PHOTOS: SUMMER

17.06.2012 @ 13:10 i Fotografi 2 kommentarer

Åh, jeg bare elsker denne tiden av året! Sol, sommer, is, shorts, brus, melon, kake, jordbær, blomster, bier, blå himmel, sommerkjoler, bading, stranda osv. Alt er herlig med sommeren, bortsett fra mygg, knott og veps. Ble vekket idag av at en veps hadde fløyet inn på rommet mitt og ikke fant veien ut. Jeg sprang inn på badet og låste døra før jeg engang hadde åpnet øynene, hahaha.

Disse bildene tok jeg forresten da jeg, Sarah og Susanne var på en liten fotosafari i gata vår igår. Nå har alle tre akkurat samme speilrefleks, Sarah fikk Canon EOS 1100D i bursdagsgave av mamma og mormor. Pappa kom også innom på besøk med bursdagsgave, og jeg fikk litt også noe: feriepenger, ei sykt nice klokke og en liten, søt smokk som skal høre til et smykke ellernoe, i ekte gull!! Senere dro alle vi (meg, sarah, susanne, pappa, mamma, mormor) inn på China Kro og spiste kinamat, ahh ♥ 
 

 

 

 

 


 

Nå skal jeg kanskje ta meg en kjapp tur i dusjen, finne fram litt klær også drar jeg til Maja. Hva syns dere om bildene? Hva er det beste med sommeren, syns du?

 


2 kommentarer

Postet av: SaraAlexandra.com

så fine :) det beste må være det at man har ferie og kan dra til utlandet :)
Dato: 17.06.2012 Tid: 13:55 URL: http://www.saracrohnsalexandra.blogg.no

Postet av: Elin Slåen

Kjempe fine bilder- spesielt det første ;)
Dato: 17.06.2012 Tid: 14:14 URL: http://elinslaaen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits