MINE NYTTÅRSFORSETTER FOR 2013

06.01.2013 @ 00:27 i Hverdag 3 kommentarer

 

♥ Begynne å gå oftere med dongeribukser. Denne er det faktisk ikke bare jeg som velger å gjøre selv, men Elisa også! Hun tvinger meg til å ta på meg dongeribukse, hahaha. Egentlig liker jeg ikke så godt å gå med dongeri, de er trange, får sånn buksesig, og så er de ikke så behagelige å gå med. Skal nok greie å venne meg til det, hvis jeg kjøper noen som er myyke. 

♥ Få meg jobb. Å få seg jobb er jo en kjempefin måte å tjene egne penger på, i tillegg til de pengene jeg får for husarbeid. Jeg tenker kanskje å få meg jobb som Dagblad-bud, det er en enkel og fin jobb!

♥ Spise mindre godteri og spise mere sunt. Her må jeg skjerpe meg! Jeg er godegnomen i egen person, må slutte å spise så mye godteri hele tiden. Neste gang jeg får lyst på godteri skal jeg ta meg ei gulrot, namnam. Jeg har begynt å spise mere knekkebrød og ikke bare lyst brød, og frukt må jeg også spise mere av. Vurderer godtestopp i en lang periode, hmm

♥ Finne den beste versonen av meg selv. Denne her var det mamma sa jeg kunne skrive opp, og det er jeg jo egentlig enig i. Av og til kan jeg være sur og gretten mot de i familien min. Som oftest fordi de er irriterende og går meg på nervene, hahah. Min løsning er da å gå de på også på nervene! Haha, neida. Skal nok prøve å ikke bli sur med èn gang, men vente litt. Haahahah

♥ Holde rommet ryddig og rydde oftere. Jeg er mester i å rote til rommet og ikke rydde opp igjen, og det må jeg få slutt på! Skal begynne å støvsuge rommet en gang i uka, tørke støv, og så skal jeg ha pulten ryddig. Ganske ryddig i alle fall. 

♥ Få lengre hår! Egentlig har jeg kjempelangt hår fra før, det rekker nesten til rumpa. Har lyst til å prøve å spare til lengre hår uansett, så får jeg heller klippe\sette det opp om det blir veldig i veien. Og så vil jeg stripe det lysere, eller mørkere!

♥ Bli en bedre blogger, og ikke ta bloggpause så ofte. Jeg elsker å blogge, men så er det ofte sånn at jeg plutselig mister all motivasjonen og tar en uventet bloggpause som kan vare i flere uker. Sånne småpauser skal jeg slutte med, og heller ta noen ordentlige pauser når jeg virelig trenger det. Og så skal jeg prøve å oppdatere bloggen flere ganger daglig, og vairere med det jeg skriver om.

♥ Fjerne sminken hver kveld. Hahahah, tro det eller ei, men jeg sover faktisk med sminke på! Spesielt i fjor, da sov jeg med sminke nesten hver kveld, fjernet den bare av og til. I år skal det bli andre boller, sminken skal av hver kveld (hvert fall nesten). Det er ikke bra for huden, og gir meg lettere kviser, og kviser er noe jeg HATER. Skal snart gå å fjerne sminken, whopwhop.

♥ TRENE!!! Denne er vil jeg prøve å fokusere mest på. Før sommeren, eller hvert fall i løpet av året har jeg tenkt å bli veltrent, sunn og fin. Få flatere mage, tynnere bein og et lite mellomrom mellom lårene, det er så fint! I og med at jeg er verdens lateste person, så lurer jeg veldig på hvordan dette kommer til å gå! Men hvis jeg går tur hver dag så er det jo en god start. Vi har vurdert å kjøpe oss tredemølle, det blir bjaaa!

♥ Gå tur nesten hver dag. Fin mosjon i hverdagen, og så er det jo så koselig å gå tur med musikk på ørene.

♥ Bli bedre på skolen. I de fleste fag får jeg gode karakterer.  Jeg får 5-6 i spansk og 5-6 i matte, norsk og engelsk, men i de andre fagene får jeg ikke like gode karakterer. I samfunnsfag, naturfag, valgfag og de der, får jeg alt fra 2-4. Det er for dårlig syns jeg, for å være ærlig. I de fagene må jeg virkelig forbedre meg så de ikke ødelegger snittet mitt på karakterkortet. Vi har enda ikke fått det, men jeg blir utrolig glad om snittet blir 4 eller mer!

♥ Se masse på Americas got talent! Hahah, jeg bare elsker det showet! Har sett 2 episoder av de som ligger på youtube, og jeg skal se alle sammen! Bare sjekk denne videoen her på 0.31.00. Disse jentene er sinnsykt flinke dansere, digger dem! 

♥ Få lange, fine og  sunne negler. Denne var kanskje litt rar for noen, men hos meg betyr neglene mine veldig mye. Det å få de sunne og lange skal jeg prøve meg på, og neglelakken skal jeg prøve å ikke pelle så mye på. Har allerede noen som er lengre enn jeg noen gang har hatt de, whoopwhoop. Elsker lange negler♥♥

♥ Være mere ute. Jeg tilbringer alt for mye tid inne foran enten PC-skjermen eller TV-en, så jeg skal komme meg mere ut. Om sommeren er jeg masse ute, men om vinteren sitter jeg mye inne. Imorgen skal vi på middag til mormor, og før det skal jeg prøve å få tatt noen fine bilder og så gå en laang og herlig tur! Ahh, deilig!

♥ Tilbringe mere tid med venner. Samme som den over, jeg må være mere sammen med vennene mine. Jeg er jo mye sammen med venner fra før, men man kan vel aldri få nok av gode venner?

Hva syns dere om mine nyttårsforsett? Hvis du har et nyttårsforsett, hva går det ut på?

3 kommentarer

Postet av: ღ Linn Bieber Pedersen

Lykke til med nyttårsforsettene :)

Mine forsetter er å møte Justin Bieber, bli flinkere til å blogge, bli enda bedre på skolen, og trene mer.

God helg !
Dato: 06.01.2013 Tid: 00:30 URL: http://pedersenlinn.blogg.no

Postet av:

Du burde kjøpe jeggings i stedet for jeans, det er mye mer komfortabelt.

Eller gå med skjørt :)

Det med godteri er jeg enig i, du og søstrene dine sloss jo om maten når dere får servert noe godt. Dere er også veldig rotete alle sammen, så der må du skjerpe deg!!!!

Å fjerne sminken hver kveld er bra, men slutt å bruke sminke som tetter porer så får du kanskje mindre kviser...

Trening og skolearbeid er gode nyttårsforsetter, men det med America's Got Talent skjønner jeg ikke helt visten med. hahahahah

♥ Finne den beste versonen av meg selv.

Det er nok det beste forsettet du har!
Dato: 06.01.2013 Tid: 01:23 URL:

Postet av: caroline

Fin blogg, har spørsmålsrunde på bloggen. Still noen spørsmål til meg :)

www.carolinejss.blogg.no
Dato: 06.01.2013 Tid: 01:50 URL: http://carolinejss.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits