesielt akkurat nå. Men det må vel bli å stå opp grytidlig imorgen og alle andre skoledager, vil ha heelg! Døden er også noe jeg gruer meg til, er så trist å tenke på slike ting. Også gruer jeg meg litt til vinteren er over, selv om jeg savner sommer da, men man får tatt så fine bilder om vinteren, av snøen og istapper og slikt. Ikke at man ikke får tatt fine bilder om sommeren da, men.. åh, nå snakker jeg bare bullshitt, haha. Hva gruer dere dere til?

Day 04 - something you dread to

MY PERFUMES

07.02.2012 @ 20:25 i 40 days challenge 3 kommentarer

Ble jo ikke noe blogging i helga, som også vil si at jeg ligger noen dager etter i 40-days challenge. Blir vel et par innlegg etter hverandre, men det får så være ♥Capri Resort, eau de toilette. Om du liker fjert-lukt, så kjøp deg en slik parfyme fra H&M, haha. Hadde en veldig god parfyme før, men har bare denne nå. Skal kjøpe meg en ny snart.

Day 03 - Your perfumes

MY THREE FAVORITE SONGS AT THE MOMENT

02.02.2012 @ 23:13 i 40 days challenge 0 kommentarer

The A Team - Ed Sheeran (verdens fineste sang!) 

Christopher - Against The Odds ♥

Read All About It - Professor Green ♥

EDITED: Fant faktisk to sanger til som jeg liker utrolig godt! Hva er dine favorittsanger?

Day 02 - Your three favorite songs atm.

ONE OF THE MOST BEAUTIFUL PICTURES OF ME

01.02.2012 @ 21:41 i 40 days challenge 4 kommentarer

dsc0640 l (800x533)

Dette bildet ble tatt en gang jeg lå over til Aurora. Det ble veldig fint, og jeg syns det er en av de nydeligste bildene av meg.  Det er også mange andre som har sagt at det er veldig fint, og spurt hvem som har ordnet meg og sånn. Og det er det Aurora som har gjort, både håret og sminken.

Day 01 - One of the most beautiful pictures of you

40 DAYS CHALLENGE!

20.01.2012 @ 15:31 i 40 days challenge 0 kommentarer

Siden blogglysten er veldig lav nå, så tenkte jeg å begynne med en sånn days challenge som jeg fant på Tuva Willasen sin blogg (tuvaw.blogg.no). På min forrige blogg måtte jeg bestandig få meg en ny sånn challenge, for jeg klarte aldri å fullføre de, haha.Hadde kanskje tre sånne utfordringer, tror ikke jeg kom til day 10 på noen av dem, latskap. Syns denne utfordringen så veldig gøy ut, så kanskje noen av dere også vil ta den?

Dere kan gjerne låne denne videoen, bare dere ikke fjerner tittelen og rulleteksten hvor det står at jeg lagde videoen. Brukte faktis 3 slitsomme timer av livet mitt på å lage den. Men har jo en gammel og treig PC, så det sier vel hvorfor det tok sånn tid å lage den, haha.

Har dere days challenge? Hva syns dere om videoen?

glfojhnblkgnbkgfl

hits