JEG OVERLEVDE EN BRANN..

20.07.2012 @ 19:21 i Hverdag 3 kommentarer

Hejhej!

Nok en gang må jeg beklage for dårlig blogging, men disse dagene har jeg faktisk ikke hatt tilgang til internett. Akkurat nå har jeg fått nett, men det er ustabilt og detter ut hele tiden. Det er så sykt irriterende, og skal jeg se et bilde på facebook tar det flere minutter før det kommer opp, og når det endelig kommer opp, så detter nettet ut og jeg må venta enda lengre.

 

Vi er forresten i Oslo nå, kom hit igår kveld. (NB: Vær beredt på en roman nå!)  Vi reiste fra Carmen og Curt i Gøteborg på søndag og etter et par timers kjøring slo vi oss ned på en ganske liten camping som kalles Smøgens Camping. Der var vi faktisk en god stund, kanskje en 4-5 dager. Det var ganske godt vært der mesteparten av tida, så jeg fikk solt meg masse og fikk DEN(!) skillen! Ble sykt solbrent da, og enda er jeg litt solbrent på "kløfta di" som Susanne sier, og på skuldrene. Har også fått soleksem (vi tror det er det, er ikke helt sikker) som klør så forfeerdelig! Har klødd i mange dager på rad, en utolig intens kløe, spesielt på ryggen.. Kløen har jeg enda, sitter faktisk og klør meg på låret nå, haha..
Uansett, da vi dro på stranda på onsdagen så opplevde jeg utrolig forferdelig, som jeg aldri har opplevd før. Jeg brent av en brennmanet!! OMG, verdens verste følelse, noensinne!! Alle som har opplev det vet nok at den forferdelige smerten er helt ubeskrivelig tragisk og irriterende! I Kanskje tre kvarter ville jeg seriøst at noen skulle klore, piske, slå, til og med tisse på meg (Susanne fortalte at det hjalp på kløen) og i verstefall amputere beina mine! Og NEI, jeg kødder ikke! Det var så sykt vondt, jeg var så desperat at jeg slo meg så hardt jeg kunne med ei bok helt til permen ble bøyd så jeg måtte finne noe annet å slå meg meg, haha. Heldigvis varte det ikke så altfor lenge, det gikk over etter kanskje tre kvarter (verste kvarterene i mitt liv!)

 

img9232
tantantantantantantan taaaaan♥mine beste venner i sola!♥hello there little bird


Sarah och mamasita♥svane♥


sverige♥♥

Nå orker jeg ikke legge ut flere bilder, kan legge ut resten later. Har dårlig tid også, vi drar inn til Oslo town om en liten stund. Gledes! ♥

 

3 kommentarer

Postet av: Emilie

åh, trodde seriøst du hadde overlevd en brann, også var det første bilde av de tingene du fikk med deg fra brannen. du lurte meg..

ha en fin sommer videre!
Dato: 20.07.2012 Tid: 19:24 URL: http://emiliiieh.blogg.no

Postet av: Bajassene

Koselige bilder. Du opplevde en brann? :o

Ta gjerne en titt innom bloggen våres og kommenter hvis du liker noe! Hadde satt stor pris på det!

Ønsker deg en god helg! ^^,

Mvh

Bajassene <3
Dato: 20.07.2012 Tid: 19:25 URL: http://bajassene.blogg.no/

Postet av: Anniken Jeanett

Vinneren er trukket , ble det deg ?
Dato: 20.07.2012 Tid: 20:34 URL: http://annikenjeanett.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits